Universalrengøring

Hos BASIC CLEAN finder du et stort udvalg af effektive rengøringsmidler til den almindelige allround rengøring. De rengøringsmidler du finder her, kan anvendes på alle overflader, der tåler vand. Universalrengøringsmidlerne opløser hurtigt og effektivt den almindelige snavs og smuds. Du finder flere forskellige rengøringsmidler til din universalrengøring, alt efter hvad du skal rengøre. Læs med her, hvor du både får grundig information og særligt gode og brugbare tips fra vores egen rengøringsekspert Louise Grønhøj.

Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
pr. side

Klar den daglige rengøring effektivt - med universalprodukter fra BASIC CLEAN

Alle vores effektive og virksomme produkter til allround rengøring er anvendelige til både erhvervsrengøring og til rengøring i private husholdninger.

 

For dig som lever at at gøre rent, får du, med produkter fra BASIC CLEANs egen serie, has på snavs og skidt både hurtigere og mere effektivt end du er vant til. Professionelle produkter, der holder lige nøjagtig, hvad de lover.

 

For dig som har brug for gode produkter til den daglige allround rengøring i hjemmet, kan du godt begynde at glæde dig ved tanken om professionelle rengøringsmidler, der nærmest gør din rengøring til en leg.

 

Bliv klogere på de mange effektive produkter til universalrengøring og vælg dine favoritter.

 

BASIC CLEAN Unirens - almindelig eller green

Unirens er en universalsæbe, der gør effektivt rent på alle overflader, der tåler vand.  Den kan anvendes til både manuel og maskinel rengøring. Du kan anvende den til både borde, stole, døre, gulve og andre flader, der skal rengøres.

 

Du kan få sæben i en almindelige udgave, der efterlader en mild og frisk duft i det rengjorte rum. Du har også mulighed for at vælge Unirens Green, som er vores svanemærkede variant af den almindelige Unirens.

 

Er du en miljøbevidst forbruger eller gør du rent i en virksomhed, der ønsker miljøvenlig rengøring, så er vores BASIC CLEAN Unirens Green helt perfekt for dig. Den er akkurat lige så effektiv som vores normale udgave.

 

Med BASIC CLEAN unirens får du en særdeles effektiv universalsæbe til universalrengøring. Uanset om du vælger den almindelige eller den grønne udgave. Du har desuden mulighed for ekstra rabat ved indkøb af større mængder.

 

Universalrengøring med BASIC CLEAN Skurecreme

Her får du et helt uundværligt produkt til din universalrengøring. Der er nærmest ikke den op opgave, som BASIC CLEAN Skurecreme ikke kan klare - det gælder både for en professionel erhvervsrengøring og derhjemme i privaten.

 

Husk at fugte overfladen med lidt vand, inden du starter med at skure - så undgår du nemlig at ridse overfladen. Du kan bruge cremen til blandt andet

 

 • Rengøring af håndvaske
 • Rengøring af keramiske kogeplader
 • Rengøring af emner i rustfrit stål
 • Rengøring af klinker og fliser med grimme belægninger

 

Tag et kig på rengøringsekspert Louise Grønhøjs guide til en skinnende ren køkkenvask ved hjælp af BASIC CLEAN Skurecreme

 

Som Louise siger: Det er din nye bedste ven - altså når det kommer til rengøring!

 

BASIC CLEAN Desirens

I disse tider er det ofte nødvendigt at desinficere efter rengøring. Med BASIC CLEAN Desirens kan du slå to fluer med et smæk, for dette middel både rengør og desinficerer. Det giver dig mulighed for at sørge for desinficerede flader i de rum eller områder, hvor du gerne vil være helt sikker på, at alle bakterier er væk. Det kan for eksempel være

 

 • Køkken
 • Badeværelse
 • Bryggers
 • Spisebord
 • Kantine
 • Omklædningsrum

 

BASIC CLEAN Desirens kan meget mere end at sørge for rene og bakteriefri overflader.

 

Kender du til problemet med sportstøj eller arbejdstøj der, uanset hvor ofte du vasker det, altid bare lugter af sved, røg eller andet trælst. Måske har du samme problem med skoene.

 

Har du mug, skimmel eller alger på dine klinker og fuger i badeværelset, i vindueskarmen eller på dine havemøbler.

 

Desirens er svaret på dine udfordringer, for med sin svampe- og bakteriedræbende effekt, fjerner den mange af de problemer, vi oplever i hverdagen.

 

Se med her, hvor rengøringsekspert Louise Grønhøj guider dig nemt igennem desinficering af lugtende tøj. Spids ekstra meget ører sidst i videoen, hvor hun deler et vigtigt fif med dig.

 

De små specialsvampe fra BASIC CLEAN udretter mirakler

Vi kender vist alle til genstridige pletter og aflejringer, som ikke forsvinder trods uanede mængder rengøringsmiddel og lige så meget knofedt. Det kan være alt fra skomærker fra mørke gummisåler til fastbrændt mad i gryder eller på grillristen.

Fjern genstridige pletter med BASIC CLEAN Mirakelsvamp

Vores lille, effektive mirakelsvamp kan virkelig udrette mirakler. Den fjerner stort set alle former for genstridige pletter som for eksempel

 

 • Makeup rester
 • Skidt og snavs på hvide skosåler
 • Mærker fra blyant, kuglepen eller tusch
 • Mørke mærker på alle overflader

 

Se selv med her, hvor Louise så let som ingenting, fjerner en genstridig plet på det hvide havebord.

BASIC CLEAN Shine Up Klods - klarer de seriøst slemme pletter

Med en BASIC CLEAN Shine Up Klods kan du fjerne de allerværste pletter eller aflejringer - også dem, der befinder sig på de sarte og ikke syrefaste overflader.  Det kan være

 

 • Kalkaflejringer i toilettet
 • Fastbrændte belægninger på grillriste, bageplader, gryder og pander
 • Kalk på sarte klinker

 

BASIC CLEAN Shine Up Klods er let slibende, så du skal bruge den i våd tilstand og ikke presse for hårdt når du anvender den. Så får du et super flot og helt perfekt resultat.

 

Godt tilbehør der gør din allround rengøring endnu nemmere

Når du klarer den daglige rengøring med universalrengøringsmidler fra BASIC CLEAN, kan du faktisk gøre din rengøring endnu nemmere.

 

Du kan anvende kvalitetstilbehør i form af egnede svampe og klude fra BASIC CLEANs sortiment. Alle produkter har været igennem Louises skrappe kontrol, så du kan være sikker på, at de virker både godt, effektivt og længe. Se vores store og brede udvalg her.

 

 

Louises 4 tips til et endnu flottere slutresultat

 

 • Læs altid brugsanvisningen for korrekt anvendelse og dosering
 • Øg doseringen en smule ved behov
 • Anvend altid Mirakelsvamp og Shine up klods med vand
 • Slut af med overtørring med tør og ren klud

 

Voilá - din nemme vej til et fuldkomment skinnende rent og stribefrit resultat - hver gang.

© Basic Clean - All Rights Reserved