Grundrengøring

I denne kategori finder du et godt og effektivt udvalg af de rengøringsmidler, du skal anvende til de mere grundige og krævende rengøringsopgaver. Det kan for eksempel være rengøring af overflader, der skal males eller fedtede køkkenlåger, der skal rengøres i bund. Her finder du også de ekstra alkaliske specialprodukter, der nemt klarer selv de mest udfordrende opgaver - både til erhvervsrengøring og til de mindre opgaver derhjemme i privaten.

Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side

Grundrengøring - de krævende opgaver på den nemmeste måde

BASIC CLEAN fører kun de bedste og mest effektive produkter til grundrengøring. De kan anvendes både til den professionelle erhvervsrengøring i for eksempel storkøkkener eller produktionsvirksomheder og til den helt private rengøring i eget hjem.

 

Hos os har du mulighed for at købe højeffektive kvalitetsprodukter, uanset om du gør rent for andre eller om du kan nøjes med gør rent hjemme hos dig selv.

 

Vores udvalg er nøje udvalgt af vores egen rengøringsekspert Louise Grønhøj, som du måske har mødt på TV, hvor hun fra tid til anden giver gode tips, der letter den besværlige rengøring.

 

Læs videre og få god viden og brugbare tips til din grundrengøring og de rengøringsprodukter, du har brug for.

 

Grundrens

Den helt utrolige og fuldkommen uundværlige BASIC CLEAN Grundrens bliver din nye og effektive hjælper, når du skal rengøre godt i bund. Den er egnet til de mere krævende opgaver, hvor du har brug for et stærkt alkalisk rengøringsmiddel, der nemt opløser fedt og snavs. Der er for eksempel nyttig, når du skal

 

 • Rengøre dit køkken
 • Rengøre emner, der skal males
 • Rengøre havemøblerne
 • Rengøre øvrige steder, hvor der er brug for en grundig rengøring

 

BASIC CLEAN Grundrens er parfumeret og efterlader en behagelig og frisk duft. Den fås i 2 forskellige størrelser og du kan opnå fine rabatter ved merkøb.  Produktet er velegnet til både maskinelt og manuelt brug.

 

 

Grundrens Green

Er du glad for de grønne rengøringsprodukter, der ikke er helt så hårde ved miljøet, så er BASIC CLEAN Grundrens Green lige et produkt for dig. Den er desuden perfekt, hvis du er overfølsom for parfume eller farvestoffer.

 

Den er udstyret med akkurat samme gode effektivitet som BASIC CLEAN           Grundrens, men er helt uden farve og parfume. Den er udstyret med det velkendte svanemærke, så du kan være helt sikker på, at du får et grønt rengøringsmiddel hjem.

 

Grundrens Extra

Her får du et ekstra stærkt rengøringsmiddel til din grundrengøring. BASIC CLEAN Grundrens Extra er velegnet til den professionelle rengøring, som virkelig kræver effektive produkter, der fjerne selv de mest genstridige pletter.

 

Brug den til

 

 • Rengøring i storkøkkener
 • Rengøring på produktionsarealer
 • Rengøring til industrien

 

Og andre steder, hvor der er alvorligt brug for et stærkt og effektivt rengøringsmiddel til opgaven. Akkurat som BASIC CLEAN Grundrens og BASIC CLEAN Grundrens Green, kan du anvende den måde manuelt og maskinelt.

Skurecreme

En god og effektiv skurecreme er guld værd - specielt når du kan få fingrene i BASIC CLEAN Skurecreme der kan anvendes på mange forskellige overflader. Du kan nemlig bruge skurecremen til rengøring af blandt andet

 

 • Håndvaske
 • Keramiske kogeplader
 • Klinker med belægninger
 • Alle overflader i rustfrit stål
 • Plast - for en perfekt opfriskning

 

HUSK at benytte BASIC CLEAN Skurepulver i forbindelse med vand - så ridser du nemlig ikke overfladen.

 

Se Louises video - det er faktisk lige så let, som det der ud.

 

 

Følg Louises bedste tips til din grundrengøring - så gør du det let for dig selv

 

 • Brug altid varmt vand sammen med dine rengøringsmidler til de krævende rengøringsopgaver - det varme vand hjælper med til opløsningen af fedtstoffer og genstridige pletter.

 

 • Køb altid professionelle og effektive rengøringsprodukter - der er både drøje i brug og gør arbejdet meget lettere for dig.

 

 • Vælg dine svampe og klude med omhu - der findes effektive og uundværlige specialprodukter, som du slet ikke vil undvære, når først du har prøvet dem.

 

Det gode tilbehør du ikke bør undvære til din grundrengøring

Nogle gang kan klude og svampe i dårlig kvalitet besværliggøre din rengøring mere, end de gavner.

 

Når vi bruge klude i vores rengøring, bruger vi dem i både våd, fugtig og tør tilstand. Det er vigtigt at dine klude har en god absorberingsevne - det får de, når indholdet af cellulose i dem er højt.

 

Du kan få mange forskellige specialklude, der hver især har fremragende til forskellige rengøringsopgaver.

 

Det samme gør sig gældende for dine svampe, for det er ikke altid at den helt almindelige og velkendte universalsvamp er velegnet.

 

Her vil du fra tid til anden få brug for svampe, der kan yde god hjælp til din BASIC CLEAN Skurecreme eller til de trælse, sorte mærker, der er svære at få bugt med på gulve, døre og skabslåger.

 

Du kan se hele udvalget af det gode tilbehør her.

 

Kontakt os, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til et produkt

Hos BASIC CLEAN er vi altid klar til at besvare spørgsmål og give råd og vejledning, hvis der er noget du er i tvivl om.

 

Vi sidder klar til at tale med dig på alle hverdage mellem kl. 9.00 og 13.00 på telefon 70 22 21 23. Du kan også skrive til os på [email protected] - vi svarer dig så hurtigt vi kan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Basic Clean - All Rights Reserved