Outdoor, koste, skrubber, skafter mv.

Rengøring er ikke kun en indendørs opgave - har du en have, en gårdhave eller på anden vis et udendørs areal, der skal vedligeholdes og rengøres, har du brug for robuste og holdbare rengøringsartikler, der kan klare opgaverne.

 

Vis som Gitter Liste

14 varer

Faldende orden
pr. side

Robuste, kvalitetsprodukter til udendørsrengøring

Hos Basic Clean har vi et stort udvalg af kvalitetsredskaber som koste, skafter, skrubber og børster, der klarer enten den tørre eller den våde rengøring på dine udearealer. Uanset om du har en gårdhave eller en regulær have med terrasse, skal du huske også at vedligeholde områderne med belægning i haven, så du og din familie har lyst til at nyde udendørslivet og invitere vennerne på grillaften eller en kop kaffe på terrassen. Også udestuen eller havepavillonen skal renholdes - her kan du med fordel bruge blidere redskaber, for her bliver underlag eller belægning jo ikke udsat for vejr og vind. 

 

Louise har fundet de absolut bedste rengøringsredskaber, der gør rengøring af dine udearealer til en leg - læs meget mere om dine muligheder for at finde de bedste koste til udendørs brug eller den nemme og effektive måde at fjerne mos og belægninger på dine terrassefliser.

 

Også dine havemøbler, dit drivhus, din bil eller autocamper kan trænge til en grundig rengøring. 

Der er masser af rengøringsopgaver i og omkring dine udendørsarealer, hvor gode og robuste redskaber sparer dig både tid og penge i det lange løb - for slet ikke at tale om resultaterne. Læs mere om de bedste outdoor rengøringsredskaber fra Basic Clean.

Koste

Louise har samlet de bedste koste til udendørs og semi-udendørs brug, som både er effektive og fremstillet i ekstra holdbare materialer, der kan modstå vind og vejr. 

 

Den velkendte GADEKOST (35-45CM) er ofte den eneste udendørs kost, som mange har stående i carporten eller garagen. Selvom det er en rigtig fin og anvendelig kost, kan den ikke klare alle opgaver alene - i hvert fald ikke, hvis du gerne vil have de bedste resultater.

 

Gadekosten har lange og halvstive børster, der egner sig bedst til udendørs flader i den grove afdeling. Den har masser af saft og kraft med sig og kan flytte masser af skidt og snavs, qua dens koniske gevind, der er meget stærkere end et konventionelt gevind. 

 

Til gengæld kommer den ofte til kort på en træterrasse eller i garagen, hvor der måske er brug for en ekstra fejning, for at få alt skidtet fjernet. 

 

Gadekosten findes i to forskellige bredder - 45 cm og 35 cm - vælg den bredde, der giver bedst mening på dine udearealer. Store ubrudte men ujævne flader passer godt til den brede gadekost, hvor mindre arealer med begrænset plads nok er bedst tjent med den smalle gadekost.

 

Den mere målrettede FLISEKOST (40-60CM) har knap så lange børster som gadekosten. Det gør den lidt mere effektiv i forhold til eksempelvis fliseunderlag i haven, hvor den får alt støv og skidt med sig i en enkelt fejning. Det være sig fliseterrasser, havegange og indkørsler, for bare at nævne nogle få eksempler.

 

De kortere børster er stadig halvstive og giver flisekosten en kortere afstand til skidtet. Samtidig sidder flisekostens børster en smule tættere, hvilket giver dig både en god fornemmelse af underlaget og samtidig en enklere arbejdsgang.

 

Flisekosten findes også i to bredder - henholdsvis 40 cm og 60 cm. Vælg den, der passer bedst til dine flisearealer i haven.

 

En VÆRKSTEDSKOST (40-60-80CM) kan være super handy for dig, der har udendørs eller semi-udendørs arealer, der udgøres af en ubrudt flade, som for eksempel beton. Det kan være i garagen eller carporten. Værkstedskosten er fremstillet med børster i halvbløde hår - altså ikke de velkendte nylonbørster på de foregående udendørskoste.

 

Værkstedskosten egner sig derfor ikke til våde underlag, hvor støv og skidt vil sætte sig fast i hårene i stedet for at blive skubbet med kosten. Til gengæld er den eminent til garagegulvet eller værkstedsgulvet, for den tager både metalspåner og andre rester og suger samtidig ikke olie til sig.

 

Den findes i hele tre forskellige bredder - 40 cm, 60 cm og 80 cm - der virkelig kan feje store mængder skidt sammen på ingen tid. Det er ingen hemmelighed, at det er Louises ubetingede yndlingskost.

 

Vi slutter af med en INDENDØRSKOST (40-60-80CM), der egner sig perfekt til for eksempel udestuen eller havepavillonen.  Den har fine bløde børster og en uovertruffen kvalitet, der bare holder.

 

Denne kost kan feje langt de fleste overflader rene på ingen tid. Den findes i tre forskellige bredder - 40, 60 og 80 cm - så du har nemt mulighed for af finden den bredde, der passer til dig og din udestue. 

Børster og skrubber

Nogle gange er en grundig gang fejning bare ikke nok, hvis dine udendørsarealer virkelig skal rengøres i bund. Det være sig mos og alger på stakittet, beskidt glas i drivhuset eller rester fra weekendens grillfest på terrassen. Det kan også være din bil trænger til en god gang vask eller ungernes cykler ser lidt matte og triste ud.

