Rekvisitter

Jo, det rigtige grej gør en forskel. Find det rengøringsgrej og de rekvisitter, der gør rengøringen nemmere og mere effektiv for dig lige her.
Vis som Gitter Liste

Varer 1-20 af 96

Faldende orden
Side
pr. side

Rekvisitter

Rekvisitter, tilbehør, grej - kært barn har mange navne. I denne kategori finder du alle de forskellige ting, som gør rengøringen endnu lettere for dig. BASIC CLEAN har samlet alle de bedste rekvisitter, som du kan få stor glæde af til dine forskellige rengøringsopgaver. 

 

Spande og gulvrengøring

Hos BASIC CLEAN finder du spande i flere størrelser og udformninger. Vi fører for eksempel den super smarte og pladsbesparende BASIC CLEAN Foldbar spand 10 liter, der kan foldes sammen. Modellen er med hank og fås også i en 5 liters udgave. De er begge helt perfekte til dig, der ikke har meget opbevaringsplads. Brug den også til campingvognen, bilen eller der, hvor du fra tid til anden har brug for en spand. 

 

Bruger du moppe, når du vasker gulve? Uanset om det er små eller store arealer, der skal vaske, kan det være smart med en spand, hvor du kan sætte hjul på, så du er fri for alt for mange tunge løft, når spanden skal flyttes. Her bør du investere i en smart og funktionel BASIC CLEAN Gulvspand m/ rist 22 liter, hvor risten til at fjerne overskydende vand fra moppen medfølger. Du kan tilkøbe BASIC CLEAN Hjul til gulvspand og så er du kørende. 

 

Se vores rengøringsekspert og indehaver Louise Grønhøj viser dig den mest optimale måde, at vaske dine gulve på her. Louise har 3 vigtige tips til den perfekte gulvvask:

 

  1. Overdosering af sæbe giver dine gulve et mat, klistret og fedtet udseende
  2. Skift dit vaskevand med jævne mellemrum, så ikke vasker med snavset vand
  3. Vask i ottetals-bevægelser, så tværer du nemlig ikke snavset rundt på gulvet

 

Er du smart, vælger du den samlede BASIC CLEAN Gulvpakken Total, som giver dig alt du skal bruge til dine nye og effektive gulvvask rutine. Du sparer rigtig mange penge på den samlede pakke. Husk, at du skal købe hjul med til pakken, hvis du ønsker hjul på din spand.
Støvkoste til ethvert behov

Gode og funktionelle støvkoste eller afstøvere kan lette rengøringen markant. Du skal ikke kravle rundt på gulve, stole, borde eller stiger for at nå støvet med de rette støvekoste i huset - eller i din virksomhed. 

 

Lad os lægge ud med en klassiker, som adskiller sig ved at være fremstillet i uld i stedet for et syntetisk materiale. Med BASIC CLEAN Afstøver i uld fra Vikan kan du nemt og effektivt fjerne støv fra dine hylder og vindueskarme.

 

Har du brug for at kunne fjerne støv i højderne, skal du kigge på vores BASIC CLEAN Lang støvkost 2,5 meter. Med sin smarte teleskopfunktion kan du lægge 2,5 meter oven i din egen højde inkl. strakt arm. Se med her, hvor Louise viser dig hvor nemt du klarer trapper, loft til kip og bjælker.

 

Du kan også erhverve dig en helt unik og bøjelig BASIC CLEAN Støvkost, med god længde, så du lige kan tage støvet på toppen af skabe og alle andre steder, hvor en bøjelig støvkost klarer jobbet bedst.

 

Hold orden med magnetiske holdere og knager

Hos BASIC CLEAN finder du et stort udvalg af diverse lækre knager og holdere, der kan monteres super enkelt og nemt med stærke modmagneter, der enten sættes direkte på metal eller monteres med selvklæbende tape. Du slipper for grimme skruehuller og du kan nemt fjerne holder eller knage ved behov. Brug dem lige der, hvor du har behovet. 

 

Med BASIC CLEAN Viskestykke holder i rustfrit stål kan du nemt hænge dine viskestykker pænt i dit køkken. Du kan også anvende den til badeværelsets fine små gæstehåndklæder eller i dit bryggers. Du kan sågar hænge den i klædeskabet, så du har styr på dine tørklæder. 

 

Den multifunktionelle BASIC CLEAN Magnet knage til bilen er faktisk ikke kun anvendelig til montering af en lille affaldspose i bilen. Du kan bruge den alle steder, hvor du mangler en knage - og helt uden at bore huller. Udnyt for eksempel pladsen i kosteskabet ved at montere et par stykker til de småting, der ellers ikke helt kan placeres optimalt i skabet.

 

Du kan se med her, hvor Louise viser dig hvor hurtigt, simpelt og nemt det er, at montere denne lækre BASIC CLEAN Magnetisk kludeholder i sort plast. Så har din karklud endelig fundet sin helt faste plads i køkkenvasken.

 

Efter samme princip kan du nemt finde plads i vasken til både svamp og børste, med denne smarte BASIC CLEAN Magnetisk svampe- og børsteholder grå. Den holder flot og godt styr på både børste og svamp, så du kan holde bordpladen ren og pæn. Modellen findes også i farven sort.

 

Vinduesvask - på den nemme og effektive måde

Du ved sikkert, hvor besværligt det kan være, at vaske vinduer med et rent og stribefrit resultat. Hos BASIC CLEAN kan du nemt finde alt det gode udstyr, der gør vinduesvask til en leg. 

 

Når du vasker dine vinduer har du brug for rekvisitter i god kvalitet. Du skal bruge en BASIC CLEAN Vindues indvasker 25 cm. og en BASIC CLEAN Vinduesskraber 25 cm., de udgaver du finder her hos BASIC CLEAN er i professionel kvalitet for et endnu bedre resultat. Suppler med en spand sæbevand og et tørt og rent viskestykke eller en mikrofiberklud.

 

Du kan med fordel benytte dig af vores gode tilbud på  BASIC CLEAN Vinduesvaskerpakken hvor du kan spare mange penge ved et samlet køb. 

 

Vil du have lidt insider information, der gør din vinduesvask endnu nemmere, så se lige Louises instruktionsvideo, hvor du får det ultimative tip til fuldkommen stribefri vinduer.Du finder også masser af andre rekvisitter som for eksempel

 

  • Masker, åndedrætsværn og beskyttelsesbriller
  • Pumper og dispensere
  • Skafter og koste
  • Strygebræt til skab 
  • Klemmer og vaskeposer
  • Kalkfjerneren til dine vandhaner
  • Flaskerensere i alle størrelser

 

Tag et kig på det store udvalg her hos BASIC CLEAN - hos os finder du altid de effektive, robuste og professionelle produkter.


© Basic Clean - All Rights Reserved