Papir

Hos BASIC CLEAN finder du er stort udvalg af forskellige papirartikler til hygiejneformål. Med både håndklædepapir og toiletpapir på rulle og i dispenser, får du klart et miljø, der ikke tiltrækker og spreder bakterier og vira. Det kan bringe mange goder med sig, blandt andet i form af færre sygedage og glade og tilfredse kunder.

Vis som Gitter Liste

14 varer

Faldende orden
pr. side

Papir

Almindelige ruller

BASIC CLEAN fører både køkkenruller og toiletpapir på almindelige ruller. Den helt perfekte løsning til den store familie, erhverv og institutioner - ja, alle de steder, hvor der er et stort forbrug af de almindelige ruller.

 

Med vores Køkkenrulle 2-lags 32 ruller får du en hvid rulle i god kvalitet med høj sugeevne. Hver rulle måler 26 x 14 cm. Denne køkkenrulle sælges i kartoner á 32 stk. I kartonen ligger der 8 pakker med hver 4 ruller.

 

Du kan også få Toiletpapir 2-lags 64 ruller Svanemærket i god 2-lags kvalitet. Papiret er Svanemærket og rullerne er i helt almindeligt standardmål. Med Svanemærkningen kan du være helt sikker på at få toiletruller uden skadelig og unødvendig kemi. Du får 8 x 8 ruller i karton, altså 64 ruller i alt.

Håndklædeark

Håndklædeark i dispenser en både en hygiejnisk og økonomisk fordelagtig løsning. Når vi skal bruge et håndklædeark, rører vi nemlig kun ved det ark, vi benytter. Det næste ark sidder uberørt og klar i dispenseren - uden våde fingeraftryk eller krøllede hjørner. Det betyder, at intet papir går til spilde.

 

Du har to muligheder for at købe håndklædeark i god kvalitet hos BASIC CLEAN. Du kan vælge Håndklædeark 1-lags - hvide i lækker blød og sugende kvalitet. Arket måler udfoldet 21 x 24 cm og du får 3000 ark i pose.

 

Vil du gerne benytte dig af svanemærkede ark, så skal du kigge på  vores Håndklædeark 2-lags- GREEN Svanemærket, der er fremstillet af 100 % genbrugsfibre. Disse ark har en ekstraordinær god sugeevne og er i en virkelig blød og lækker kvalitet. Udfoldet måler arket 23 x 23,5 cm og der ligger 3960 ark i æsken.

 

Begge slags håndklædeark er anvendelige på både kunde- eller personaletoiletter. Du kan også montere en Dispenser til håndklædeark i personalekøkkenet, hvis du gerne vil holde kantinens køkkenbord pænt og ryddeligt og fri for de stående køkkenruller.

 

Store ruller

Bruger du dispensere til toiletpapir og håndklædepapir, så skal du have fat i de store ruller. Hos BASIC CLEAN finder du dem i flere størrelser, så du nemt finder den størrelse, du skal bruge til din dispenser. Fælles for alle vores ruller er, at du får virkelig god kvalitet, en mængde der gør, at du ikke skal bestille i tide og utide og til en yderst konkurrencedygtig pris.

 

Trænger din dispenser til udskiftning eller ønsker du et samlet sæt, så du kan få bedre styr på dit forbrug af papir, så finder du naturligvis også et godt udvalg af dispensere hos os.

 

Håndklæderuller

Har du ikke et voldsomt stort behov, så er Håndklæderulle MINI 1-Lags perfekt. Den kan bruges i bryggerset eller på hjemmeværkstedet og den kan bruges på mindre arbejdspladser og i butikker. Du får 120 meter papir i rullen, som måler 20,3 cm i højden og 12,5 cm i diameter. Du kan naturligvis tilkøbe en Dispenser til Håndklæderulle MINI i et flot, enkelt og rengøringsvenligt design, som passer lige til en MINI rulle.

 

Med en Håndklæderulle MIDI 1-Lags får du hele 300 meter papir på rulle, så den er helt perfekt til de områder, hvor der er mange kunder eller medarbejdere. Også her har du mulighed for at få en helt perfekt og robust Dispenser til Håndklæderulle MIDI, der som alle vores øvrige dispensere er fremstillet i slagfast plast.

 

Til denne dispenser kan du også anvende vores Håndklæderulle Green 2-Lags - Svanemærket, som er ekstra blødt og stærkt papir, der overholder alle standarder for Svanemærket.

 

Øvrige håndklæderuller

Hos BASIC CLEAN får du også den velkendte Håndklæderulle TORK H1 Advanced 2-lags med målene 150 m x 21 cm og en diameter på 19 cm. Papiret er stærkt og med rigtig god absorberingsevne. Produktet er mærket med EU-Blomsten.

 

Vi fører desuden en fuldstændig uundværlig Værkstedsrulle 2-Lags Neutral, der er beregnet til alle former for industri og alle væsker - inklusive olie. Den er fremstillet af 100 % nyfiber, som sikrer en optimal sugeevne og absorbering. Rullen måler 360 m x 21,2 cm og har en diameter på hele 27 cm.

 

Toiletruller

Den mindste Toiletpapir Jumborulle 2-Lags MINI passer fint på de mindre arbejdspladser, hvor der ikke er det helt store forbrug. Du får hele 180 meter papir pr rulle med en bredde på 9,5 cm og en diameter på 19 cm.Har du behov for en Dispenser til Jumboruller MINI, finder du den naturligvis hos BASIC CLEAN.

 

Du kan også vælge den større Toiletpapir Jumborulle 2- Lags MIDI / MAXI, hvor du 380 meter papir pr rulle og en omkreds på 27 cm. Hertil skal du bruge en Dispenser til Jumboruller MIDI / MAXI, der har en større diameter end MINI udgaven.

 

Akkurat som med de store håndklæderuller, har du også her mulighed for at købe vores lækre, bløde og Svanemærkede Toiletpapir GREEN Jumborulle MIDI / MAXI Svanemærket, når det både skal være miljøvenligt og lækkert.

 

© Basic Clean - All Rights Reserved