Toiletrengøring

Her kan du både se vores meget effektive toiletrens, og vores ekstremt populære Toiletpakke, som indeholder alt det grej du behøver for, at fjerne den mørke rand og de grimme mærker og belægninger af kalk i toilettet.

Se min gratis demovideo under produktet toiletpakken, og lær hvordan du helt præcist løser opgaven, sådan dit toilet igen bliver skinnende rent og pænt. En toiletrens er ikke bare en toiletrens, men det er meget afgørende om den indeholder de effektive syre, der skal til for at opløse både snavs og kalk i toilettet. Ligesom tykkelsen på din toiletrens også har betydning for hvor god en vedhæftningsevne den har under rengøringen.

Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side

Toiletrengøring 

Hos BASIC CLEAN finder du alt, hvad du har brug for til en effektiv rengøring af dit toilet. 

Når du handler hos os, så får du produkter, der er nøje udvalgt og gennemtestet af rengøringsekspert og indehaver af BASIC CLEAN Rengøringsekspert Louise Grønhøj. Det er din sikkerhed for, at du får rengøringsartikler, der har bestået de høje kvalitetskrav, som vi kræver af alle vores artikler og produkter.

Vores BASIC CLEAN Toiletrens er det eneste produkt, du har brug for, for at foretage en effektiv rengøring af dit toilet.

BASIC CLEAN toiletrens udmærker sig ved at have et højt indhold af effektive syrer, som er det, der skal til for at fjerne mørke rande og grimme pletter i toilettet.

Vores sortiment af rengøringsartikler henvender sig både til professionel erhvervsrengøring og til rengøring i private hjem.

BASIC CLEAN Toiletrens holder hvad den lover

BASIC CLEAN Toiletrens er en af vores mest efterspurgte produkter. Ene og alene fordi den holder, hvad den lover. 

Med vores toiletrens kan du få bugt med selv de mest fastgroede kalk ansamlinger og med meget lidt knofedt kan du forvandle din toiletkumme, så den ser ud som ny. 

Se Louise´s video “Sådan fjerner du den mørke rand i toilettet” HER

 

Sig farvel til mørke rande i toilettet og byd en skinnende ren kumme velkommen

Med BASIC CLEAN Toiletrens  og BASIC CLEAN Toiletrens GREEN  kan du effektivt fjerne alle grimme aflejringer i din toiletkumme med produkter, der også anvendes af professionelle rengøringsvirksomheder. 

I en verden hvor tid er penge og hvor fritiden er sparsom, er der ingen grund til at bruge unødvendig meget tid på rengøring. Det giver derfor mening at vælge rengøringsprodukter, der er sammensat af aktive stoffer, som rent faktisk virker og gør en forskel. 

Vores toiletrens indeholder en ganske særlig sammensætning af syre, som er det, der gør produktet så hurtigtvirkende. Det er også det høje indhold af syre som sikre, at selv de mest genstridige belægninger løsner sig, så du efterlades med en skinnende ren kumme.

 

Sådan bruger du BASIC CLEAN Toilettryllestenen

Sammen med vores effektive toiletrens og kalkrens, er BASIC CLEAN Toilettryllesten  dit vigtigste våben i kampen mod aflejringer i toilettet. Den smarte lavasten er særlig effektiv middel mod tykke aflejringer i din toiletkumme og den hjælper med at fjerne selv de mest genstridige aflejringer. 

Det kan lyde som en hård behandling af din kumme men det er faktisk en yderst skånsom måde at fjerne skidt og kalk, da toilettryllestenen opløses og går i forbindelse med aflejringerne, som derefter let kan fjernes med en almindelig toiletbørste

Se Rengøringsekspert Louise Grønhøj bruge den smarte toilettryllesten HER

 

Rengøringstips:

For at opnå et skinnende rent toilet, så kan du anvende BASIC CLEAN produkter og følge Louises 3 gode råd og se din toiletkumme forvandle sig for øjnene af dig.

1:Start med at skubbe alt vand ud af vandlåsen med en toiletbørste. Det giver toilet-rengøringsmidlerne de mest optimale muligheder for at virke

2: De aktive stoffer i henholdsvis BASIC CLEAN toiletrens og BASIC CLEAN kalkrens er aktive og virksomme i maksimalt 15 minutter. (Eller så længe de bruser) Du får derfor ikke en bedre virkning af at lade produktet virke længere.  Gentag i stedet behandlingen hvis nødvendigt.

3: Brug en toilettryllesten til de mest genstridige belægninger

 

Stor toiletpakke der henvender sig både til erhverv og private

Med BASIC CLEANs store toiletpakke får du produkter i professionel kvalitet, der er udarbejdet med tanke på at gøre rengøringen lettest muligt for dig. 

I den store rengøringspakke får du både;

Produkterne til toiletrens har begge et højt syreniveau, hvilket er hemmeligheden bag deres effektivitet. 

Og fordi vi gerne vil give dig valget, så fører vi også begge produkter i en GREEN udgave, der er Svanemærket.

Derudover får du også:

  • 1 x Toilettryllesten 
  • 1 x Forstøver der kan påmonteres på kalkrens (som bruges sammen med Toiletrens)
  • 2 x Mikrofiberklude i luksus kvalitet

 

Med BASIC CLEAN store toiletpakke får du en pakkeløsning med professionelle produkter og tilbehør med store besparelse

 

Professionelt BASIC CLEAN tilbehør, som du bør se nærmere på

Uanset hvilken rengøringsopgave du skal udføre, så kan det betale sig at have udstyret i orden. 

Det drejer sig altså ikke kun om at vælge professionelle rengøringsmidler, men også om at have det rette tilbehør. Det rette tilbehør letter opgaven for dig og sikrer dig det absolut bedste resultat. 

Vælger du Toiletpakken til din toiletrengøring, så har vi sørget for alt (og du får desunden også et par fantastiske mikrofiberklude med). 

En BASIC CLEAN Mikrofiberklud  er uundværlig, når du gør rent. De er utrolig slidstærke og kan kogevaskes ved 90 grader  - og så kan de bruges både i våd og tør tilstand. 

Det gør mikrofiberkluden til et musthave. Både når det drejer sig om rengøring af badeværelse , men også når det drejer sig om rengøring af køkken  og resten af boligen.

En BASIC CLEAN Toiletbørste  er ikke til at undvære, når toilettet skal have en ordentlig omgang. Vores toiletbørste findes i farverne sort og hvid. Det er en kraftig toiletbørste, der kan holde til at blive brugt.

 

© Basic Clean - All Rights Reserved