Rengøringsmidler

Har du lyst til at tjekke vores produkter ud og se, hvad vi kan tilbyde dig af effektive og professionelle rengøringsprodukter, maskiner, hjælpemidler og andet tilbehør, så er du landet det helt rigtige sted. Her har du nemlig mulighed for at se alle produkter hos BASIC CLEAN.

 

Filtrer
Filtrer efter
Vis som Gitter Liste

Varer 1-20 af 316

Faldende orden
Side
pr. side

Rengørings artikler 

Velkommen til BASIC CLEAN - her shopper du rengøringsmidler og rengøringsartikler, der virker

Hos BASIC CLEAN sætter vi en ære i at præsentere dig for rengøringsmidler, der holder det, vi lover dig. Nemlig en nem og ligetil rengøring med fantastiske resultater. Vores indehaver Louise Grønhøj, som også er rengøringsekspert og efterhånden et kendt ansigt på TV og har optrådt i flere forskellige medier, hvor hun viser gode og brugbare tips og tricks til nem og effektiv rengøring.

 

Louise har også udviklet vores helt egen BASIC CLEAN serie. En produktserie i den bedste kvalitet, hvor du opnår de bedste resultater på en nem, ligetil og effektiv måde. 

 

Hos os kan du finde rengøringsudstyr i topkvalitet.

 Så kan du nemt komme omkring alle aspekter af rengøringen med det bedste og mest effektive udstyr. BASIC CLEAN sælger primært produkter til den professionelle marked, men har du som privatperson lyst til at stifte bekendtskab med vores effektive rengøringsmidler, så er du naturligvis mere end velkommen hos os. 

 

Vi er nemme at komme i kontakt med. Har du spørgsmål omkring rengøring eller nogle af vores produkter, sidder vi klar ved telefonen alle hverdage mellem klokken 9.00 og 13.00. Er det svært for dig at ringe til os i vores telefontid, så skriv til os på mail [email protected], så sørger vi for at svare dig, så hurtigt som muligt. 

 

Tjek Louises informative videotips til nemmere rengøring

Louise har udarbejdet en række super overskuelige og nemme videotips til mange forskellige rengøringsopgaver. Her kan du virkelig lære meget og dermed spare dig selv for både tid og knofedt, ved at følge Louises tips. 

 

Videotips er den helt perfekte måde at tilegne dig nye og bedre rengøringsrutiner, for her får du syn for sagen, når Louise viser dig de mest optimale rutiner.

 

Tag et kig på udvalget af Rengørings tips og tricks og se, hvor du kan drage nytte at Louises viden om rengøring og rengøringsprodukter.

 

Top 10 rengøringstips - når du gerne vil gøre det både nemt og effektivt

Du har faktisk mulighed for at finde endnu flere af Louises fuldstændig geniale rengøringstips. Her vil du for eksempel kunne finde tips som 

 

  • 3 fatale rengøringsfejl
  • Opnå en fin stribefri rengøring
  • Støvsug effektivt og rigtigt

 

og mange flere gode tips. Du finder vores Top 10 rengøringstips nederst på alle vores sider. 

Læs dem, hvis du gerne vil tilegne dig de gode og nemme tips, for at gøre din rengøring både let og effektiv, med et strålende resultat.

 

Er du ny kunde - benyt dig af vores skønne pakketilbud med gode rabatter

Er du interesseret i et eller flere produkter fra BASIC CLEAN, kan du med fordel købe en eller flere at vores pakketilbud, der netop indeholder produkter til specifikke områder eller opgaver. Der er mange penge at spare, når du vælger et pakketilbud. 

 

Du kan for eksempel finde

 

  • Feriepakken - når du skal have det nødvendige med i sommerhus eller ferielejlighed

 

  • Intropakken Plus - når du gerne vil se, hvad produkter fra BASIC CLEAN kan udrette

 

  • Gulvpakken Total - når du har brug for effektiv og professionel rengøring til dine gulve

 

Der er masser af muligheder for mange forskellige pakkeløsninger til en super pris. Du kan se dem alle herBenyt dig af søgefunktionen - så finder du let det, du skal bruge

 Er der et helt specielt rengøringsprodukt du er på jagt efter, så kan du benytte søgefunktionen i øverste højre hjørne. Den er smart, for her kan du søge produkter i de forskellige kategorier.

 

Er der for eksempel en speciel svamp, som du har hørt om, kan du søge efter den i kategorien, der hedder “klude, svampe mm” eller vil du se om vi har en en effektiv ovnrens, så taster du bare ovnrens i søgefeltet - så finder du nemlig en af markedets mest effektive ovnrens, som du slet ikke kan leve uden.

 

Kunders favoritter - se de mest solgte produkter hos BASIC CLEAN

Har du lyst til at se, hvilke produkter vores mange og trofaste kunder er mest glade for, skal du tage et kig på kategorien Mest Populære. Her vil du nemlig finde de produkter som tusindvis af kunder er super glade for og som giver dem de mest perfekte rengøringsresultater. 

 

Her får du en god idé om, hvilke produkter, du som førstegangs kunde hos BASIC CLEAN, kan starte ud med og opnå vilde resultater med. Med produkter i denne kategori, er du nærmest sikker på succes på en nem og ligetil måde. 

 

Mange af disse produkter omhandler specielle og ofte besværlige rengøringsopgaver, hvor traditionel rengøring ikke altid rækker. Du vil blive overrasket over, hvor effektive produkterne fra BASIC CLEAN er. 

 

Find det du søger - hos BASIC CLEAN har vi produkter til enhver rengøringsopgave

Du vil kunne finde alle former for rengøringsmidler til alle former for rengøringsopgaver hos BASIC CLEAN. Vi sørger for, at du kan nå hele vejen rundt om din rengøring og opnå et perfekt resultat med midler og tilbehør, der bare virker. 

 

Det gør både dit arbejde nemmere og faktisk også en del sjovere og mere tilfredsstillende, når du kan fremtrylle de flotteste og mest professionelle resultater med et mærkbart mindre tidsforbrug.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - så er du altid informeret om det sidste nye

Vil du gerne holde dig ajour om nye og spændende rengøringsprodukter hos BASIC CLEAN, få Louises seneste rengøringstips eller mindes om, når der er gode tilbud på lækre og effektive produkter på shoppen?

 

Så skal du bare tilmelde dig vores nyhedsbrev, for så får du altid de sidste nye fra BASIC CLEAN direkte i din indbakke. Du behøver ikke være kunde hos os, for at melde dig til vores populære nyhedsbrev. Alle er nemlig velkomne til at få brugbare og interessante nyheder og tilbud fra os.© Basic Clean - All Rights Reserved