Øjenskyl og værnemidler

Øjenskyl og værnemidler
Vis som Gitter Liste

9 varer

Faldende orden
pr. side

Øjenskyl og Værnemidler

Når vi arbejder med rengøringsmidler, er der naturligvis nogle af midlerne, der er skrappere end andre. Ligegyldigt hvor opmærksomme vi er og hvor meget vi passer på, kan uheldet være ude. Derfor kan du hos BASIC CLEAN købe produkter, der både beskytter dig mod uheld og hjælper, hvis skaden alligevel sker. 
Pas på dine øjne - sådan skærmer du dem bedst muligt

Vi kan ikke lige sætte et plaster på eller en forbinding omkring, hvis vi har et uheld der involverer øjet. Derfor er forebyggelse nu engang bedst. 

 

Brug derfor altid en BASIC CLEAN Beskyttelsesbrille one size - genanvendelig, som beskytter dine øjne mod stænk fra koncentrerede rengøringsmidler. 

 

Ligegyldigt om du gør rent hjemme i din egen bolig eller du lever af at gøre rent, ejer et rengøringsfirma eller på anden måde beskæftiger dig med stærke rengøringsmidler eller kemikalier, bør du altid have en Øjenskyl fra Eye Care 250 ML (stor) i nærheden. Vores Øjenskyl har en holdbarhed på 3 år, så selv om du forhåbentlig ikke behøver tage den i brug, er det ikke et køb, der på nogen måde belaster dig økonomisk. 

 

Du kan også vælge at købe et par stykker eller 3 af Øjenskyl fra Eye Care 100 ML (lille), som ikke fylder meget, hvis den skal med på farten. Du kan nemlig også anvende Øjenskyl som sårrens, så du med det samme får fjernet urenheder fra en rift eller en hudafskrabning. Produktet er helt sterilt og kan anvendes til både voksne, børn og dyr. Størrelsen passer perfekt i tasken.

 

Arbejder du med skrappe kemikalier som for eksempel klor eller andre ætsende og stærkt sure eller basiske væsker, bør du passe godt på både dine øjne og dine luftveje. For de kan irritere dine luftveje og i værste fald medføre alvorlige symptomer. Vigtigt sikkerhedsråd fra vores rengøringsekspert Louise Grønhøj

 

Bland aldrig klorholdige midler med sure midler! Det kan udvikle giftige klordampe, som du kan risikere at indånde. Sker det, kan der dannes vand i lungerne. Symptomerne er oftest hoste, slimdannelse og tung vejrtrækning. 

 

Læs derfor altid etiketten på dit rengøringsmiddel, så er du sikker på ikke at begå en potentiel farlig fejl. En god tommelfingerregel er at 

 

Syreholdige midler har en PH værdi, der er lavere end 7

Basiske midler har en PH værdi, der er højere end 7

 

Tag vare på dine luftveje - beskyttelse mod både kemikalier og vira

 

Åndedrætsværn - beskytter dig mod det hele

Har du brug for effektiv beskyttelse af slimhinder og luftveje til nogle af dine opgaver, så skal du have et Åndedrætsværn fra Drâger ONE SIZE. Her får du en x-plore 3300 halvmaske med 2 filtre, der beskytter dig mod både indånding af klor, ammoniak og andre farlige gasser. Masken kan reguleres i remmene, så den passer perfekt til dig. 

Mundbind - beskytter dig mod bakterier og vira

Gør du rent på toiletter, i institutioner eller andre steder, hvor der kan forekommer mange forskellige typer af uønskede vira og bakterier, så er et mundbind at foretrække. Hos BASIC CLEAN kan du vælge mellem et standard Mundbind Type II, 10 stk, hvor du får 10 stk i smart lynlåspose

 

 Er behovet større og vil du gerne sikre dig med optimal beskyttelse, så skal du vælge vore medico godkendte Mundbind Type IIR, 50 stk. Det er denne model, som sundhedsvæsenet gør brug af og du får 50 stk i kasse. 

 

Beskyt dine hænder mod bakterier, irritation og udtørring

Når du skal gøre rent, kan huden på dine hænder let ende med at blive både irriteret, rød og udtørret. Desuden kan du nemt risikere at komme i kontakt med både bakterier og vira, som kan gøre dig både skidt tilpas eller direkte syg. 

 

Hos BASIC CLEAN kan du vælge mellem 3 forskellige typer handsker, det giver dig fine muligheder for at finde lige den slags, der passer til dig og dine opgaver.   • Latexhandsker engangshandske  er en lækker, smidig og tynd handske, der tilpasser sig godt til din hånd. Den har en udmærket beskyttelse mod kemikalier. Den er pudderfri og beskytter dig fint mod væske og bakterier. 

 

  • Nitrilhandsker engangshandske er egnet til dig, der ikke tåler latex. En pudderfri nitrilhandske indeholder ingen latex, den er en anelse tykkere end en latexhandske og dermed også en anelse mindre fleksibel. Til gengæld er den helt i top, når de kommer til at kemikaliebeskyttelse. Der er stor efterspørgsel efter nitrilhandsker. 

 

  • Rengøringshandske med for - lyserød er en kraftig gummihandske, der kan genbruges flere gange. Den har blød velour på indersiden og den er tekstureret på håndflade og fingre, så du er sikret et godt greb, selvom handsken er våd. Den har en længde på 30 cm, så du er beskyttet et stykke op af underarmen mod både væske og bakterier.Put det perfekte plaster på såret

Vi kender allesammen de små rifter og så på vores fingre, der kan vare i ugevis, fordi de sidder lige i leddet eller fordi vi ofte skal have fingrene i vand. Plastre der falder af, ikke kan holde til at komme i vand, lim der irriterer eller beskadiger den raske hud. Ja der kan være mange årsager til, at de små fingerrifter kan give os problemer i lang tid. 

 

Hos BASIC CLEAN har vi den helt perfekte løsning på det problem, se lige lidt nærmere på vores Plaster LIMFRIT 5 meter i æske, som er helt perfekt til alle tænkelig sår på fingrene. 

 

Her får du et latexfrit produkt, som hæfter uden brug af lim. Det er åndbart, blodabsorberende og fleksibelt, så du nemt kan bøje fingeren. Det tåler vand og kan fjernes uden ubehag eller trælse og genstridige limrester, der ikke lige lader sig fjerne. 

 

Det er helt perfekt til dig, der ofte skal have fingrene i vand. Faktisk er det helt perfekt til alle, både børn og voksne. Se med på Louises video, hvor hun demonstrerer hvor let plasteret sættes på og hvor let og smertefrit det fjernes igen. Du behøver ikke engang en saks, for du kan nemt rive plasteret over i det stykke, du har brug for. Se videoen her.

© Basic Clean - All Rights Reserved