Rengøring af badeværelse

Til dig der er træt af grimme kalkaflejringer, den mørke rand i toilettet og mange andre typiske rengøringsudfordringer i dit badeværelse. Under hvert produkt finder du alle mine bedste tips og tricks til, at løse de typiske rengøringsudfordringer på dit badeværelse. Se fx mine demovideoer og få nemme og effektive løsninger til, hvordan du fx får bugt med kalk i din bruser, på klinkerne, i håndvasken og på vandhanen. Ligesom du også se hvordan du fjerner de grimme mærker i dit toilet.
Vis som Gitter Liste

Varer 1-20 af 25

Faldende orden
Side
pr. side

Rengøring af badeværelse

Har du brug for hjælp til effektiv rengøring af dit badeværelse, så se med her, hvor BASIC CLEAN præsenterer dig for professionelle og effektive rengøringsprodukter. Du finder produkter til toilettet, til de grimme og besværlige kalkaflejringer og alle andre tænkelige produkter, der letter din rengøring af badeværelse. 

 

Hos BASIC CLEAN får du altid effektive produkter

Når du handler hos BASIC CLEAN, kan du være sikker på at du får produkter i professionel kvalitet, der både kan anvendes til rengøring for erhverv og til den private rengøring i dit eget hjem. 

 

Alle vores produkter har været igennem en streng kvalitetskontrol, udført af indehaver og rengøringsekspert Louise Grønhøj. Det er din sikkerhed for god og effektiv kvalitet. Louise er rigtig glad for rengøringsprodukter, der letter vores rengøring - både den lette daglige rengøring og de store og tunge rengøringsopgaver.

 

Kalken er den værste fjende på vores badeværelser

Lad os bare sige det som det er, vi er ikke glade for kalken i vores vand, for den kræver vores opmærksomhed lidt for ofte. 

 

Den sætter sig nemlig som aflejringer på alt, der kommer i kontakt med vand. På badeværelset er det specielt slemt, for det er alt vandhane, bruser, håndvask og toilet til klinker, fliser og armaturer, der bliver matte og trælse at se på. 

 

Det er der heldigvis råd for, for hos os finder du en super effektiv BASIC CLEAN Kalkrens, der nemt og problemfrit fjerne dine kalkbelægninger. Kalkrensen findes også i en svanemærket udgave uden parfume og farve - men stadig med samme, effektive effekt. 

 

Få det reneste toilet med hjælp fra få, men effektive produkter

Der kan både sætte sig kalkaflejringer og trælse, sorte rande i dit toilet. Toilettet kommer hurtigt til beskidt og uindbydende ud, hvis du ikke tager hånd om problemet. 

 

Start med vores effektive og svanemærkede BASIC CLEAN Toiletrens Green som du helt sikkert skal bruge, når du kerer dig om vores miljø og helst vil bruge farve- og parfumefri produkter. Alternativt kan du anvende vores vanlige og mindst lige så effektive BASIC CLEAN Toiletrens. Prisforskellen er nærmest ikke eksisterende, så det er ikke den, der skal være afgørende for dit valg. 

 

Den helt optimale sammensætning af syrer i produktet gør det specielt hurtigtvirkende og effektivt for både helt almindelige toiletter i privaten, urinaler, offentlige toiletter og toiletter på arbejdspladsen.

 

Har du brug for lidt mere hjælp til de mørke rande og genstridige kalkaflejringer, så taget tjek på toiletpakken nedenfor. 

 

Køb BASIC CLEAN specialpakker til dine største udfordringer på badeværelset

Hos os har du mulighed for at købe produktpakker med virkelig flot rabat til de problemområder, som du har de allerstørste udfordringer med.

 

Nedenfor ser du vores specialpakker beregnet til de rengøringsopgaver som oftest volder problemer på badeværelset. 

 

Vi har mange andre tilbudspakker til alle former for rengøringsopgaver, hvor du altid får ekstra god værdi for pengene - se dem alle her.

 

Toiletpakken

Med denne effektive BASIC CLEAN Toiletpakke klarer du nemt og ubesværet enhver udfordring du måtte have med dit toilet. Du får 3 uundværlige produkter, der kan bruges sammen eller hver for sig, alt efter behov. 

 

Se Louises video her hvor hun viser dig, hvor nemt du rengør toilettet med de 3 medfølgende produkter. Holder du dit resultat ved lige, kan nu klare det endnu hurtigere, næste gang rengøring af toilettet står på dagens opgaveliste.

 

Kalkfjernerpakken

Er du meget plaget af kalk i dit vand, så ved vi godt, hvor hurtigt du kigger på matte klinker og spruttende vandhaner. Det kan føles næsten umuligt at få bugt med den genstridige kalk. 

 

Men det er der heldigvis råd - denne professionelle og effektive BASIC CLEAN Kalkfjernerpakke får du oven i købet den helt uundværlige vandhaneafkalker, som helt alene klarer de genstridige kalkaflejringer på dine vandhaner. 

 

Tjek lige denne video, hvor Louise viser dig, hvor effektiv din BASIC CLEAN kalkfjerner er - selv på opgaver der ser helt håbløse ud. 

 

Fugerensepakken

Døjer du med grimme pletter på dine fuger, så er det værd at tage et ekstra kig på vores BASIC CLEAN Fugerensepakke. Pletterne kan komme både på gulve og vægge, hvor der er klinker eller fliser. De sætter sig i fugerne og er langt fra smukke at se på. 

 

De er heller ikke sunde, for som oftest er der tale om mug og skimmel, så de skal bare fjernes på den hurtigste og mest effektive måde. Med i din BASIC CLEAN Fugerensepakke får du en fiks og stærk rensemaskine, der sammen med de effektive og målrettede produkter, kan udrette mirakler på dine fuger.

 

Tag lige et kig på denne video fra Louise, som viser lige nøjagtig, hvor nemt du fjerner de grimme og usunde pletter. Det går meget hurtigere end du troede muligt.

 

Rengøring med indbygget desinfektion

Nogle steder, som for eksempel køkken og bad, kan det være en ekstra god hjælp at kunne desinficere de områder, hvor vi ikke ønsker bakterier og mikroorganismer, der kan udvikle sig til svamp, mug eller skimmel. Et middel der virker og som ikke giver os en masse ekstra arbejde.

 

Hos BASIC CLEAN kan du anskaffe dig sådan et middel - det hedder BASIC CLEAN Desirens og er netop en kombination af en effektiv sæbe og en desinfektion, der med garanti fjerner 99,9 % af af alle mikroorganismer og bakterier. Anvendelsesmulighederne er uendelige. 

 

Louise anvender BASIC CLEAN Desirens til at fjerne for eksempel

 

  • Mug og skimmel fra fuger og klinker
  • Svamp, skimmel og mug fra vindueskarme
  • Algebelægninger på udendørs materialer og havemøbler
  • Dårlig lugt som sved eller andet fra tøj
  • Dårlig lugt i fodtøj

 

Se bare her, hvor Louise viser dig, hvor nemt du kan fjerne en vedholdende svedlugt fra dit sports- eller arbejdstøj.

 

Tag et kig på vores store udvalg af produkter til rengøring af dit badeværelse

Hos BASIC CLEAN finder du masser af professionelle og effektive produkter og tilbehør, der er specielt egnet til rengøring af dit badeværelse. Vores produkter egner sig både til den professionelle rengøring og til rengøring i eget hjem. 

 

Du kan passende starte med at kigge på de produkter, der kan gøre livet lettere for dig, når det handler om rengøring af badeværelset.

© Basic Clean - All Rights Reserved