Nilfisk Rengøringsmaskiner

Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Nilfisk Rengøringsmaskiner

 

Hos BASIC CLEAN finder du et flot udvalg af Nilfisk rengøringsmaskiner i top kvalitet. Disse maskiner er primært henvendt til vores erhvervskunder, som enten lever at at gøre rent for deres kunder eller som selv gør rent i deres egne virksomheder. I denne kategori finder du både støvsugere og gulvvaskere i forskellige udgaver og størrelser. Tag et kig op vores store udvalg.Find nemt Nilfisk Rengøringsmaskiner der passer til dit behov

BASIC CLEAN præsenterer dig for maskiner, der dækker både de store og krævende opgaver og de mindre og lettere opgaver. Find nemt den eller de maskiner, der lige passer til dine behov.

 

Nilfisk Støvsugere

En støvsuger skal være både effektiv og handy. Nogle gange skal der støvsuges på arealer, hvor en støvsuger kan være besværlige at manøvrere rundt eller hvor eludtag er en mangelvare, så der skal holdes styr på en lang forlængerledning. Disse udfordringer har vi klaret for dig, for i vores udvalg af Nilfisk Støvsugere finder du både de almindelige og de batteridrevne modeller, der er super handy til hver deres opgave.

 

På de store åbne gulvarealer, hvor støvet er let at håndtere, kan du med fordel bruge en sakse moppe til opgaven. Men sakse moppen har sine begrænsninger, hvor en batteridrevet støvsuger klarer opgaven både hurtigere og mere effektivt. 

 

Se for eksempel vores Nilfisk Støvsuger VP600 battery, som er et perfekt bud på en stærk, effektiv og professionel batteridrevet støvsuger. Den er fremstillet i et gennemtænkt og super brugervenligt design og giver dig hele 60 minutters effektiv støvsugning på en opladning. 

 

Du har fuldkommen bevægelsesfrihed med den batteridrevne maskine. Det giver en meget mere flydende og effektiv støvsugning. Desuden er maskinen utrolig lydsvag og vil ikke genere med uhensigtsmæssig støj. 

 

Støvsugeren har en 8 liters støvsugerpose og en boost funktion til de særligt krævende opgaver. Se Nilfisks præsentation af en super effektiv og batteridrevet støvsuger her.

 

Er pladsen trang, er en rygstøvsuger løsningen for dig. BASIC CLEAN har et par super professionelle og effektive modeller til dig. En med ledning og en med batterifunktion. Der er effektive på hver deres felt - brug dem for eksempel til støvsugning i 

 

 • Biografer
 • Biler
 • Auditorier
 • Konferencerum

 

Ja kort sagt alle de steder, hvor en almindelig støvsuger med eller uden ledning ikke er optimal. 

 

Nilfisk Rygstøvsuger GD5 battery er perfekt til de opgaver, der besværliggøres af en ledning eller hvor der er langt mellem stikkontakterne. Den er lige så perfekt til de opgaver, hvor gæster eller besøgende kan komme i karambolage med en ledning. 

 

Samme model fås også med ledning. Du kan passende bruge Nilfisk Rygstøvsuger GD5 Premium med Hepafilter til støvsugning der, hvor en ledning ikke er i vejen. Denne model er desuden udstyret med et Hepa filter, der gør støvsugningen endnu mere effektiv. 

 

Begge modeller er utroligt lydsvage, hvilket betyder at du kan støvsuge uden at genere andre. Der er virkelig tænkt på vægtfordelingen, så rygstøvsugeren er yderst behagelig at gå rundt med. Se alle specifikationer på den batteridrevne rygstøvsuger her og på modellen med ledning her

 

Nilfisk Gulvvaskere

Når der skal vaskes gulv på store arealer kan det både være en besværlig, hård og tidskrævende opgave, hvis du skal bruge moppe. For det første skal der skiftes vand ofte, så du ikke kommer til at vaske med snavset vand. Der skal tørres over med en ren moppe, så du ikke skal vente på, at gulvet tørrer og der er en mere eller mindre stor bunke moppeklude, der skal vaskes efterfølgende. 

 

En Nilfisk Gulvvasker klarer opgaven i en enkelt arbejdsgang og den sørger for flotte, rene og tørre gulve, der bærer præg at en ekstraordinær kvalitets gulvvask. Det sparer dig for både dyrebar tid, efterfølgende vask af moppeklude og trætte og tunge arme. Desuden giver den dig super tilfredse kunder.

 

Med en Nilfisk Gulvvasker SC351 Complete  får du vores største, hurtigste og mest effektive Nilfisk Gulvvasker. Det er en imponerende maskine til professionelt brug. Maskinen har en utrolig høj styrke og et børste tryk på hele 27 kg. Den er ledningsfri og udstyret med genopladeligt batteri.

 

Nilfisk Gulvvasker SC351 Complete både vasker og tørrer gulvet i en og samme arbejdsgang. Du vasker naturligvis altid med rent vand, da maskinen har både en rentvandstank og en tank til det snavsede vand. Begge tanke er på 11 liter. Læs mere om denne helt exceptionelle maskine her

 

Maskinen er super egnet til store gulvarealer i for eksempel

 

 • Indkøbscentre
 • Dagligvarebutikker
 • Lagerhaller

 

Tjek Nilfisks egen video her, hvor du tydeligt kan se, hvor nemt der er at arbejde med en Nilfisk Gulvvasker SC351 Complete.Har du ikke brug for en helt så stor maskine til de opgaver, du udfører, kan du tage et tjek på vores Nilfisk Gulvvasker SC250 34C B. Denne maskine er robust, effektiv og handy og med masser af gennemtænkte funktioner der gør den helt perfekt til de arealer, hvor pladsen kan være lidt trang. Med sit genopladelige batteri er denne model ledningsfri.

 

Med denne maskine, klarer du nemt gulvvasken i for eksempel

 

 • Institutioner
 • Kantiner
 • Caféer

 

Denne Gulvvasker er udstyret med 2 x 6 liters vandtank - en til det rene vand og en til det snavsede og har et børste tryk på 12 kilo. Du kan få mere information om denne funktionelle model lige her.

 

Tag et kig på videoen fra Nilfisk, der giver dig et godt, visuelt indtryk at dine muligheder for nem, effektiv og professionel gulvvask med en Nilfisk Gulvvasker SC250 34C B.

 

Hos BASIC CLEAN finder du også en mindre men stadig super effektiv op professionel Nilfisk Gulvvasker SC100 E Basic. Denne maskine kræver tilslutning til elnettet med den medfølgende ledning.

 

Med en rentvandstank på 3 liter og en 4 liters tank til snavset vand, kan du nemt klare et glas spildt væske uden risiko for overfyldning. Maskinen sørger selvfølgelig også for at tørre gulvet, så du klarer gulvvasken i en  enkelt arbejdsgang.

 

Maskinen fylder ikke meget og kan nemt komme til, selv der hvor pladsen er trang. Det er en maskine som dig, med et stort hus også vil kunne få super hurtig og meget effektiv rengøring ud af.

 

Den lille, handy og effektive Nilfisk gulvvasker er perfekt til for eksempel

 

 • Behandlerpraksis
 • Tankstationer
 • Individuelle kontorer
 • En større bolig

 

Se den visuelle instruktionsvideo fra Nilfisk lige her© Basic Clean - All Rights Reserved