Handsker

Find handsker i forskellige kvaliteter og størrelser på siden lige her.
Vis som Gitter Liste

9 varer

Faldende orden
pr. side

Handsker

Til langt de fleste rengøringsopgaver kan det være hensigtsmæssigt at anvende handsker. De beskytter nemlig dine hænder mod både vand og rengøringsmidler. Hos BASIC CLEAN fører vi flere forskellige slags - både i engangsudgaver og genanvendelige handsker. 

 

Engangshandsker

Til mange rengøringsjobs er det rarest at anvende en engangshandske. Det er nemt og ligetil og du smider bare handsken ud bagefter. Her kan du hos BASIC CLEAN vælge mellem 2 forskellige slags engangshandsker, nemlig latex eller nitril. Der er forskellige fordele ved hver af dem. Læs med og bliv klogere på, hvilken model du skal vælge. 

Latexhandsker

Vælger du en BASIC CLEAN Latexhandske 100 stk, så vælger du den absolut mest populære handske på markedet. Latexhandsker er lavet af naturgummi, som tappes fra gummitræet (Hevea Brasiliensis).

 

Latexhandsker er meget smidige og tilpasser sig nemt din hånd. BASIC CLEAN latexhandsker er pudderfri og har en ganske fin beskyttelse mod diverse kemikalier. Du kan vælge latexhandsken i  3 forskellige størrelser.

 

Nogle mennesker har mere eller mindre allergi overfor latex, hvilket giver sig udslag i rødme, kløe eller udslæt på hænderne. Symptomerne kommer ganske hurtigt, efter du har taget en latexhandske på. Har du latexallergi, skyldes det at du ikke kan tåle de proteiner, som findes i det naturlige latex. 

 

For dig, der ikke kan tåle latexhandsker, er løsningen at bruge nitrilhandsker i stedet. 

 

Nitrilhandsker

Engangshandsker lavet af nitrilgummi bliver mere og mere efterspurgt. BASIC CLEAN Nitrilhandsker 100 stk er fremstillet i et syntetisk gummimateriale. En nitrilhandske har en ekstraordinær god kemikaliebeskyttelse og så er den helt perfekt, hvis du ikke kan tåle latex. Der ses stort set aldrig allergiske reaktioner på nitril.

 

Nitrilhandsken er pudderfri, har en fin elasticitet og tilpasningsevne og er behagelig at have på. Du vælger mellem 3 forskellige størrelser og du får 100 stk. i en æske.

 

Nitril er kendt for at være både tykkere og mindre elastisk end latex. Men som produktionen er blevet bedre og bedre, er forskellen ikke længere udtalt. Nitrilhandsken er at foretrække, specielt hvis du arbejder med stærke kemikalier. 

 

Nitrilhandsken er lidt dyrere end latexhandsken og så kan den til tider være svær at få fat på. Hos BASIC CLEAN gør vi alt for at efterkomme efterspørgslen, men er du afhængig af at kunne bruge nitrilhandsker, kan det være fornuftigt at købe flere æsker af gangen. 

 

Bestil nye inden du løber tør, for er udbuddet lavt og efterspørgslen høj, kan der være ventetid på dette produkt. Vær også opmærksom på, at denne problematik ikke kun gælder hos BASIC CLEAN, men hos alle forhandlere af nitrilhandsker.

 

Gør det nemt med et handskestativ

Arbejder du dagligt eller ofte med handsker på, kan det være super nemt og tilgængeligt at have din pakke med handsker hængende i et BASIC CLEAN Handskestativ til 1 æske. Handskestativet, der er fremstillet i blankt, rustfrit stål, monteres på væggen, i skabet eller der, hvor det er mest handy for dig at have det. 

 

Et BASIC CLEAN handskestativ passer til en æske handsker. Du skal bare åbne æsken med handsker i den den markerede åbning og sætte æsken i handskestativet. Så kan du nemt og handy taget et par handsker ud af æsken, når du har brug for dem.

 

Som en ekstra bonus kan handskestativet også anvendes til at sætte ansigtsservietter eller andre dispenseræsker i.

 

Gummihandsker

Har du brug for et par robuste og genbrugelige BASIC CLEAN Rengøringshandsker, så finder du et par super anvendelige gummihandsker hos os. Modellen har god pasform og har en fin længde på ca 30 centimeter. Det betyder, at handsken går et stykke op ad underarmen også. 

 

På indersiden er rengøringshandsken foret med velour, så den føles utrolig dejlig og blød at have på. Desuden er den tekstureret på fingrene, så du altid har et godt greb om det, du har i hænderne - også selvom det er vådt.

 

Gummihandsken beskytter dine hænder mod både væske, bakterier, vira og kemikalier. Du kan vælge rengøringshandsken i flere forskellige størrelser.

 

Øvrige nyttige produkter, når du arbejder med handsker på

Arbejder du med rengøring, der kræver ekstra god beskyttelse, kan det være smart at investere i et par småting, der kan sikre dig mod eventuelle skader på øjne og slimhinder. Selv om vi er påpasselige, kan uheldet være ude - så det er bedre at at være forberedt.

 

Du finder nemt plads til en  BASIC CLEAN Øjenskyl 100 ml. fra Eye Care, hvis du skulle have fået et lille sprøjt af et rengøringsmiddel eller andet i øjet. Den er nem at skylle øjet med, så du får fjernet skidtet fra dit øje. Denne øjenskyl findes også i en stor udgave.

 

Vil du hellere forebygge en løbe den risiko, der altid er, når man arbejder med rengøringsmidler, så bør du anvende en  BASIC CLEAN Beskyttelsesbrille onesize genanvendelig, som beskytter dine øjne på bedste vis. Brillen kan anvendes flere gange - så læg den et et blødt etui eller andet, så den ikke lider overlast, når du ikke har den på.

 

Arbejder du et sted, hvor der er risiko for mange bakterier eller hvor der ikke altid lugter af lagkage, så anvend BASIC CLEAN Mundbind type IIR, 50 stk. Denne type mundbind er den samme, som bruges i sundhedsvæsenet. Den beskytter dig sikkert mod bakterier og vira og tager samtidig toppen af de grimme lugte.

 

Arbejder du med for eksempel med kemikalier indeholdende klor eller andre potentielt sundhedsskadelige kemikalier, kan du have brug for et BASIC CLEAN Åndedrætsværn fra Drâger, som giver optimal beskyttelse og sikkerhed til dine luftveje.


© Basic Clean - All Rights Reserved