Rengøring af køkken

Køkkenet er det rum i huset, hvor vi næsten altid skal lægges lidt rengøringsenergi dagligt. Det er også i køkkenet mange af de tunge og trælse rengøringsopgaver ligger. Rengøring af ovn, kogeplader, fedtede skabslåger og køkkengulv. Derfor har vi alle brug for de effektive produkter og de gode tips og tricks til en nemmere rengøring af køkken. Find alt hvad du behøver hos BASIC CLEAN.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-20 af 29

Faldende orden
Side
pr. side

Rengøring af køkken

 

BASIC CLEAN produkter - til hverdagsopgaverne i køkkenet

Hos BASIC CLEAN finder du effektive og professionelle produkter til den daglige rengøring i køkkenet, som alle er egnet til både erhvervsrengøring og til rengøring i private hjem. 

 

Vi har udviklet en BASIC CLEAN Køkkenrens, der er specielt egnet til allround rengøring af køkkenet. Den er nemlig særlig effektiv mod de former for skidt og snavs, som ofte findes i køkkenet - fedt, olie og sod.  

 

Du finder også en mild, effektiv og svanemærket BASIC CLEAN Håndopvask Green, der klarer din opvask i hånden så let som ingenting. Samtidig får du et opvaskemiddel uden farve og parfume, som er nem at skylle af, så du får et flot, rent og stribefrit resultat. 

 

Har du emhætte og hvidevarer i rustfrit stål eller rengør du store eller mindre industrikøkkener, så er BASIC CLEAN Stålrens værd at kigge nærmere på. Den er specielt formuleret til ståloverflader og den både rengør og plejer på samme tid.

 

Se med her, hvor vores egne erfarne rengøringsekspert Louise Grønhøj viser dig hvor nemt du kan få dine rustfrie overflader til at stå flot og ensartet - oven i købet med beskyttende effekt, så fremtidig rengøring går meget nemmere. 

 

Læg specielt mærke til, at Louise fremhæver følgende i forhold til dine ståloverflader

 

 • Ingen rengøringsmidler med slibende effekt, for de ridser dine overflader
 • Ingen skrappe rengøringsmidler, for de kan ødelægge dine overflader
 • Brug kun almindelige, milde rengøringsmidler med varmt vand, når der er brug for ekstra rengøring på dine overflader

 

Kan du have brug for, at dine overflader også bliver desinficeret, så har BASIC CLEAN et helt vidunderligt og fuldkomment unikt produkt, nemlig  BASIC CLEAN Desirens. Her får du både et effektivt rengøringsprodukt og en lige så effektivt desinfektionsprodukt i en og samme flaske. 

 

Det betyder, at du kan slå to fluer med ét enkelt og effektivt smæk. BASIC CLEAN desirens har også mange andre og yderst nyttige anvendelsesmuligheder. Den fjerner for eksempel

 

 • Mikroorganismer og bakterier fra din affaldsbeholder
 • Dårlig lugt i dit fodtøj
 • Urinlugt på tekstiler, tæpper eller madrasser
 • Alle former for  mug, skimmel og svamp på alle overflader
 • Snavs og andet skidt fra din mikroovn

 

Det er et produkt som du på ingen måde vil undvære, når først du har fået det inden for døren. Tag lige et kig på denne video, hvor Louise viser dig, hvor nemt du rengør din mikroovn med BASIC CLEAN desirens.

BASIC CLEAN produkter - til de krævende opgaver i køkkenet

Nogle gange skal der lægges lidt mere energi i rengøringen. Når det kommer til vores ovne, keramiske kogeplader eller bageplade og grill, så kræver rengøringen ofte en del knofedt og mange behandlinger, for et få et nogenlunde tilfredsstillende resultat.

 

Med professionelle og effektive produkter fra BASIC CLEAN, kan du være helt sikker på, at produkterne holder hvad de lover og at du dermed ikke behøver kigge på en helt uoverskuelig rengøringsopgave. 

 

Trænger din ovn til kærlig pleje - BASIC CLEAN tilbyder en dig virkelig effektiv ovnrens

Hos BASIC CLEAN kan vi med stolthed sige, at vi har en af markedets mest effektive ovnrens. Se med her, hvor Louise viser dig, hvor effektivt og nemt, du kan rengøre din ovn med BASIC CLEAN Ovnrens

 

En beskidt ovn er bestemt ikke et særsyn, for det er den ene rengøringsopgave, der volder os allerflest problemer. Gør dig selv den tjeneste, at prøve Louises effektive ovnrens - du vil ikke blive skuffet. 

Minimer brugen af knofedt med en professionel og top effektiv skurecreme fra BASIC CLEAN

Med vores egen BASIC CLEAN Skurecreme får du et virkelig fantastisk og effektivt rengøringsmiddel, der har utrolig mange anvendelsesmuligheder. Du kan for eksempel bruge det til rengøring af 

 

 • Håndvask
 • Keramisk kogeplade
 • Rustfrit stål
 • Klinkeoverflader

 

Louise har lave en god og informativ video, hvor du ved selvsyn kan se, hvor effektivt skurecremen arbejder for dig og hvor strålende rent et resultat du får. 

 

HUSK: Anvend altid BASIC CLEAN skurecreme sammen med vand, for så ridser det ikke!

 

Gør din rengøring af køkken endnu nemmere med gode specialprodukter

Nogle gange kan en virkelig effektiv klud eller svamp, være forskellen på en nem rengøringsopgave og en virkelig nem rengøringsopgave med et helt perfekt og stribefrit resultat. Hos BASIC CLEAN kan du få mange forskellige svampe, klude og andre specialprodukter - her giver vi dig et par eksempler på dem, der virkelig gør en forskel for dit rengøringsresultat.

Få fingrene i de virkelige effektive specialsvampe til køkkenrengøringen

Lad os starte med den effektive Shine Up svamp, der kan udrette små mirakler, når det handler om kalk, rust og fastbrændt skidt og snavs- også på overflader der ikke er syrefaste. 

 

For det eneste svampen har brug for, er vand. 

 

Kender du allerede vores Mirakelsvamp, så ved du, hvor effektivt den klarer de genstridige pletter, som ellers kan synes umulige at fjerne. Med hjælp fra lidt vand og eventuelt en dråbe håndopvask, klarer den pletter som for eksempel

 

 • Kuglepen
 • Sprittusch 
 • Makeup
 • Krydderier som f.eks. karry
 • Genstridige og indgroede pletter

 

Du kan desuden anvende den til dine små fine headsets til telefonen, dine engang hvide såler på dine sportssko og rigtig mange andre ting.

 

Som Louise siger: “Den kaldes jo ikke en Mirakelsvamp uden grund.”

 

Foldbare spande, hvis det kniber med opbevaringspladsen

Når opbevaringsplads er en mangelvare, bliver vores lyst til rengøring ofte forstyrret af, at spande, rengøringsmidler, klude og står hulter til bulter og oven i hinanden, så det bliver tidskrævende og super irriterende at finde lige det, du skal bruge.

 

Hos BASIC CLEAN kan du finde de smarteste foldbare spande, ikke tager meget plads op, når de ikke er i brug. Se bare Louises demonstration af, hvor lette de er at folde sammen og folde ud i denne video

© Basic Clean - All Rights Reserved