Børster

Opvaskebørster, toiletbørster, neglebørster, stive børster, bløde børster - ja, i rengøringsuniverset findes der er væld af børster at vælge imellem. Det gør der også her hos BASIC CLEAN og så kan du oven i købet være helt sikker på, at de er nøje udvalgt og holder det, vi lover.  Læs med og bliv klogere på hvilken type børster, der passer til hvilken type rengøring

Vis som Gitter Liste

19 varer

Faldende orden
pr. side

Hverdagsbørster til de mest gængse typer rengøring

I hverdagen kan vi slet ikke undvære de små børster, der gør arbejdet meget lettere for os. I køkkenet har du brug for både en opvaskebørste hård til gryder og fade med fastbrændte madrester og en opvaskebørste blød til den almindelige opvask eller de fine glas, der ikke tåler opvaskemaskine.  Også de gode skuresvampe er uundværlige, når vi taler børster i køkkenet.

 

Også badeværelset og mest af alt toilettet kræver en sin toiletbørste for at holde det pænt og indbydende. En gang imellem kan du få brug for et lille mirakel, der kan fjerne kalk og misfarvede aflejringer i toilettet, der skyldes der tunge vand i Danmark, det okker, der mange steder findes i vandet og de bakterier og mikroorganismer, der straks sætter sig i aflejringerne. 

Hos BASIC CLEAN kan du finde netop det, der kan give dig et flot toilet tilbage, nemlig den helt vidunderlige toilet tryllesten, der blot ved hjælp af vand, giver dig et skinnende flot resultat.

 

De små, men nødvendige børster er ikke til at undvære. Hverken den effektive neglebørste, der klarer skidtet under neglene eller de helt uundværlige sugerørs renser 3 stk, til de bæredygtige og genanvendelige sugerør, som heldigvis har sin plads i langt de fleste køkkener. De 3 forskellige størrelser er samlet på en ring, så du altid har styr på dem - desuden kan du anvende dem til at rense de små dyser på kaffemaskinen.

 

All round børster med mange anvendelsesmuligheder

De gode all round børster, der kan bruges til mange forskellige rengøringsopgaver, giver dig fuld valuta for pengene. Her er børsterne ikke forbeholdt et enkelt område, men kan anvendes alle de steder, hvor det giver god mening og gør arbejdet både nemt og effektivt for dig. Nogle steder er der ikke mulighed for at trække en vandslange til, andre steder er det ikke ønskeligt med en masse vand - uanset hvilken opgave du skal i gang med, finder du hos BASIC CLEAN den perfekte børste

 

En børste med vandkammersystem giver dig mulighed for effektiv rengøring med sæbevand fra en spand. Du sænker blot børsten ned i spanden, så trækker den selv vandet ind i løbet af ganske kort tid og du klar til at skrubbe der, hvor du har behovet. Har du behov for at kunne nå op i højderne er den super smarte og effektive teleskopbørste med vandkammer perfekt, når du ikke har en vandslange ved hånden. Den klarer nemt rengøringen af for eksempel din

 

  • Autocamper
  • Campingvogn
  • Hestetrailer

 

Eller andet, hvor du har brug for at kunne rengøre i højden også. Det kan være undersiden af træterrassen på 1. sal eller måske taget på skuret i baghaven. 

 

Når gulvet i bryggerset bærer præg af vintervejret eller når træterrassen skal renses i bund inden forårets imprægnering, har du brug for en hårdfør gulvskrubbe 28 cm, der kan fjerne selv de mest fastgroede belægninger. Den kan nemt skrues på ethvert skaft og fylder ikke meget, når den har klaret arbejdet og skal gemmes væk indtil næste gang.

 

Specialbørster der sparer dig for knofedt og hårdt arbejde

Kalken kan være hård ved din brusekabine og dine armaturer. Der kan lynhurtige sætte sig mug og andre uønskede mikroorganismer i kalkaflejringerne, som kan kræve en del knofedt at fjerne igen. Brug den helt igennem vidunderlige og effektive Sonic Scrubbers, når du skal rense fugerne i badeværelset eller fjerne aflejringerne rundt om armaturerne, hvor det ellers er noget nær umuligt at komme til. En effektiv maskine, der klarer ærterne for dig og giver dig et resultat, du ikke havde turdet drømme om. 

 

Desuden er skrubbemaskinen ikke brugt op, når dine børstemundstykker er slidte. Her køber du simpelthen bare en Sonic Scrubbers allround tilbehorspakke, med 3 nye mundstykker. Og husk hos os er der ingen køb og smid væk kultur - alle produkter er gennemtestede, solide og professionelle produkter, der holder længe. Se med på denne video, hvor du kan se hvor nemt det går med den lille skrubbemaskine med masser af saft og kraft. Det er maskinen, som du bestemt ikke vil undvære, når først du har set de resultater, den kan præstere.

 

https://www.youtube.com/watch?v=MN6MVmdmkUg

 

Børstemundstykker der klarer enhver opgave

Hos BASIC CLEAN har du mulighed for at købe mundstykker til din Nilfisk støvsuger - ja du har sågar mulighed for at købe de effektive og professionelle støvsugere også. Desuden har Louise valgt et par specialmundstykker med børster, der kan løse enhver udfordring.  Har du dyr i husstanden, så kender du problematikken med dyrehår i sofaen eller i bilen. Med et 

pelsmundstykke til støvsuger kan du nemt klare selv de mest genstridige hår, der så nemt som ingenting klares med et pelsmundstykke. Mundstykket passer perfekt til alle støvsugere med standard rør diameter på 32-35 mm. Desuden gør det koniske udformning, at det slutter totalt tæt.

 

I bilen kan det være noget af en udfordring at komme til i alle de små hulrum og trange steder, hvor et almindeligt støvsugerrør ikke kan komme til. Det samme gør sig gældende bagved radiatorer eller andre små hulrum i boligen. Med et auto støvsuger mundstykke, der er langt, fladt og bøjeligt og med børster, der let klarer spindelvæv eller genstridigt støv, er enhver opgave på de svært fremkommelige steder lige til at gå til. Ikke flere lappeløsninger eller Georg Gearløs opfindelser, der kræver tid og måske ikke ligefrem giver det resultat, du havde håbet på. 

 

Som du ser, finder du børster til enhver opgave hos os. Er du i tvivl om, hvilken børste du skal købe eller har du brug for et godt råd, så sidder vi klar ved telefonen alle hverdage fra kl 9 til 13. Ring til os på tlf. 70 22 21 23, så hjælper vi dig godt på vej.© Basic Clean - All Rights Reserved