Håndopvask

Find håndopvask og godt grej til håndopvask her.
Vis som Gitter Liste

10 varer

Faldende orden
pr. side

Håndopvask

Selvom langt det meste af vores opvask nu om dage ryger direkte i opvaskemaskinen, så er der nok enkelte ting, som vi stadig vasker op i hånden. Det kan være de gamle, antikke glas eller fadene i støbejern, som bare ikke lige tåler opvask i maskine. Derfor kan du naturligvis hos BASIC CLEAN få vores helt egen effektive håndopvaskemiddel - også i en grøn version!Effektivt opvaskemiddel til håndopvask

Hos BASIC CLEAN får du et par rigtig fine og effektive valgmuligheder, når du skal finde det rette opvaskemiddel til håndopvask. Vores opvaskemiddel til håndopvask er både

 

  • Koncentreret
  • Drøj 
  • Effektiv

 

 Det fjerner nemt både de fastbrændte belægninger og madrester og giver dig et funklende rent resultat.

 

Med BASIC CLEAN Håndopvask 1 Liter får du et koncentreret produkt, der samtidig er drøjt i brug. Det klarer nemt alle former for opvask i hånden - også de genstridige, fastbrændte belægninger. Desuden skyller du nemt og ubesværet opvaskemidlet af igen, så du slipper for den trælse fedtede hinde, der kan lægge sig på dine glas. 

 

Er du helst fri for farve, parfume og unødig kemi, kan du med fordel vælge BASIC CLEAN Håndopvask 1 Liter GREEN Svanemærket. Her får du et miljøvenligt produkt, der klarer alle udfordringer akkurat lige så effektivt, som vores almindelige håndopvask. Vores grønne udgave fås både i 1 liter og 5 liter - du kan opnå fine rabatter ved merkøb. 

 

Gør som Louise - fjern genstridige pletter ved hjælp af dit håndopvaskemiddel!

 

Vidste du for øvrigt, at vore BASIC CLEAN håndopvaskemiddel faktisk også kan fungere som pletfjerner? Vores indehaver og rengøringsekspert Louise Grønhøj har fundet 2 forskellige slags pletter af den genstridige slags, som vi ofte må opgive at fjerne.

 

Med håndopvaskemiddel fra BASIC CLEAN går det som en leg - så længe du følger Louises anvisninger. Det drejer sig om de genstridige pletter fra solcreme og mælkebøttesaft. Du kan se Louises video nedenfor, hvor hun demonstrerer hvor nemt og det er.

 

Fjern nemt de gule pletter fra solcreme med BASIC CLEAN Håndopvask

 

Sådan fjerner du pletter fra mælkebøttesaft med BASIC CLEAN Håndopvask

 

Børster og svampe hjælper dig godt på vej

Hvis du gerne vil bevare dine dyre, flotte glas, skal du naturligvis ikke vaske dem op med en svamp, der kan forårsage fine ridser i glasset. Har du derimod opvask, der kræver lidt mere knofedt, fordi der skal fjernes fastbrændte rester, bør du heller anvende svamp end børste. 

 

Hos BASIC CLEAN  finder du mange forskellige svampe og børster, som kan anvendes til den del af opvasken, som du klarer i hånden. 

 

En Opvaskebørste BLØD er uundværlig til at vaske de sarte vinglas eller andre produkter i glas af med. Den er super effektiv uden at ridse.

 

Til de mere robuste produkter, kan du med fordel anvende en Opvaskebørste HÅRD, som er behjælpelig med at fjerne fastbrændt mad og andre genstridige pletter. 

 

Husk at skylle dine opvaskebørster godt igennem efter brug, så der ikke sidder skidt op madrester gemt mellem børsterne. Det minimerer nemlig risikoen for bakteriedannelse og giver dine opvaskebørster ekstra lang levetid. 

 

Fade og forme, der har været i ovnen kan være vanskelige at rengøre med opvaskebørster alene. Specielt når der skal fjernes belægninger i hjørner og på kanter. Her vil  Svamp Universal 10 stk være den bedste hjælper. Den klarer nemt de små, genstridige og besværlige pletter på kanterne og helt inde i hjørnerne så nemt som ingenting. 

 

Med disse tre hjælpere er det ingen sag at vaske op i hånden. Har du produkter der kræver en hel særlig indsats for at blive rene, så fører BASIC CLEAN flere forskellige svampe, der er super effektive til potter og pander og andet, der kræver brug at lidt mere knofedt. Du finder hele vores udvalg af svampe og klude til enhver opgave herViskestykker - vælg de bedste til opgaven

Når de rene glas og fade skal tørres af, er det vigtigt at du har et par gode viskestykker, der hver især har deres forcer. Hos BASIC CLEAN kan vi for eksempel foreslå dig en par gode basis viskestykker i en god størrelse. Her vil Kokkeviskestykke 50 x 100 cm være et rigtigt godt valg. Du får et robust og kraftigt kokkeviskestykke med høj sugeevne og gode store mål. 

 

Et effektivt BASIC CLEAN Luksus Viskestykke i Mikrofiber HVID er helt perfekt til at pudse dine fine glas helt funklende og stribefri. Den helt perfekte flade vævning gør, at viskestykket ikke fnugger, men derimod klarer alle opgaver med perfekt resultat.  Viskestykket fås også i farven sort.

 

Som Louise spørger: “Kan man virkelig være stolt af et viskestykke?” Og ja, det er vi i  allerhøjeste grad. For her får du masser af kvalitet for pengene. Se med i videoen, hvor Louise præsenterer BASIC CLEAN Luksus Viskestykke i Mikrofiber SORT. Nok Danmarks smukkeste og bedste viskestykke. Se den lige her.

 

Slut af med en en nem desinficering

Når du er færdig med din opvask, kan det være en god idé at slutte af med en super nem rutine, der giver dig en flot og bakteriefri vask og bordplade. Produktet virker effektivt mod både vira og bakterier.

 

Med BASIC CLEAN Overflade desinfektion inklusive spray kan du på ingen tid spraye og tørre efter med en ren klud, så området er helt virus- og bakteriefrit og rent. Det tager ikke mange øjeblikke at indføre denne sunde og forebyggende rutine, både for vores egen og for alle andres skyld. © Basic Clean - All Rights Reserved