Tøjvask

Tøjvask og ting til tøjvask. Find det på siden tøjvask lige herunder.
Vis som Gitter Liste

17 varer

Faldende orden
pr. side

Tøjvask

Hos BASIC CLEAN kan du finde flere produkter til din daglige tøjvask. Vaskemidlerne er super effektive og professionelle og kan anvendes af både private husholdninger, vaskerier i boligforeninger eller andre steder, sportsklubber og erhvervsdrivende med videre. Produkterne er alle drøje i brug og gør et grundigt stykke arbejde.

 

Ingen skyllemiddel hos BASIC CLEAN

Du finder ingen skyllemidler hos os og det er der en helt god grund til. Skyllemidlet har en eneste funktion - det er at gøre tøjet blødt og velduftende. Til gengæld gør skyllemidlet intet godt for dit tøj, sengetøj, håndklæder og viskestykker. 

 

Det fjerner nemlig sugeevnen fra dine håndklæder, viskestykker og klude. Det samme gælder dit svedabsorberende løbe- og sportstøj. Desuden slider de blødgørende emner i skyllemiddel unødigt på dit tøj. Skyllemidlets indhold af kemikalier gør det svært at nedbryde i naturen, så miljøvenligt er det langt fra. 

 

Brug i stedet den farveløse husholdningseddike (uden sukker!), hvis du ikke kan leve uden bløde håndklæder og sengetøj.

 

BASIC CLEAN tøjvask ude parfume

Hos BASIC CLEAN får du mulighed for at købe vaskepulver uden tilsat parfume. Det giver mange fordele i forhold til både parfume- og duftallergi.  Desuden er det virkelig rart, at du kan tage rent og pænt tøj på, uden at det det dufter af noget, som måske ikke lige harmonere med dine dufte.  

 

BASIC CLEAN Vaskepulver 5 kilo er en vaskepulver i bedste kvalitet. Den er parfumefri til gavn for både allergikere og alle andre, der bare gerne vil have rent og pletfrit tøj, uden parfumeret duft. Du kan anvende vaskepulveret til både hånd- og maskinvask. Desuden fungerer det perfekt til både hvidt og kulørt tøj. Vaskepulveret leveres i en praktisk spand, hvor der er plads til et doseringsmål i. 

 

BASIC CLEAN specialprodukter du ikke kan undvære

Vores rengøringsekspert og indehaver Louise Grønhøj har udviklet et par små vidunderlige, specialprodukter, der slet ikke er til at undvære, når først du har haft prøvet dem. 

 

De kan nemlig fjerne både gammel og svedig lugt og snavs fra dit tøj - men de klarer også en helt række andre udfordrende opgaver, som intet har med tøjvask at gøre. Læs med her, hvor vi løfter sløret for alle de ekstra muligheder for perfekt rens og rengøring, som du får med produkterne.

 

BASIC CLEAN Sportsrens

Som titlen fortæller, er der her tale om vores egen og helt unikke BASIC CLEAN Sportsrens 1 liter, som effektivt og professionelt tager hånd om det tøj, der lige trænger til en lille ekstra, men tiltrængt opfriskning. 

 

Den helt unikke sammensætning af anioniske tensider, sæbestoffer, parfume og enzymer er medvirkende at produktet virker super effektivt. Du kan anvende den til håndvask eller dosere den i maskine - akkurat som en almindelig, flydende sæbe. Vask tøjet ved den temperatur, du normalt ville vaske ved og voila - velduftende, lækkert og rent tøj. 

 

Se hvad Louise siger om BASIC CLEAN Sportsrens her. Der er ingen tvivl om, at dette er et produkt lidt ud over det sædvanlige. 

 

Og som Louise siger: “Alle fortjener at få glæde af en vaskemiddel så skønt og effektivt som dette.” Så har du tøj, der hører til i denne kategori, så læg denne fantastiske sæbe i indkøbskurven og glæd dig til resultaterne. 

 

BASIC CLEAN Desirens

Dette produkt er oprindeligt lavet til desinficering af køkkenet. MEN…… BASIC CLEAN Desirens 1 liter har så mange anvendelsesmuligheder, at det helt sikkert også har sin berettigelse i forbindelse med tøjvask. Produktets desinficerende effekt kan nemlig helt FJERNE dårlig lugt fra dit tøj og dine sko. Lugten som ikke lige lader sig fixe, stammer nemlig fra mikroorganismer, der aktiveres igen og igen af kropsvarmen fra dig - uanset hvor godt, hvor længe og hvor grundigt du vasker tøjet.

 

Mikroorganismerne kan du nemt fjerne helt ved hjælp af Desirens. Se lige med her, hvor Louise forklarer, hvor nemt det er at fjerne den gamle, svedige og sure luft fra både sportstøj og arbejdstøj. Se videoen færdig, for du får et super vigtigt tip, der giver dig succes hver gang. 

 

Du kan oven i købet erhverve dig en tilbudspakke med både Sportsvask og Desirens - så er du helt sikker på at være dækket ind til alle former for udfordringer med lugtgener, snavs og pletter. Du kan tjekke pakken ud her, hvor Louise også giver dig et nyttigt svar på, hvornår du skal vælge det ene eller det andet produkt - og hvorfor det lige netop er en god idé, at have begge de to specialprodukter stående sammen med dit BASIC CLEAN  Vaskepulver.

 

BASIC CLEAN tilbehør til tøjvask

Er du træt af plastik klemmerne, der går i stykker for et godt ord. Så skift dem ud med BASIC CLEAN Træklemmer, så får du både holdbare og stærke klemmer samtidig med, at du vælger et miljøvenligt produkt. Hører du til dem, der synes at tøjklemmer i træ bliver grimme og sorte i løbet af ingen tid, så er det sandsynligvis fordi du lader dem hænge ude på tørresnoren i al slags vejr. Træklemmer er lavet af ubehandlet træ, derfor vil konstant eller længerevarende fugtighed resultere i de sorte belægninger, der reelt er mug. 

 

Er uheldet allerede sket, så læg dem i en BASIC CLEAN Desirens opløsning og giv dem en lille skrubbetur med en BASIC CLEAN Neglebørste eller en BASIC CLEAN Opvaskebørste hård. Lad dem lufttørre og lad dem ikke igen overnatte på tørresnoren. Så holder de sig flotte, stærke og effektive i lang tid. 

 

Du kan også få brug for en god og holdbar BASIC CLEAN Vaskepose m. lynlås eller måske et par stykker. Brug dem til dine sarte tekstiler, som for eksempel silke, satin eller uld. Så er du nemlig fri for den langsommelige og trælse håndvask, men kan trygt overlade arbejdet til din vaskemaskine - du skal bare sørge for at vælge det rette vaskeprogram til dine forskellige sarte tekstiler.  

© Basic Clean - All Rights Reserved