Strygejern

Hos BASIC CLEAN ved vi, at strygning kan være en langsommelig og udfordrende opgave, specielt hvis ikke du har et effektivt strygejern. Derfor har vores rengøringsekspert og indehaver Louise Grønhøj været på jagt efter de bedste og mest effektive strygejern, der forvandler din strygning til en leg.

Filtrer
Filtrer efter
Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side

Strygejern

Damp dig til den perfekte strygerutine

Vil du gerne opnå effektive strygeresultater på den nemmest mulige måde, er svaret damp! Selvom damp er et saga blot, når vi taler om lokomotiver og færger, så er det så absolut vejen frem, når det gælder strygningen. Dampstrygejernet har for længst overhalet det nu lidt gammeldags og konventionelle strygejern, der glatter rynkerne og folderne i tøjet ved hjælp af varme alene. Ikke at der er noget galt med denne måde at stryge på, men det er et ekstra plus, at kunne vælge dampen til - eller måske rettere lige omvendt, for det hører nok nærmest til sjældenhederne, at vi ikke benytter dampfunktionerne, når vi stryger.

Forskellen på en almindeligt strygejern og et dampstrygejern

Forskellen er faktisk ligetil, for det handler ene og alene om dampfunktionen. Langt de fleste dampstrygejern, kan anvendes som et almindeligt strygejern, hvorimod ingen almindelige strygejern kan anvendes som et dampstrygejern. Dampens primære formål er, at løsne fibrene i dine tekstiler, så de bliver mere medgørlige og bøjelige.Dampfunktionen gør de genstridige krøller og folder nemmere at få has på og samtidig betydeligt hurtigere, end hvis du benytter dig af et almindeligt strygejern. Med andre ord er du fri for, at stryge den samme fold eller rynke flere gange, før du får et glat og flot resultat.

Vælg det rette dampstrygejern til dit behov

Lad være med at falde for det første og det bedste - eller billigste dampstrygejern, du støder på. Hos BASIC CLEAN finder du 3 forskellige udgaver af dampstrygejernet, alle er naturligvis i uovertruffen kvalitet og har bestået Louises strenge krav. Så om du stryger en gang imellem, et par gange om uge eller hver dag, er der et dampstrygejern, der passer til dig.

 

Med vores dampstrygejern 3100W klarer du nemt, hurtigt og med perfekt resultat den sjældne strygning af kjolen til aftenens fest eller skjorten til jobsamtalen. Du får et solidt og ergonomisk produkt, med et super flot design og masser af fine funktioner. Så selvom du ikke er den mest erfarne stryger, vil dette dampstrygejern gøre strygningen til en leg for dig. Du får blandt andet funktioner som for eksempel

 

  • Auto-sluk der giver den glemsomme ro i maven
  • Strygesål af anodiseret aluminium der sikrer dig en god glideeffekt 
  • 400 ml vandbeholder, der giver dig lang strygetid på en opfyldning

 

Den helt perfekte løsning til dig, der kun stryger en gang i mellem, men stadig gerne vil have et perfekt resultat, uden at bruge oceaner af tid på strygningen.

 

Har du brug for præcis temperaturstyring og masser af power på dampen, så er vores lækre dampstrygejern 3100W med LCD display modellen for dig. Med denne model får du masser af kvalitet og brugervenlighed, der er med til at give dig effektiv, hurtig og nem strygning med de bedste resultater. Blandt de mange funktioner finder du blandt andet

 

  • LCD display med præcis temperaturindstilling og -styring
  • Strygestål med dobbelt lag anodiseret aluminium der giver dig uovertruffen glideeffekt på alle tekstiler
  • Maksimalt damptryk 

 

Dette er dampstrygejernet for dig, der stryger jævnligt og gerne vil klare din strygning hurtigt og nemt, med det bedst mulige slutresultat. Masser af kvalitet, et lækkert look og en fuldkommen kontrolleret strygning med LCD displayet, hvor du til enhver tid kan aflæse temperaturen, du stryger med. Den sidste model er faktisk en kompakt dampstation, der vil være perfekt til dig, der stryger dagligt. Her behøver du ikke fylde vand på i tide og utide, for modellen er udstyret med en 2 liter stor vandtank, der giver dig timers strygning, før du skal genopfylde den.Desuden har denne handy dampstation et damptryk på hele 7 bar - helt sikkert i den professionelle klasse.

 

Få de uovertrufne professionelle resultater med en Dampstation

Der kan være mange årsager til, at en investering i en lækker og funktionel dampstation er en god idé. Uanset om du er erhvervsdrivende eller privatperson. Vores dampstation indeholder alle de funktioner, du brug for - og et par stykker, du slet ikke vidste fandtes. Når strygning fylder meget i dit liv eller du bare vil have den bedst mulige kvalitet i din strygning, så kan du slet ikke undvære den professionelle dampstation fra det innovative og prisrigtige mærke Cecotec. Denne dampstation er perfekt til dig, der

 

  • Har en tekstil- eller tøjbutik og gerne vil præsentere perfekte og rynkefrie tekstiler til dine kunder

 

  • Har et vaskeri og gerne vil kunne aflevere de lidt mere udfordrende strygninger i perfekt stand

 

  • Har brug for perfekt og hurtigt strøget tøj til dit job

 

  • Bare gerne vil have de bedste resultater med din daglige strygning

 

Med denne store og komplette dampstation får du alt hvad du har brug for til din strygning i et produkt. Dampstationen er naturligvis med strygebræt, der har en helt unik og oppustelig funktion, der gør dig i stand til at klare selv de sværeste opgaver. Desuden medfølger der en indbygget og handy tøjdamper, der nemt klarer de små rynker og folder, uden du behøver tænde for strygejernet på dampstationen. 

Tag dampen med, når du holder ferie eller er på forretningsrejse

Hos BASIC CLEAN kan du få et smarteste lille rejsestrygejern med damp. Om du skal på weekendophold, på forretningsrejse eller på en længere ferie, skal det helt sikkert med i kufferten eller rejsetasken. Se lige den nedenstående video om det lækre lille og sammenfoldelige dampstrygejern, der kan gøre enhver rejse nem og bekvem og ikke mindst bekymringsfri. For med den indbyggede vandbeholder kan det hurtigt få has på dit kuffertkrøllede tøj, så du fra første dag kan være præsentabel og godt tilpas i dit ferietøj eller arbejdstøj. Du får et lille, kompakt dampstrygejern med alle de gode funktioner, du finder i de større modeller. Desuden en 1,9 meter lang ledning, der på ingen måde begrænser dig i din strygning. 

© Basic Clean - All Rights Reserved