Vinduespudser

Vil du gerne have skinnende rene og pæne vinduer, ja så kræver det primært noget professionelt  og funktionelt vinduespudser grej som du naturligvis kan erhverve dig hos BASIC CLEAN - og oven i købet til priser, hvor alle kan være med. Det er ikke spor svært at opnå den helt flotte vinduespudser kvalitet, når bare du bruger det helt rigtige remedier.

Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side

BASIC CLEAN indvasker og skraber giver dig smukke og rene vinduer på ingen tid

Hos BASIC CLEAN finder du selvfølgelig det professionelle vinduespudser udstyr, der effektivt rengør dine vinduer og efterlader dem skinnende rene. Det kræver ikke masser af udstyr, for at opnå de fineste og reneste ruder i vinduespudser kvalitet. Du skal faktisk bare bruge to redskaber, der begge arbejder for dig, så du ikke behøver at bruge en masse knofedt eller forgæves forsøge at komme det til tider genstridige snavs, sod og skidt til livs. 

 

BASIC CLEAN indvasker sørger for en nem, hurtig og effektiv indsæbning af dine vinduer. Med sit ergonomiske greb er den super let at arbejde med og den kan komme ind i alle hjørnerne, hvor der tit samler sig ekstra skidt og snavs. Den er udstyret med et aftageligt betræk, der ikke fnugger på dine vinduer og som kan maskinvaskes. 

 

BASIC CLEAN vinduesskraber med blad af naturgummi, der hæfter med det helt perfekte tryk mod ruden, giver dig tørre og helt rene ruder med en enkelt arbejdsgang. Husk at aftørre din vinduesskraber hver gang du flytter den. Og glem alt om vinduespudserens flotte og artistiske ottetalsbevægelser, de kræver både erfaring og håndelag.  Du får et lige så flot og helt  perfekt resultat, uden at være professionel vinduespudser. 

Vinduesskraber til alle slags vinduer

Vores effektive og professionelle vinduesskraber kan du få i to bredder. Her vælger du selvfølgelig bare den bredde, der passer til dine vinduer. Du kan få en model, der måler 25 cm og en der måler 35 cm i bredden. Har du små vinduer eller dannebrogsvinduer med udvendig ramme, kan du med fordel vælge den mindste og har du store ruder, så snup den største. Med en vinduesskraber 25 cm klarer du også let glasdøren i brusekabinen, campingvognens ruder og dine bilruder.

 

Køb nemt nye betræk og blade til dit grej

Til både din vinduesindvasker og din vinduesskraber fra BASIC CLEAN kan du naturligvis købe nye betræk og gummiblade. For selve udstyret kan holde i mange år, takket være den professionelle kvalitet. Men betrækket til indvaskeren bliver slidt med tiden og det samme gør dig gældende for bladet på vinduesskraberen.

 

Du skal derfor ikke købe nyt vinduespudser grej, men kan nøjes med at købe betræk til indvasker og udskiftningsblade til vinduesskraber, som giver nyt liv til dit udstyr. Så er du fri for de trælse brug og smid væk produkter, der som regel ender med at koste dig en formue.

 

Brug BASIC CLEAN vinduesrens for et pletfrit resultat

Det handler ikke kun om det effektive vinduespudser grej, men også om et lige så effektivt rengøringsmiddel, der er beregnet til at rengøre dine vinduer. Hos os finder du vores helt egen BASIC CLEAN vinduesrens, der er et koncentreret, neutralt rengøringsmiddel, der er specielt udviklet til rengøring af vinduer, glas og spejle. 

 

Med sin helt rette sammensætning af aktive og rensende råvarer, fjerner den hurtigt og effektivt det snavs, der er på dine ruder. Meget nemmere bliver det simpelthen ikke. 

 

Vask vinduer uden risiko for vand i vindueskarmen

Til tider kan vi føle os en smule udfordret på den indvendige pudsning af vinduer. Der skal dækkes af, så vi undgår vand i vindueskarmen og på gulvet - det kan specielt være en udfordring, hvis du har sarte gulve eller vindueskarme. Med vores praktiske og super effektive   BASIC CLEAN glasrens Der kan bruges til alle hårde og blanke overflader og kræver blot en smule efterpolering med den effektive latexklud til glas og vinduer, så er de rene vinduer i hus. 

 

Louises bedste tip til stribefrie vinduer

Som du ved, får du altid de bedste og mest effektive tip fra Louise - det gælder også for dette tip, der med garanti vil give dig et stribefrit resultat, når du pudser dine vinduer. Slut med ærgrelser over spildt arbejde, som du bliver mindet om, så snart solen skinner. Det kræver ikke meget, blot følg Louises 5 nemme trin til rene og stribefri vinduer  1. Fugt din indvasker i en opløsning af vinduesrens og vand
  2. Brug indvaskeren til at sæbe ruden ind - husk nu alle kanter og hjørner
  3. Lav en tør bane med mikrofiberkluden i den side af ruden, du starter i
  4. Placer din skraber øverst i den tørre bane og træk til siden
  5. Aftør din skraber og gentag samme procedure hele vejen ned af ruden 

 

Som du nok allerede har regnet ud, er det den tørre bane, der sikrer dig det helt perfekte og stribefri resultat. Se med her, hvor Louise demonstrerer, hvor let og effektivt du kan gøre hende kunsten efter og få den helt perfekte vinduesvask

 

Gør vinduespudsning til en leg med effektive produkter fra BASIC CLEAN

Vil du gerne kunne klare din vinduespudsning let og smertefrit, så har vi et super tilbud til dig, som du ikke bør gå glip af. Louise har nemlig sammensat den komplette og professionelle  BASIC CLEAN vinduesvaskerpakke, der indeholder alt det, du skal bruge til at komme i gang. I pakken får du

 

  • BASIC CLEAN indvasker med overtræk
  • BASIC CLEAN vinduesskraber med naturgummi skinne
  • BASIC CLEAN vinduesvask
  • BASIC CLEAN mikrofiberklud

 

Oven i købet med god rabat på pakken og samtidig en sikkerhed for, at du har alt der skal til, for nem, effektiv og lynhurtig vask af dine vinduer.


© Basic Clean - All Rights Reserved