10 GODE GRUNDE TIL AT HANDLE HOS OS

Vi kan finde mange flere grunde til, at det er lig med sund rengøringsfornuft af handle dine rengøringsprodukter hos os, men vi nøjes med de 10 bedste grunde. Læs med her og bliv klogere på, hvad du altid kan regne med, når du shopper hos Basic Clean.

 

 • Du er sikker på at købe professionelle rengøringsmidler, der holder hvad de lover

Hos os er du sikker på at købe højkoncentrerede produkter i højeste kvalitet - og oven i købet til priser, der er yderst konkurrencedygtige. De holder hvad vi lover og det gælder naturligvis både vores effektive rengøringsmidler og vores øvrige rengøringsprodukter. 

 

 • Vores rengøringsmidler og øvrige rengøringsprodukter er gennemtestede og effektive

Louise udvælger kun de bedste produkter, der har bestået hendes strenge tests og har bestået. Det sikrer dig de effektive produkter, som leverer de bedste resultater når du gør rent. Hurtigt, nemt og effektivt, sådan skal det være - hver gang.

 

 • Du kan frit vælge mellem flere betalingsmetoder

Basic Clean giver dig mulighed for at vælge den betalingsmetode, der er nemmest for dig. Det betyder at du har mulighed for at handle professionelle rengøringsprodukter nemt og ubesværet - uden en masse bøvl for dig eller din virksomhed.

 

 • Du har adgang til masser af video tips, der gør din rengøring meget lettere

Louise deler gerne ud af sin massive viden og erfaring, der har gjort hende til en efterspurgt rengøringsekspert. Det kommer dig til gode, for vores hjemmeside hos Basic Clean er fyldt med instruktionsvideoer om specifikke produkter og rengøringsopgaver, der giver dig de bedste tips og tricks.

 

 • Modtag gratis nyhedsmail, med spændende nyheder og gode tricks til din rengøring

Har du lyst, kan du nemt og gratis tilmelde dig vores nyhedsmail. Så kan du, i ro og mag når du har tid, læse om de sidste nye produkter hos Basic Clean, gode tilbud og Louises bedst tips til din rengøring. Og bare rolig, vi sender dig ikke mails i tide og utide, men kun når vi har noget vigtigt på hjerte.

 

 • Du har direkte forbindelse til en vaskeægte rengøringsekspert

Det er altid betryggende at have en livline til en ekspert og det er lige hvad du har her os Basic Clean. Alle hverdage fra 9 - 13 sidder vi klar ved telefonen for at hjælpe med ethvert regøringsspørgsmål du må have. Ring på 70 22 21 23 eller skriv til os på mail [email protected], hvis det er lettere for dig. Så svarer vi så hurtigt vi kan.

 

 • Vi leverer dine produkter lynhurtigt og til pakkeshop eller adresse efter dit ønske

Ofte kan vi levere dit køb fra dag til dag, alt efter hvilket tidspunkt du bestiller på. Du har også mulighed for at vælge, om du vil have dit køb leveret til pakkeshop eller til din virksomhedsadresse eller din private adresse. Det kan simpelthen ikke blive meget nemmere.

 

 • Basic Clean handler med både private og erhverv

Har du en virksomhed, der kræver rengøring eller et rengøringsfirma, hvor du har brug for professionelle rengøringsmidler eller - maskiner, så kan du handle hos os. Er du privatperson har du akkurat samme muligheder, for vi handler med alle, der gerne vil have kvalitet i deres rengøring.

 

 • Masser af muligheder for gode storkøbsrabatter

Det er muligt at spare gode penge, hvis du handler stort ind hos os. Det giver dig en gylden mulighed for at spare endnu mere på vores i forvejen gode priser.

 

 • Du finder os nemt på de sociale medier med gode ekspertfifs og endnu bedre tilbud

Louise elsker rengøringsmidler - ja det hedder vi faktisk på både Facebook og på Instagram. Man bliver jo ikke en rengøringsekspert, hvis ikke man har forkærlighed for de professionelle og effektive rengøringsmidler, der gør rengøringen til en ren leg. Tjek os ud, for alle de gode tilbud og de helt uundværlige ekspertfifs fra Louise.

 

Vi samler på tilfredse kunder

Som du kan se, er der rigtig god grund til at handle rengøringsprodukter hos Basic Clean. Det synes vores eksisterende kunder også - og det er dem, der gør det muligt at sende spændende, nye og effektive produkter i handlen. Så her på falderebet får du lige et par ekstra gode grunde til at blive kunde hos Basic Clean - for her passer vi godt på dig. 

 

 • Gratis fragt ved køb over 499 kroner
 • Adgang til komplette og udførlige datablade
 • En super effektiv og alvidende kundeservice

 

Tag et kig på vores store og brede sortiment her på hjemmesiden. Og har du spørgsmål til os, ja så sidder vi klar til at besvare dem.Gå til webshoppen

© Basic Clean - All Rights Reserved