Kalkfjerner

Her finder du alt, hvad du skal bruge til hurtigt, nemt og effektivt at fjerne kalk og grimme belægninger. Brug vores fantastiske kalkrens til at fjerne genstridige kalkbelægninger på f.eks. klinker, glaslåger, håndvaske, vandhaner, brusere, badekar osv.

Du finder mine "Sådan gør du" videoer under Kalkfjernerpakken - vores bestseller i denne kategori.

I mine videoer viser jeg dig, hvordan du gør rengøringen til en leg ved at bruge effektive rengøringmidler sammen med det rigtige tilbehør.

Vores kalkrens kan burges som kalkfjerner på fx klinker, håndvaske, bruser, badekar, glasplader, vandhaner mm. Kalkrens laver de vildeste forvandlinger, og er uden sammenligning en kalkfjerner i en liga helt for sig. 

Vis som Gitter Liste

17 varer

Faldende orden
pr. side

Kalkfjerner

I Danmark kender vi alle sammen til problemet med kalk i vandet. I nogle landsdele mere end andre. 

Kalk i vandet giver grimme aflejringer på alt, hvad det kommer i kontakt med.  At der er meget kalk i vandet, er noget vi bare må lære at leve med. Men med BASIC CLEAN Kalkrens  eller BASIC CLEAN Kalkrens GREEN  kommer du let kalkaflejringerne til livs.

Hos Basic Clean har vi de produkter, som du har brug for, for at holde dit hjem kalkfrit og skinnende rent.  Produkterne vi forhandler, er alle nøje udvalgt af indehaver Rengøringsekspert Louise Grønhøj. 

Det er DIN sikkerhed for, at alle artikler lever op til de høje krav som Basic Clean sætter til kvalitet og effektivitet.

Med Kalkfjernerpakken  får du et højkoncentreret produkt, som effektivt fjerner selv de mest genstridige kalk ophobninger. Du kan selvfølgelig også købe artiklerne enkeltvis.

Her hos os, finder du alt, hvad du har brug for til professionel erhvervsrengøring og til rengøring i private hjem.

 

Basic Clean henvender sig både til erhverv og private

Hos Basic Clean har alle, hvad enten der er tale om erhverv eller private, mulighed for at købe professionelle rengøringsprodukter, som holder det de lover. 

Her er tale om rengøringsprodukter af en høj kvalitet og med effektive indholdsstoffer.

Med rengøringsprodukter fra Basic Clean er det slut med at have et helt arsenal af rengøringsprodukter i skabet, som har en ringe virkning. 

Med få produkter fra vores udvalg kan du gøre dit hjem eller din virksomhed skinnende rent fra gulv til loft.

BASIC CLEAN Kalkrens  er et af Louises yndlingsprodukter. Det fjerner nemlig let og effektivt kalkdannelser og kan bruges på næsten alle overflader. 

Med kalkrens fra Basic Clean får du et stærkt surt afkalkningsmiddel, som gør rengøring til en fornøjelse. Kalkrensen er hurtigtvirkende og fjerner selv gamle ophobninger af kalk, som mange andre produkter må give op overfor.
  

Basic Clean kalkrens fjerner effektivt kalk ophobninger på et øjeblik

Med produkter fra Basic Clean og guidelines fra rengøringsekspert Louise´s “ Sådan gør du” videoer, er du godt rustet til at gå i kamp mod kalken. Vores kalkfjerner fjerner kalk på næsten alle overflader og tager kampen op med selv gamle kalkaflejringer.  

Se blandt andet Rengøringsekspet, Louise Grønhøj´s video Sådan fjerner du kalk på dit armatur og Sådan fjerner du kalk fra glaslåge i brusekabine

Basic Clean kalkrens er en højeffektiv og hurtigvirkende blanding, som giver dig de resultater, som du drømmer om, hvad enten det drejer sig om rengøring af fliser, toilet, håndvask, armaturer eller glaslåger.

 

Kalkfjernerpakken klæder dig på til enhver udfordring

Har du brug for en god rutine, så du fremover kan holde kalken fra døren, så kan du med fordel købe vores Kalkfjernerpakke .


Pakken indeholder:

  • Basic Clean Kalkrens 
  • Forstøver/sprayflaske
  • 3 stk mikrofiberklude
  • 10 store skuresvampe med skurenylon
  • 1 vandhane afkalker

 

Med kalkfjernerpakken i hus har du alle de rengøringsmidler og redskaber, du har brug for til at takle kalkaflejringer og grimme belægninger både som privat og som professionel. 

Du vil finde at mikrofiberkludene og de store skuresvampe også kan bruges til mange andre rengøringsopgaver.

Se Rengøringsekspert, Louise Grønhøjs “Sådan gør du” video om kalkfjernerpakken HER og få en masse inspiration og rengøringstips til hvordan du lettest klarer opgaven grimt kalk og kalksæbe og okker og mug.

Så let kan du sige farvel til kalk og velkommen til skinnende rene overflader

Med Basic Clean Kalkrens og Basic Clean Kalkrens Green er kalkaflejringer fortid.  Hvis du gerne vil have en grøn og miljøvenlig kalkrens så anbefaler vi Basic Clean Kalkrens Green. 

BASIC CLEAN Kalkrens GREEN  er nemlig en miljøvenlig kalkrens, der er Svanemærket. 

Det betyder, at den har en af verdens skrappeste miljøcertificeringer. For dig betyder det et produkt uden farve og parfume, som lever op til strenge krav om at mindske miljøbelastning både ved produktion og brug. 

Vælger du Basic Clean Kalkrens Green, så ved du, at du står med det miljømæssigt bedste produkt i sin varegruppe.

Kalkrens Green findes ligesom den almindelige kalkrens i både 1 liters og 5 liters dunke.

 

Bonusinformation - så let kan du fjerne kalk fra dine vandhaner

Vi kender det alle - vandhanen er kalket til, så strålerne står til højre og venstre. Vores lille smarte vandhaneafkalker klarer let problemet for dig, så du kan bruge din tid og dine kræfter på andre opgaver. 

Limey vandhaneafkalker  fyldes blot med Basic Clean Kalkrens og sættes på hanen, så opløses alt kalk hurtigt og effektivt uden, du behøver røre en finger.

Hos Basic Clean forhandler vi også meget mere end bare kalkrens til kalkfjerning.

Se nærmere på vores produkter her  Rengøringsmidler: Sådan løser du krævende rengøringsopgaver med effektive rengøringsmidler

 

Som Louise siger “ Resultatet taler for sig selv…”

© Basic Clean - All Rights Reserved