Plast, sække & poser

Køb plast som fx sorte affaldssække, spandeposer mm. online, og slip for selv at skulle bikse med at slæbe det hjem.
Vis som Gitter Liste

10 varer

Faldende orden
pr. side

Plast, Sække og Poser

Hos BASIC CLEAN har du mulighed for at købe poser og sække i mange forskellige udgaver. Du kan finde alt, lige fra de store affaldssække til de små fryseposer. Fællesnævneren for vores udvalg er, at kvaliteten er i top og prisen er i bund. Du kan shoppe poser i flere størrelser og i de mængder du har behov for.

 

Affaldsposer

De mindre og mellemstore plastposer anvendes alle steder, hvor der ønskes nem og hygiejnisk affaldshåndtering. Til arbejdspladsens papirkurve ved skrivebordene, til køkkenets og kantinens affaldsbeholdere og derhjemme i privaten - bare i mindre målestok. 

 

BASIC CLEAN fører poser i de størrelser, der passer til de mest anvendte affaldsspande og papirkurve. 

 

Du kan få de helt firkantede Spande- og affaldsposer  KLAR plast 50 x 50 cm, som rummer 20 liter. En rulle indeholder 50 poser og kassen indeholder 28 poser.

 

Affaldssorterer du, har du mulighed for at købe poser med 2 forskellige farver - sort og grøn. Med Spande- og affaldsposer SORT og GRØN 52 x 45 cm kan du nemlig meget bedre sikre dig, at alle får smidt affaldet i de korrekte sække. Her får du en kasse med 25 pakninger, der hver indeholder 2 ruller i hver sin farve. Hver rulle har 25 poser.

 

Har du brug for en lidt større pose så er Spande- og affaldspose KLAR plast 50 x 60 cm løsningen for dig. Denne pose rummer 30 liter og du får 50 poser pr rulle. Kassen indeholder 32 ruller.

 

Vores største model er Spande- og affaldsposer KLAR plast 60 x 86 cm. Posen rummer 50 liter og der er 40 poser på rullen. Her får du 28 ruller pr kasse.

 

Kontakt os gerne hvis du er i tvivl

Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvilken størrelse du har brug for. Så mål din affaldsbeholder og skriv eller ring til os. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage mellem kl. 9.00 og 13.00. Ring til os på 70 22 21 23 eller skriv til os på [email protected]

 

Affaldssække

De store affaldssække er anvendelige til de store mængder affald. Du sætter dem nemt på din rengøringsvogn og kan således samle alt affald i en stor sæk. 

 

De er også helt uundværlige hjemme i privaten, hvor det er nemt at samle affaldet fra en studenterfest, løse blade og afklippet hæk i haven eller andet sammen i sækken. 

 

BASIC CLEAN fører en Affaldssæk SORT plast eller en Affaldssæk KLAR plast, så kan du selv vælge den model, der passer bedst til dit formål.

 

Fryseposer

Hos BASIC CLEAN fører vi en virkelig fin frysepose i flere forskellige størrelser. De er alle godkendte til fødevarer og håndterer temperaturer mellem -30 C og +40 grader C.

 

Du finder dem i klar plast med skrivefelt, så du altid kan se, hvad du tager ud af fryseren. Fryseposer Fødevaregodkendte vælg størrelse er lavet af LDPE og du skal være opmærksom på, at materialet nedbrydes ved temperaturer over +70 grader C.

 

Fryseposerne findes i størrelserne 4 liter, 6 liter, 10 liter og 15 liter. Det betyder at du har rig mulighed for at fryse både de mindre og de helt store portioner ned. 

 

Madameposer

Har du kunde- eller medarbejdertoiletter, skal du naturligvis sørge for, at der er mulighed for at bortskaffe hygiejneartikler. Du kan vælge at sætte en lille affaldsspand på toilettet, men har du brug for en både hygiejnisk og pladsbesparende løsning, skal du montere et lille fikst vægstativ til Madameposer 500 stk i kasse,  der nemt og hygiejnisk sættes på og tages af. 

 

Du kan naturligvis også købe Stativ til Madameposer hos BASIC CLEAN. Det kan nemt betjenes med en hånd og slutter helt tæt, når det er lukket. 

 

Suppler med effektive produkter til desinfektion

Sække og poser anvendes ofte i køkkener, kantiner og badeværelser. Det er også de områder, hvor der forekommer flest mikroorganismer, bakterier og vira. Derfor kan det være en god idé at investere i desinficerende produkter, der slår mikroorganismerne ihjel og gør det meget nemmere for dig, at forebygge både smitte og sygdom hos dine kunder og medarbejdere. 

Skal de både være nemt og effektiv, så skal du lige tjekke vores super brugervenlige BASIC CLEAN Overflade desinfektion 1 L inkl. spray. Du sprayer simpelthen bare produktet på og tørre over med en helt almindelig, ren klud. Meget nemmere bliver det ikke. 

 

Vi oplever en stor interesse i dette produkt fra både virksomheder, offentlige institutioner og private og det er vi super glade for. For som vores rengøringsekspert Louise Grønhøj siger om produktet:

 

“Denne her overfladedesinfektion er intet mindre end genial. Endnu et produkt der beviser, at det ikke behøver at være besværligt eller langsommeligt at gøre effektivt rent.”

 

Du kan anvende den alle steder, hvor du finder det forebyggende og nødvendigt, som for eksempel

 

  • Inventar
  • Håndtag
  • Borde
  • Toiletter

 

Ja, listen er uendelig og sprayen er helt perfekt til alle de steder, hvor der befinder sig mange mennesker.Skal de være endnu lettere og måske i en størrelse, der let kan ligge i en taske eller i bilen. Så vil vores Desinfektion på sprayflaske 150 ML være det bedste valg for dig. Den desinficerer både dine hænder og de overflader, der trænger. Den er helt eminent i det offentlige rum, til ting som 

 

  • Dele- eller lejebiler
  • Toiletsæder
  • Pusleborde
  • Håndtag på kurve og vogne

 

Når først du har prøvet den, er den helt uundværlig. 

© Basic Clean - All Rights Reserved