Mest Populære

Gør som tusindevis af andre glade Basic Clean kunder.

Køb de mest populære rengøringsmidler og opnå de vildeste rengøringsresultater. 

Nemt, hurtigt og effektivt med produkter der virker og produkter er gør jobbet for dig. 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-20 af 30

Faldende orden
Side
pr. side

Mest populære

Her finder du alle de produkter, som de fleste af vores glade BASIC CLEAN kunder elsker. Det er en god rettesnor for dig, der måske er ny kunde hos os. Vores rengøringsekspert Louise Grønhøj sørger for, at webshoppen er fyldt med både rengøringsmidler og rekvisitter, der effektivt og nemt giver dig perfekte rengøringsresultater, du ikke troede muligt. Se de mest populære af slagsen lige her.

Hvad er det, der gør vores produkter populære?

Hos BASIC CLEAN handler det om at gøre vores kunders rengøringsopgaver så lette som muligt - med super effektive og koncentrerede rengøringsprodukter, der er målrettet til opgaven. Desuden handler det om at tilbyde produkterne til en pris, hvor alle kan være med. 

 

Desuden har Louise dedikeret en del af sin tid til at producere små instruktionsvideoer, hvor vores kunder får syn for sagen for både produkternes og rekvisitternes effektivitet. Videoerne er tilgængelige her på vores hjemmeside og giver dig en nem og visuel tilgang til dine rengøringsopgaver.

 

Gør din rengøring til en leg med populære produkter fra BASIC CLEAN

Hos BASIC CLEAN sælger vi kun virksomme og effektive rengøringsmidler. Louise sørger for en skrap kvalitetskontrol, både når vi udvikler produkter til vores eget BASIC CLEAN label og når vi tager eksisterende produkter i vores sortiment. 

 

Det er din sikkerhed for, at du hos os aldrig køber dårlige produkter, der ikke klarer opgaven som lovet. Når du måske tænker på, hvor mange uvirksomme rengøringsprodukter du i tidens løb har sat din lid til, så bliver det sandsynligvis til en del. 

 

Hos BASIC CLEAN er du i trygge (og rene) hænder. For din succes med rengøringen er vores succes. Vi samler på glade og tilfredse kunder, der fortsætter med at handle alle deres rengøringsprodukter og alle de gode rekvisitter hos os. Og det sker alene fordi vores produkter, holder hvad vi lover dig.

 

Pakkeløsninger fra BASIC CLEAN er i høj kurs

Mange af vores kunder er super glade for vores tilbudspakker, der giver dig enten 

 

  • En bred vifte af vores produkter
  • Produkter målrettet en specifik rengøringsopgave
  • Storkøb på specifikke produkter

 

Det er både erhvervskunder og private kunder, der benytter sig af tilbudspakkerne - både fordi der er mange penge at spare, men også fordi, de kender produkterne og ved, at de virker.

 

Mange nye kunder bestiller BASIC CLEAN Intropakken eller BASIC CLEAN Intropakken PLUS, så de kan prøve et varieret udvalg af vores produkter. Disse intropakker er for øvrigt også helt perfekte, hvis du lige er flyttet hjemmefra og mangler rengøringsmidler til at holde dit nye hjem flot og rent.

 

Også vores BASIC CLEAN Feriepakken er efterspurgt. Den indeholder alt til familiens ferie - lige fra toiletpapir og køkkenrulle over viskestykker og fryseposer til opvaskemiddel og affaldsposer. Du kan se Louise præsentere hele indholdet i feriepakken her

 

Sådan vinder du kampen mod kalken

Et af de steder, hvor allerflest mennesker har trælse oplevelser med deres rengøring, er når der skal fjernes kalk fra armaturer, glas, fliser og klinker. Har du først prøvet vores BASIC CLEAN Kalkrens, så ved du allerede, hvorfor produktet er blandt vores mest populære midler. 

 

Vi har tusindvis af glade kunder, der anvender BASIC CLEAN Kalkrens, der nemt og effektivt fjerner kalken fra dine overflader. Det giver Louise dig en helt åbenlys demonstration af lige her

 

Du har også mulighed for at købe en BASIC CLEAN Kalkfjernerpakken, der indeholder flere forskellige ting - blandt andet en Vandhaneafkalker, der ganske enkelt er et lille vidunder, der fjerner kalken fra studsen på din vandhane - uden at du behøver røre en finger. Se mere om, hvad du får med i pakken lige her

 

Endelig en ovnrens der holder hvad den lover

At gøre ovn ren er nærmest en traumatisk oplevelse for mange mennesker. For lige meget hvor meget vi skrubber og skurer og hvilke midler vi bruger, så lykkes det aldrig at ovnen gjort helt rent. Nogle tyer til gamle husmoderråd eller andre hjemmelavede blandinger, som heller ikke virker. 

 

Stop op og se lige lidt nærmere på Køb OVNRENS (Se video) hos Basicclean.dk, som rent faktisk giver dig fuld valuta for dine penge. Her får du nemlig en ovnrens, der ikke helt fjerner brugen af knofedt, men holder det på et minimum. Der er ganske enkelt tale om et produkt, der virker og som fjerner alt snavs, fastbrændte madrester og fedt fra din ovn.

 

Der er helt sikkert en eneste grund til, at BASIC CLEAN Ovnrens er blandt vores allermest populære produkter - og det er fordi, den virker effektivt! Du bør se Louise in action, hvor hun viser og fortæller, hvor nemt det faktisk kan være, at rengøre din ovn uden frustrationer og irritation over udeblevne resultater. Se med her

 

Specialprodukter der nærmest gør arbejdet for dig - dem elsker vores kunder

Hos BASIC CLEAN kan du finde de gode og effektive specialprodukter - både når det drejer sig om specifikke rengøringsmidler, som for eksempel vores  BASIC CLEAN Overfladedesinfektion med spray, der efterlader dine overflader flotte og rene og fri for både bakterier og vira.

 

Også når det kommer til godt grej, er specialprodukterne i høj kurs. Det kan vi se på blandt andet vores helt eminente Støvsuger Håndholdt PROF fra Cegotec, der er længder foran langt de fleste håndholdte støvsugere der findes på markedet. Du kan selv få syn for sagen i Louises video her

 

Har du brug for hjælp til et rengøringsproblem, så ring eller skriv til os!

Har du en rengøringsopgave, hvor du ikke lige kan få det resultat, som du ønsker? Så kan du trygt kontakte BASIC CLEAN, for vi er her for at hjælpe vores kunder. Louise har årelang erfaring i at vælge de helt rette produkter og rekvisitter til en given opgave. Desuden har hun masser af brugbare tips og tricks til en endnu nemmere rengøring, som hun gerne deler ud af. 

 

Du kan ringe til os på alle hverdage i tidsrummet 9.00 - 13.00 på tlf 70 22 21 23 eller du kan skrive på alle tider af døgnet til [email protected]

© Basic Clean - All Rights Reserved