Bilrengøring

Find det lækreste udstyr til vedligholdelse og rengøring af din bil her
Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side

Bilrengøring

Blandt BASIC CLEAN    s store sortiment, gemmer der sig nogle skønne og lækre perler til både vedligeholdelse og rengøring af din bil. Du kan, som ejer af en enkelt bil eller en helt bilpark, finde effektivt og professionelt udstyr i vores sortiment, som nemt og uden besvær klarer både rengøringen og vedligeholdelsen af en eller flere biler.Vejen til den nemme støvsugning af bil 

Hos BASIC CLEAN finder du et par støvsugere, der er som lavet til støvsugning af biler. Det kan være besværligt at støvsuge bilen ordentligt med en traditionel støvsuger. Er der ikke et eludtag i garage eller carport, skal du have gang i den lange forlængerledning.Alternativt skal du i gang med den lille opladelige håndstøvsuger, der sjældent har power nok til en ordentlig støvsugning.

 

Her har du faktisk mulighed for at erhverve dig professionelle og højtydende batteridrevne støvsugere fra Nilfisk, der nemt og ubesværet kan rengøre din bil eller din dine biler. 

 

BASIC CLEAN Rygstøvsuger, Nilfisk GD5 Battery giver dig total bevægelsesfrihed, for du skal såmænd bare placere støvsugeren på ryggen - som en rygsæk. Med en vægt på lige godt 5 kilo og en ergonomisk vægtfordeling, er den på ingen måde tung eller besværlig at bevæge sig rundt med. Med den Nilfisk rygstøvsuger kommer du nemt til alle de steder, som ellers kan være besværlige med en almindelig støvsuger med ledning. Støvsugerposen har kapacitet til 5 liter. 

 

BASIC CLEAN Støvsuger, Nilfisk VP600 Battery er en ledningsfri, batteridrevet støvsuger, som giver dig frihed til at støvsuge bilen lige der, hvor det passer dig bedst. Du er nemlig slet ikke afhængig af hverken stikkontakt eller forlængerledning. Denne model har en boost funktion, der nemt klarer særligt krævende opgaver. Støvsugerposen har en kapacitet på 8 liter.

 

Ikke flere stikkontakter, for korte forlængerledninger eller andre forhindringer og bøvl, der kan give anledning til irritation over rengøringen af din bil. Begge modeller giver dig 60 minutters støvsugning på en opladning og mulighed for at tilkøbe et ekstra batteri.

 

Måske synes du det er lidt for dyrt at investere i en genopladelig kvalitetsstøvsuger til en enkelt bil, hvilket vi kun kan være enige i. Du skal dog vide, at støvsugerne sagtens kan anvendes til effektiv støvsugning af dit hjem - for her slipper du også for den trælse ledning og skift fra en stikkontakt til den næste. 
Tilbehør til støvsugning af bil

En bil støvsuges ikke helt så nemt som et fladt gulv - for der er masser af små og svært tilgængelige steder i bilen, som ikke lige lader sig støvsuge med en almindeligt mundstykke. 

 

Med et BASIC CLEAN Auto Støvsugermundstykke får du nem adgang til at rengøre selv de smalleste og mest utilgængelige steder. Både i bilen og i hjemmet. Det fleksible og smalle mundstykke kommer med en fladt, aftageligt børstemundstykke, der fungerer som en sugende støvekost. 

 

Brug mundstykket til støvsugning af

 

  • Bilen
  • Bag radiatorer
  • Ovenpå skabe
  • Skyggelister

 

Se med her hvor vores egen rengøringsekspert Louise Grønhøj viser dig, hvor nemt du kan bruge mundstykket de steder, hvor alt andet tilbehør er for stort og klodset til at rengøre ordentligt.

 

Effektiv vask af bil

Vi har super smart, funktionelt og professionelt tilbehør til din bilvask - uanset om du har adgang til en haveslange eller ej. Det er nemlig ikke altid, at vi kan placere vores bil et sted, hvor vi kan trække en haveslange til. 

 

Med en BASIC CLEAN Vaskepistol med sæbebeholder får du mulighed for nem indsæbning af din bil. Vaskepistolen tilsluttes til vandslangen og sæbe påfyldes i beholderen. Du kan vælge mellem flere forskellige stråler og du kan også vælge mellem rent vand eller sæbevand. Et super funktionelt produkt, der giver dig mulighed for at sæbe din bil ind, uden du selv bliver tilsæbet og våd. 

 

Har du ikke adgang til vandslange, så fyld en spand med vand og sæbe og brug denne geniale BASIC CLEAN Teleskopbørste med vandkammer. Placer teleskopbørsten i din spand og den trækker selv vand op i kammeret. Vandet frigives stille og roligt, mens du rengør din bil. Med sit teleskopskaft kan den nå godt op i højderne, så den er super effektiv til både campingvogne, hestetrailere og store varebiler. Se Louise demonstrere børsten her.

 

Du har også mulighed for at erhverve dig en smart, håndholdt  BASIC CLEAN Børste med vandkammer fra Alaska. Den benytter samme system som vores Teleskopbørste og kan anvendes de steder, hvor den store børste er lidt for besværlig. Den er super handy og virkelig effektiv. 

 

Du kan anvende vores funktionelle produkter til mange andre rengøringsopgaver end din bil. Brug dem blandt andet til rengøring af

 

  • Træ - hegn, stakit, terrasse, gavl, havemøbler
  • Fliser - indkørsel, terrasse, havegange
  • Plastik - havemøbler, sandkasser, blomsterpotter
  • Køretøjer - trailer, campingvogn, hestetrailer, båd, motorcykel, knallert, cykel

 

Ja mulighederne er uudtømmelige - brug dem lige der, hvor de dækker dit behov for effektiv og professionel rengøring.

 

Tilbehør til vask af bil

Når vi vasker bilen, går det nemt og ubesværet med en autobørste - det eneste sted som vi kan have besvær med at rengøre i bund, er bilens fælge. Det er også det sted, hvor vores biler for alvor samler masser af snavs og skidt - det giver næsten sig selv. 

 

Hos BASIC CLEAN kan du købe en smart og effektiv BASIC CLEAN Fælgbørste med skurenylon og bløde hår, som netop er designet til rengøring af dine fælge. Den flade fælgbørste kommer nemt og ubesværet ind og fjerner alt skidt og snavs fra fælgene, så din bil med det samme kommer til at se flot og velplejet ud. 

 

Har du polerede alufælge på din bil, kan du med fordel sørge for ekstra rengøring af fælgene med din BASIC CLEAN Fælgbørste i vinterperioden, hvor der saltes på vejene. For de polerede alufælge er ikke glade for salt.

 

Det uundværlige produkt til din bil

Vi kender alle til de kolde vintermorgener, hvor vi først skal fjerne frosten fra bilruderne, før vi kan komme videre. Men snart melder næste problem sig, som er de duggede ruder, som både nedsætter vores udsyn og vores trafiksikkerhed. 

 

Det problem kan du nemt komme omkring med BASIC CLEAN Dugfjerner puden. Læg den i forruden og den sørger for frit udsyn og giver dig trafiksikkerheden tilbage. Se med her, hvor Louise fortæller dig, hvordan du genbruger puden. 

 

© Basic Clean - All Rights Reserved