Maskinopvask

Find rengøringsmidler til din maskinopvask lige her, og opnå de bedste vaskeresultater med vores effektive maskinopvask.
Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side

Maskinopvask

Maskinopvask er den mest brugte form for måde at vaske op på. Både blandt virksomheder og private husholdninger. Der er naturligvis forskel på behovet og opvaskemaskinen, om man er en privatperson eller et stort industrikøkken eller en restaurant. Hos BASIC CLEAN finder du de effektive og drøje midler - både til det lille og store behov.Opvasketabs

Vi tilbyder disse skønne BASIC CLEAN Luksus Opvasketabs 100 stk, der virker allerede ved 50 grader. Hver vasketablet er pakket i en helt fin og vandopløselig film og der er tilsat både afspænding og salt. Med denne løsning får du et luksusprodukt til gavn for både din maskine og din opvask. 

 

Vores rengøringsekspert Louise Grønhøj fortæller dig mere om disse tabs med den ekstremt høje vaskestandard her.

 

Tilbehør til maskinopvask

Selvom både det flydende maskinopvask og opvasketabs der sælges ofte indeholder både afspænding og salt, kan du ikke helt undvære de to ting - hvis du vil passe godt på din opvaskemaskine. For maskinen vil stadig have brug for både salt og afspænding - bare ikke så ofte som den plejer. Desuden hænger de to ting helt uløseligt sammen, når du gerne vil have både en skinnende ren opvask og en lang levetid på din opvaskemaskine. 

Afspændingsmiddel

Vi tilsætter afspændingsmiddel i det dertil indrettede rum i opvaskemaskinen, for at sikre en hurtig, jævn og pletfri tørring. Dermed elimineres alt vand på dit service og det kan dermed ikke danne den grå kalk hinde eller løbere, som man ofte kan se på glassene.  

 

Det er lige nøjagtig hvad du opnår, med vores helt egen BASIC CLEAN Afspændingsmiddel 5 liter, der sikrer dig både hurtig og helt pletfri tørring. Afspændingsmidlet skummer ikke og kan benyttes sammen med alle slags sæber. 

 

Et drøjt og effektivt valg, der sælges i en økonomisk 5 liters dunk.

 

Salt

Salt skal der til, for det er saltet der sørger for at gøre vandet blødt og neutralisere en stor andel af det kalk vi har i vores vand. Det er både godt for vores opvaskemaskine og for vores service, der gerne skal komme rent og pletfrit ud, efter den færdige vask. 

 

Til de helt almindelige opvaskemaskiner bruger du Filtersalt 2 kg, der er en grov salt uden urenheder eller andet, der kan skade maskine eller service. Tilsæt filtersalt i kammeret når maskinen beder om det. 

 

Til de større opvaskemaskiner,  automatiske blødgøringsanlæg vandbehandlingsanlæg finder du Saltpoletter 25 kg, der med sine store saltkorn sikrer en hurtig opløsning og forhindrer sammenklumpning af saltet.

 

Kampagnepakker med gode besparelser

Til det professionelle køkken har vi lavet nogle super gode kampagnepakker til køkken, hvor vi har samlet vores effektive og drøje produkter til maskin- og håndopvask. Du får 3 forskellige pakker at vælge imellem og du sparer både 20 % på produkterne og vi fremsender fragtfrit til dig. Det er helt sikkert et tilbud med god fornuft i.

 

Se BASIC CLEAN Kampagnepakke Køkken Green

 

Plej også din opvaskemaskines ydre 

Langt de fleste industriopvaskemaskiner er fremstillet i rustfrit stål. Også andelen af de private husstandes opvaskemaskiner i rustfrit stål er stigende. Det er der en grund til, for rustfrit stål er et godt materiale og det klæder flot både de små og de store køkkener. 

 

Uheldigvis kan de rustfrie ståloverflader let komme til at se lidt uens - nærmest stribede eller marmorerede med mørke striber eller plamager. Det er ikke noget der går ud over maskinens kvalitet, men det ser ikke så flot og strømlinet ud, som vi gerne vil have.

 

Det er der heldigvis råd for!

 

Med en BASIC CLEAN Stålrens kan du få enhver opvaskemaskine i rustfrit stål til at fremstå fuldstændig flot og indbydende. Ikke nok med at dette lille vidundermiddel giver dig flotte overflader, så plejer og vedligeholder det samtidig med. 

 

Du kan anvende stålrensen til alle dine produkter i rustfrit stål - det være sig

 

  • Opvaskemaskine
  • Ovn
  • Køle- og fryseskab
  • Blender
  • Køkkenmaskine

 

Se videoen, hvor Louise fortæller om alle de fordele der er ved at bruge en BASIC CLEAN Stålrens til dine overflader i rustfrit stål her.

 

© Basic Clean - All Rights Reserved