Gulvrengøring

Gulvrengøring

Her hos BASIC CLEAN  finder du et stort udvalg af artikler til gulvrengøring. Alle artikler til gulvrengøring hos BASIC CLEAN, er nøje udvalgt af indehaver og Rengøringsekspert Louise Grønhøj. Det er din sikkerhed for, at alle artikler er gennemtestede og har bestået de kvalitetskrav, som vi kræver af alle artikler og produkter til rengøringen.

Vores egen højkoncentrerede BASIC CLEAN Gulvrens og Pleje er det eneste produkt du behøver til effektiv rengøring og pleje af dine gulve. Denne sæbe er både mild og særdeles effektiv og egner sig til rengøring af alle slags gulve.

Hos os finder du artikler til både professionel erhvervsrengøring og til rengøring i dit private hjem.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-20 af 49

Faldende orden
Side
pr. side

BASIC CLEAN gulvrengøring - produkter til private hjem

Handler du hos BASIC CLEAN, kan du erhverve dig professionelle rengøringsartikler, der letter din gulvrengøring og giver dig fine, rene gulve på ingen tid.

Du finder essentielle nødvendigheder som for eksempel:

 • Mopper med teleskopskaft
 • Gulvspande
 • Moppeklude

BASIC CLEAN giver dig en stor fordel, da du nemt og ubesværet kan klare din gulvrengøring med produkter, der også bruges af professionelle virksomheder. Sidder du nu og tænker, at det er lidt som at skyde gråspurve med kanoner, så kan du måske bare tænke på, hvor ofte du har købt rengøringsmidler i din lokale dagligvarehandel, som har lovet guld og grønne skove - uden at levere nogen af delene. 

BASIC CLEAN giver dig en helt unik mulighed for at købe produkter og tilbehør i en professionel kvalitet, som holder lige nøjagtig det, vi lover. Oven i købet til priser, hvor alle kan være med. Slut med at smide dyrt købte rengøringsprodukter ud, fordi de ikke holder hvad det lover og start med at bruge BASIC CLEANs professionelle og effektive produkter. 

Læs trygt videre, for du får rig mulighed for netop at tilegne dig gode tips og tricks fra Rengøringsekspert Louise Grønhøj og se hendes "Sådan gør du videoer" om gulvrengøring - så er du nemlig mere end godt klædt på til at kunne implementere dine fremtidige rengøringsrutiner. 

Køb en BASIC CLEAN pakkeløsning til gulvrengøring med god rabat

BASIC CLEAN har sammensat nogle fine pakkeløsninger til ekstra gode priser.

Det er den perfekte løsning til dig, der: 

 • Lige er flyttet i egen bolig og ikke gider lappeløsninger
 • Ikke er tilfreds med din nuværende løsning, når du vasker dine gulve
 • Gerne vil spare tid på gulvrengøringen og alligevel opnå det perfekte resultat 
 • Har brug for en optimal og professionel løsning i forbindelse med dit arbejde

Nedenfor kan du se dine muligheder for at spare gode penge ved at købe en af vores gulvpakker. Her får du netop alt det, du har brug for til en hurtig, effektiv og professionel gulvrengøring med et optimalt og holdbart resultat.

 

BASIC CLEAN Gulvrengøring - produkter til erhvervsrengøring

Har du brug for professionelle produkter i høj kvalitet til rengøring af de store gulvarealer, finder du hos BASIC CLEAN et stort udvalg af blandt andet

 • Støvsuger
 • Rygstøvsuger
 • Gulvvasker
 • Saks moppe

Vi forhandler desuden et stort udvalg af mopper, moppeklude og vogne og du finder naturligvis også basis artikler som fejekoste, gulvskrubber og gulvskrabere  i vores brede og professionelle sortiment.  

Har du endnu ikke benyttet vores BASIC CLEAN Gulvrens og Pleje til din gulvrengøring, så synes vi bestemt du skal prøve. Dens helt unikke sammensætning af kvalitetssæbe og tensider giver dig nemlig et effektivt produkt, som både kan anvendes til manuel gulvrengøring og til maskinel gulvrengøring. 

BASIC CLEAN Gulvrens og Pleje lægger en halvmat, plejende film på gulvet, som netop på gulve med høj trafik kan lette den daglige rengøring og stadig give dig et mere end godkendt resultat.

Du får både glade og tilfredse kunder og glade og tilfredse medarbejdere ved at  anvende kvalitetsprodukter fra BASIC CLEAN, der altid holder hvad vi lover dig. 

 

Sådan bruger du en BASIC CLEAN moppe til gulvrengøring

Er du ikke erfaren moppebruger, så får du her en effektiv og brugbar introduktion til, hvordan du får et skinnende rent gulv, når du rengør med moppe.

Når du vasker dit gulv med den justerbare moppe fra BASIC CLEAN, skal du arbejde i 8-tals bevægelser. Disse bevægelser sikrer dig nemlig, at du ikke bare flytter rundt på skidtet, men rent faktisk får samlet det i moppekluden. Hvis du fører moppen frem og tilbage eller fra side til side sker der nemlig det, at du bare flytter rundt med skidtet, så dine gulve faktisk er mere eller mindre lige snavsede, som da du startede. 

Ud over at sikre dig, at skidtet samles på din moppeklud og ikke bare spredes ud over dit gulv, så giver denne arbejdsgang også garanti for et stribefrit resultat.

Louise har lavet en video, hvor du netop kan se, hvordan hun arbejder i 8-tals bevægelser. Her får du samtidig masser af god information om alt fra den korrekte ergonomi til det flotteste og mest skinnende rene resultat.

Se selv, hvor nemt det er Gulvvask: Sådan vasker du nemt og effektivt dit gulv.

 

Tips til bedste resultat

Sådan vasker du dit gulv perfekt og stribefrit.

For at opnå det bedste resultat, når du rengør dine gulve, kan du følge Louises 4 simple trin:

 1. Arbejd i 8-taller og skift moppenkluden ud med en ren efter hver 30 m2
 2. Skift vaskevand efter behov - beskidt vaskevand giver ikke rene gulve
 3. Pas på med at overdosere sæben - for meget sæbe giver matte og klistrede gulve
 4. Brug en ren og tør moppeklud til at tørre det rengjorte gulv over med - for perfekt finish

 

Bonusinformation - brug også din moppe til effektiv rengøring af dine lofter

At rengøre lofter kan være en besværlig ting. Ikke nok med at arbejdsstillingen kan være lidt akavet, så kan resultatet ofte blive både stribet og ufærdigt at se på. 

Se videoen her Rengøring: Nem vask af dit loft, hvor Louise giver dig gode råd og fif til, hvor let du klarer dine lofter med dit udstyr til gulvrengøring.

Nemt, hurtigt, effektivt og ubesværet, med skinnende rent resultat - hver gang.

© Basic Clean - All Rights Reserved