 

Her har du mulighed for at klare masser af opgaver, der kræver vand - og måske lidt sæbe, med de smarte vaskebørster med vandgennemløb. Vaskebørsten findes i to udgaver. - en blød og en hård, der hver har sin berettigelse i dine udendørs områder.

 

En HÅRD VASKEBØRSTE MED VANDGENNEMLØB kan løse mange af de grove opgaver i din have eller på terrassen. Den egner sig til for eksempel facader, hegn og terrasser i både træ og fliser. Vaskebørsten er med nylonbørster og børsten har en afrundet gummikant, så du nemt kan rengøre i hjørner uden at ridse.

 

Denne vaskebørste er perfekt til at fjerne mos og alger på terrasse eller havehegn. Den kan rengøre træ i carporten eller give dig en helt ny og flot garageport tilbage.

 

Mulighederne er mange. Sørg blot for at bruge den hårde model på robuste materialer. Er du i tvivl, så kan det være meget fornuftigt at starte med den bløde model for at se, om den kan klare opgaven.

 

BLØD BØRSTE MED VANDGENNEMLØB har samme udformning som sin hårde fætter - den har afrundede hjørner og en beskyttende gummikant. Materialet er selvrensende polyester, der gør efterfølgende rengøring ekstra nem.

 

Denne børste egner sig perfekt til de mere sarte overflader, der ikke tåler de stive børster. Det kan eksempelvis være din bil, campingvogn, motorcykel, knallert eller cykel. Også dit drivhus eller dine solpaneler kan vaske funklende rene med denne børste.

 

Den kan hjælpe dig med mange opgaver, som før indebar en spand vand, en opvaskebørste og en klud.

 

Som rosinen i pølseenden kommer her en gammel kending, nemlig Gulvskrubbe 30 cm som stadig er lige så effektiv, som den altid har været. Selv om du her har brug for en spand vand eller en haveslange, så kan gulvskrubben med sine korte stive børster virkelig få has på det mest genstridige skift på din terrasse.eller fastgroede alger på stakittet.

 

Gulvskrubben er 30 cm bred og kanderfor komme til på selv mindre områder. Vil du gerne minimere forekomsten af algebelægninger, svampe og mikroorganismer, kan du  med fordel anvende den helt unikke og effektive DESIRENS, der desinficerer dine rengjorte områder. Det kan især være en god idë på din havemøbler i træ. Så fremstår de flotte i meget længere tid.  

Skafter

Det er ikke sikkert at alle dine koste og børster er i brug på samme tid - du har trods alt kun to hænder. Derfor kan du spare opbevaringsplads ved at have knapt så mange skafter, som du har koste og børster. Her hos Basic Clean passer alle vores outdoor børster nemlig til samme type skaft og det samme gør sig gældende for vaskebørsterne med vandgennemløb. Det tager faktisk ikke mange sekunder at skifte skaftet fra en kost eller børste til en ny.

Skaft til koste og skrubber

150 CM KOSTESKAFT - EKSTREMT STÆRKT OG HOLDBART med supergevind, har en utrolig lang levetid - selv ved meget hyppig brug. Det er fremstillet i et kompositmateriale, der giver det en styrke på højde med stål eller aluminium. Man har stadig bevaret den lave vægt, så du ikke bliver træt i armene  af at eje eller skrubbe. 

 

Gevindet er specialfremstillet og med en konisk facon, der sikrer, at skaftet ikke knækker ved sammenføjningen, som man kan opleve ved de traditionelle træskafter.

 

Her kan du give den hele armen med gulvskrubben på et beskidt betongulv i garagen eller på terrassefliserne, når der skal fjernes mos og alger.

Skaft til vaskebørster

Teleskopskaft med vandgennemløb passer til både blød vaskebørste og hård vaskebørste og kan indstilles i en længde på mellem 100 og 180 cm.Skaftet er fiberarmeret og derfor utroligt stærkt og holdbart.

 

Med en øget rækkevidde på mellem 1 meter og 1 meter og 80 centimeter, har du mulighed for at vaske både højt og bredt. Det være sig havehegnet, der skal have fjernet mos og alger, autocamperen eller drivhuset i haven, der trænger til en kærlig hånd, inden du sætter nye tomatplanter og chilier i det.

 

Om du bruger den bløde eller hårde vaskebørste, kommer helt an på, hvad du skal vaske rent. Er du i tvivl, er den bløde børste altid det sikre valg. Den kan du til for eksempel

 

 • Bil
 • Cykel
 • Campingvogn
 • Autocamper
 • Båd
 • Drivhusglas
 • Store vinduespartier i udestuen
 • Solpaneler

 

Brug den hårde børste til ikke sarte overflader, med mange belægninger - det være sig for eksempel

 

 • Udhæng
 • Tagrender
 • Hegn eller stakit
 • Havemøbler
 • Affaldscontainer
 • Regnvandstønde

 

Mulighederne er sikkert endnu flere end vi har listet her. 

Opbevaring af dine koste og børster

Du bør ikke opbevare dine udendørs rengøringsredskaber under åben himmel i din have. For det første er der risiko for, at de bliver snavsede og beskidte, og for det andet vil vejr og vind tære unødigt på dem. 

 

Der er slet ikke nogen grund til at bruge ekstra tid på at rengøre dine redskaber eller risikere at materialerne pludselig bliver møre, ruster eller i det hele taget bliver medtagne.

 

Opbevar dem i din garage, dit værksted eller i et haveskur. Har du ikke udendørs skur eller garage eller er der bare ikke plads, kan du opbevare dem i bryggerset eller alternativt i din carport.

© Basic Clean - All Rights Reserved