Miljøvenlige rengøringsmidler

Her finder du alle Basic Clean's miljøvenlige og svanemærkede rengøringsmidler og artikler.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-20 af 22

Faldende orden
Side
pr. side

Miljøvenlige rengøringsmidler

Hos BASIC CLEAN finder du flere og flere miljøvenlige løsninger, både når det handler om rengøring hjemme i privaten og når der er tale om erhvervsrengøring. Trods den grønne og miljøvenlige mærkning får du stadig de velkendte og effektive rengøringsmidler, som BASIC CLEAN er kendt for. 

 

BASIC CLEANs grønne linje er Svanemærket

Der er slet ingen tvivl om, at miljøvenlig rengøring er et emne der optager flere og flere mennesker. Miljøhensyn spiller en større og større rolle i de valg, vi som forbrugere eller virksomheder tager. Det giver god mening, for vores miljø er på dagsordenen i forhold til en mere bæredygtig fremtid. 

 

Svanemærket er et officielt, nordisk miljømærke, der ser på hele produktets rejse fra produktion til forbrug. Det er faktisk en af verdens skrappeste miljømærkninger, så det kræver virkelig gode produkter at opnå certificeringen. 

 

Du kan derfor med god samvittighed gøre rent med BASIC CLEANs grønne og miljøvenlige rengøringsmidler, der alle er fri for

 

  • Parfume
  • Farvestoffer
  • Klor
  • Allergifremkaldende stoffer
  • Hormonforstyrrende stoffer
  • Farlig og unødig kemi

 

Vælg Svanemærket rengøring med BASIC CLEAN GREEN 

Vores rengøringsekspert Louise Grønhøj er startet den grønne rejse med de rengøringsmidler, vi anvender mest. Det giver rigtig god mening. Men rejsen fortsætter naturligvis, så du kan forvente, at vi hos BASIC CLEAN løbende kan byde på nye og miljøvenlige udgaver af flere og flere af de effektive og professionelle rengøringsmidler, vi har i sortimentet.

 

Desuden kan glædes over, at priserne på vores Svanemærkede grønne linje - BASIC CLEAN GREEN stort set er uændrede - nogle er en anelse dyrere, mens andre er en anelse billigere end originalproduktet. Vel at mærke med samme gode, effektive og professionelle resultat. 

 

Se udvalget af BASIC CLEAN GREEN - Svanemærket rengøring med effektive resultater og god samvittighed

Du behøver ikke bekymre dig om højere dosering eller manglende effektivitet, når du køber vores produkter fra BASIC CLEAN GREEN serien. Vores grønne serie er akkurat lige så  effektiv som vores normale produkter - ellers ville der ikke meget idé i at tilbyde vores kunder grønnere og mere miljøvenlige rengøringsmidler.

 

Læs med her, hvor du får en kort og informativ introduktion til vores miljøvenlige, effektive og svanemærkede BASIC CLEAN GREEN linje. 

 

BASIC CLEAN GREEN Universalrengøring

Vores GREEN universalrengøringsmidler omfatter de rengøringsmidler, du kan bruge til den daglige rengøring flere forskellige steder eller som du kan bruge til den grundige rengøring der, hvor der er brug for lidt ekstra power for et tilfredsstillende resultat. Du kan anvende vores universalrengøringsmidler til både manuel og maskinel brug. Du finder produkterne i flere forskellige størrelser. 

 

BASIC CLEAN GREEN Grundrens er et stærkt alkalisk rengøringsmiddel, hvis særlige råvaresammensætning går det velegnet til for eksempel afvaskning af køkkener - både industri og privat. Grundrensen er effektiv og fjerner nemt genstridige pletter, smuds og snavs, for det helt perfekte resultat.

 

BASIC CLEAN GREEN Unirens kan anvendes til den daglige, lette rengøring. Den kan anvendes på alle overflader, der tåler vand. Brug Unirens i alle rum og til langt de fleste rengøringsopgaver, som ikke kræver en særlig effektiv indsats. Også dette effektive rengøringsmiddel kan anvendes til både manuel og maskinel rengøring. 

 

BASIC CLEAN GREEN opvaskemidler

I langt de fleste danske husholdninger befinder der sig en opvaskemaskine - det samme gør sig gældende i landet mange virksomheder. Men helt undvære opvaskemidlet til håndopvask kan vi alligevel ikke. For de små mængder opvask klarer vi ofte i håndvasken. Hos BASIC CLEAN finder du begge versioner i den grønne go Svanemærkede udgave. 

 

BASIC CLEAN GREEN Håndopvask er et virkelig effektiv og koncentreret opvaskemiddel til håndopvask. Det fjerner nemt både fastbrændte belægninger og madrester og giver dig et flot og stribefrit resultat. Også her får du valgmuligheder i forhold til mængde - du kan vælge mellem 1 liter eller 5 liter og opnå god rabat ved merkøb. 

 

BASIC CLEAN GREEN kalkrens

Kalk er vores allesammens fjende nummer 1. For kalk kan få vores flotte rustfrie stål og lækre klinker i brusekabinen til at se grå, grimme og beskidte ud i løbet af kort tid. Hos os kan du heldigvis altid få den perfekte løsning og nu oven i købet i en grøn og miljøvenlig udgave.

 

BASIC CLEAN GREEN Kalkrens er et stærkt surt afkalkningsmiddel, der nemt og effektivt fjerne kalk fra alle de steder, hvor du har trælse kalkaflejringer, som du gerne vil af med. 

 

Se lige her, hvor Louise viser dig, hvordan du hurtigt, nemt og virkelig effektivt kan fjerne kalk fra dit brusearmatur. Det er akkurat lige så nemt hjemme hos dig!

 

BASIC CLEAN Green toiletrens

Toiletrens er også med på vores liste over miljøvenlige og Svanemærkede rengøringsmidler. Toiletter er også udsat for kalkangreb, men som det ikke er nok, så kan der aflejre sig mørke rande i toilettet, som kan være svære at få has på. 

 

BASIC CLEAN GREEN Toiletrens er en super effektiv toiletrens med god vedhæftningsevne, der opløser alle belægninger. Er der rigtigt med kalkbelægninger kan du med fordel anvende kalkrensen efterfølgende. 

 

Du kan se, hvor nemt Louise fjerner både kalk og mørke rande i toilettet her. Lagde du også mærke til den effektive lavasten med håndtag, så tag lige et nærmere kig på BASIC CLEAN Toilettryllesten, som effektiv fjerner de sidste genstridige rester af sorte rande og kalk i dit toilet.

BASIC CLEAN GREEN papirprodukter

Vi fører også Svanemærkede og dermed ublegede papirprodukter hos BASIC CLEAN. Her kan du handle

 

 

 

 

Det miljøvenlige og bæredygtige valg for både private og virksomhedsejere. For det blegede papir som vi er så vant til, er bleget med klor, som bestemt ikke kan betegnes som et miljørigtigt valg. 

© Basic Clean - All Rights Reserved