Rengøringsvogne

En rengøringsvogn kan lette virkelig mange rengøringsopgaver for dig og egner sig både til det professionelle rengøringsfolk og privatpersoner. Hos BASIC CLEAN finder du et stort udvalg af lækre og funktionelle rengøringsvogne, der imødekommer ethvert behov. Læs med her, hvor du præsenteres for vores lækre rengøringsvogne og og gulvvaskevogne - og samtidig få masser af gode tips og tricks

 

Vis som Gitter Liste

14 varer

Faldende orden
pr. side

Rengøringsvogne

 

Hvad er forskellen på en rengøringsvogn og en gulvvaskevogn?

Hos BASIC CLEAN fører vi både rengøringsvogne og gulvvaskevogne. Hvilken du skal have, kommer an på dine rengøringsopgaver.

 

Ens for begge typer vogn er det, at du klarer rengøringen både hurtigere, nemmere og helt op til standard med den vogn, som egner sig bedst til dig.

 

For som vores egen rengøringsekspert Louise Grønhøj siger: Hvorfor gøre rengøring svært og langsommeligt, når det kan klares let og effektivt med professionelle produkter og udstyr?

 

Læs med nedenfor, hvor du får brugbar information om begge slags vogne og tjek også lige om din gulvvask kan gøres nemmere her Gulvvask: Sådan vasker du nemt og effektivt dit gulv

 

Rengøringsvogn

Med en rengøringsvogn fra BASIC CLEAN klarer du nemt forskellige rengøringsopgaver i en og samme arbejdsgang. Rengøringsvognene fås i mange størrelser og udformninger, alt efter hvor stor og omfangsrig din rengøring er. Eller måske rettere - hvor stor og omfangsrig du gerne vil have din rengøring til at være. 

 

Ud over at en rengøringsvogn fra BASIC LEAN altid er udstyret med et gulvvaskesystem en eller flere mindre spande til anden form for rengøring, kan du vælge mellem vogne, der giver dig mulighed for

 

 • Indsamling af affald

 

 • Indsamling af affald og affaldssortering

 

 • Flere mindre spande til forskellige slags rengøring

 

 • Plads til flere forskellige rengøringsprodukter, klude og svampe

 

 • Plads til indsamling af kopper, glas eller andet

 

Gulvvaskevogn

Ja, det giver jo næsten sig selv, at en gulvvaskevogn er til effektiv gulvvask af større eller mindre arealer. Du finder vogne med en eller 2 spande og du finder dem med 2 kammer system, så du er sikker på altid at vaske gulv i rent vand.

 

Nogle steder er en elektrisk gulvvasker at foretrække, men det er ikke altid at der er plads til en sådan. Her en en professionel og ergonomisk gulvvaskevogn langt at foretrække, frem for en tung gulvspand, der skal slæbes på ofte. 

 

Desuden er vores gulvvaskevogne delvist fremstillet af genanvendt plast, så ikke nok med at du klarer gulvvasken hurtigt og effektiv, du kan også vaske gulv med god samvittighed.

 

Til dig, der arbejder professionelt med rengøring til dagligt

Gør du rent til daglig, så ved du, at der kan spares rigtigt meget tid og lige så meget knofedt, ved at anvende de rigtige produkter og det rette udstyr. Om du gør rent i kontormiljøer, storkøkkener, restauranter eller i lagerhaller, så kan du nærmest ikke undvære en rengøringsvogn. 

 

En passende rengøringsvogn giver dig nemlig mulighed for at klare flere opgaver i en enkelt arbejdsgang. Det betyder, at du sparer tid, skridt, tunge løft og sved på panden. Det betyder også, at din rengøringsvogn hurtigt vil blive fuldstændig uundværlig for dig.

 

Har du ansatte, der gør rent for dig, giver en professionel rengøringsvogn dig masser af fordele:

 

 • Hurtig og effektiv rengøring uden spildtid

 

 • Ingen tunge løft eller skæve vrid

 

 • Ergonomisk korrekt arbejdsstilling giver dig glade og sunde medarbejdere

 

 • Mindre risiko for sygedage

 

Alle fordele gør sig selvfølgelig også gældende, når det kommer til dig selv. Tag for eksempel lige et kig på vores smarte og funktionelle, Komplet miljørigtig professionel rengøringsvogn til imprægnering af mopper der giver dig mulighed for både gulvvask og afvaskning af flader og anden form for rengøring på din vej. 

 

Har du brug for, at din rengøringsvogn kan rumme affald og ligeledes gerne sortere det, så er det vores Rengøringsvogn (medium) lavet af genanvendt plast du er på jagt efter. Her har du nemlig plads til 2 affaldsposer og de kaffekopper, glas eller tallerkner, der skal videre til køkkenet. 

 

Har du reelt kun brug for en gulvvaskevogn, så har et stort udvalg af disse smarte vogne. Når du gør professionelt rent, er det vigtigt at du vasker gulvene i rent vand. Det klarer denne BASIC CLEAN Gulvvaskevogn med 2 spande og vertikal presse for dig, for med de 2 farvekodede spande, har du rent vaskevand til mange flere kvadratmeter. Med den vertikale presse kan du oven i købet klare gulvvasken uden våde fingre. 

Til dig, der står for rengøringen derhjemme i privaten

Du har måske ikke ligefrem brug for vores største model, men har du et stort hus med gulve, der kræver regelmæssig vask, så ved du også, hvor meget tid det kræver af dig, at gå i gang med gulvvask.

 

Mange tunge løft af en fyldt gulvspand og frem og tilbage til bryggers eller badeværelse, for at skifte det beskidte vand ud med nyt og rent. Ikke ligefrem en ønskeopgave for hverken dig eller din ryg. 

 

En lille, fiks gulvvaskevogn på hjul vil utvivlsomt gøre gulvvasken både hurtigere, lettere og sundere for dig. Tag for eksempel et kig på vores helt fantastiske BASIC CLEAN Lille, fiks rengøringsvogn med gulvvaskesystem, hvor du også har plads til både svamp og klud, til den ekstra genstridige plet. 

 

Vil du gerne have en all in one rengøringsvogn, så du kan klare al din øvrige rengøring samtidig med gulvrengøringen, så har du også mulighed for at finde en smart og kompakt model, der passer til rengøring i privaten. Se lige vores helt egen BASIC CLEAN Kompakt rengøringsvogn - klar til brug, som for alvorlig gør din rengøring så meget nemmere og hurtigere - og oven i købet klaret på en gang.

 

Køb din rengøringsvogn hos BASIC CLEAN - her følger der altid moppe med

Når du investerer i enten ren rengøringsvogn eller en gulvvaskevogn hos BASIC CLEAN, få du nemlig en professionel moppe med. Moppen består af 3 dele

 

 • Et lækkert og ergonomisk teleskopskaft, som kan indstilles i passende højde

 

 • En drejelig moppeholder

 

 • En 40 cm moppeklud 

 

Så det eneste du skal tænke på, er at tænde for det varme vand og finde din BASIC CLEAN Gulvrens og Pleje frem, for det helt perfekte og professionelle resultat. 

© Basic Clean - All Rights Reserved