Ovnrens

Der vist ingen tvivl om, at rengøring af ovn er den rengøringsopgave, som langt de fleste har de største udfordringer og problemer med. Det  problem har vi her hos BASIC CLEAN en super effektiv løsning på. Den giver dig en lækker og ren ovn på ingen tid - for med den helt rigtige ovnrens, har du altid en ren ovn - nemt, effektiv og professionelt resultat - hver gang.

Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side

Hos BASIC CLEAN får du en ovnrens, der holder hvad den lover

Louise har fundet løsningen på den mest frygtede og besværlige rengøringsopgave af alle, nemlig rengøring af ovn. Med BASIC CLEAN ovnrens får du nemlig et professionelt og effektivt rengøringsmiddel, der uden tvivl er et af markedets allerbedste. Har du prøvet alt - inklusive de mange gør det selv råd, der florerer på nettet - så er tiden kommet til at stoppe din søgning og prøve en effektiv ovnrens, der klarer rengøringen af din ovn. Brug BASIC CLEAN ovnrens, når du

 

  • Gerne vil gøre arbejdet rigtigt første gang
  • Elsker de nemme og effektive løsninger
  • Ikke har lyst til at bruge hele dagen på rengøring af ovn
  • Er afhængig af, at din ovn er ren

 

Er du restaurantejer eller har du et storkøkken, der skal rengøres på daglig basis - så er BASIC CLEAN ovnrens din sikre løsning. Den giver dig mulighed for at rengøre ovn i den standard, som er påkrævet. Det samme gør sig gældende for bunden af dine gryder, potter og pander, hvor der hurtigt kan samle sig tykke, sorte belægninger af fastbrændte madrester, fedt og sod. Det er ikke særligt lækkert at se på og desuden kan det i værste fald gå ud over den jævne stegeskorpe, fordi varmen skal trænge igennem belægningerne. 

 

Få syn for sagen, når Louise demonstrerer nem rengøring af din ovn og ligeledes hvor nemt du klarer bunden af din stegepande og dine øvrige pottet og pander. Desuden klarer BASIC CLEAN ovnrens også dine grillriste, så de igen bliver flotte og nye at se på. Med en lækker, ren ovn er du også fri for, at ovnen lugter af gammelt fedt. Har du for eksempel stegt and, kylling eller flæskesteg, afgiver ovnen lugt fra det gamle, fastbrændte fedt. Har du en sund og velsmagende fiskelasagne i ovnen, er det ikke lige flæskesteg, den skal dufte af. Det undgår du, ved regelmæssig rengøring af ovnen. 

 

Nyttige og effektive hjælpemidler, når ovnen skal rengøres

Med nogle få og velvalgte hjælpemidler, kan du gøre din rengøring af ovn endnu nemmere og samtidig sparer du masser af knofedt. En god skuresvamp kan hurtigt hjælpe med at fjerne det fastbrændte fedt, som ovnrensen har hjulpet godt på vej til opløsning. Louise anbefaler dig at bruge enten en rensesvamp i stål eller en stor skuresvamp. De er begge super effektive og samtidig kommer de nemt til i ovnens hjørner, så alt skidt bliver fjernet. Desuden bør du altid bruge et par gode rengøringshandsker, når du arbejder med stærke rengøringsmidler - de beskytter nemlig den sarte hud på dine hænder under arbejdet. 

 

Akkurat som du bør beskytte dine hænder, bør du naturligvis også tage hensyn til køkkenets øvrige inventar og kende materialerne på din køkkenbordplade og dit gulv. Nogle materialer er mere sarte end andre.

 

Beskyt din gulv, når du gør din ovn ren

Gør det ekstra nemt for dig selv, så du ikke skal i gang med en ny rengøring, ved at beskytte gulvet under din ovn. Det samme gør sig gældende, hvis du har en indbygget ovn med et skab eller en skuffesektion under. Det gør du nemt, ved at lægge et kokkeviskestykke 50 x 100 cm på gulvet under ovnen og placere et om din skabslåge eller øverste skuffe. Et kokkeviskestykke fra BASIC CLEAN er et ekstra stort viskestykke i en kraftig kvalitet og med en super god sugeevne. Så kan du koncentrere dig om rengøring af ovn, uden risiko for efterfølgende at skulle i gang med rengøring af gulv, skabe eller skuffer. Sæt derfor gerne en balje med vand tæt ved ovnen, så du ikke er afhængig af en gåtur hen til vasken, for at skylle en snavset og dryppende klud eller svamp.

 

5 nemme skridt til en perfekt rengjorte ovn

Her får du Louises egen fremgangsmåde, når hun rengør sin ovn. Den består af 5 lette trin til den rene og lækre ovn, som vi alle gerne vil have. Det er ikke spor svært, så længe du følger trinene, så er du i mål på før du får set dig om.

 

  1. Varm din ovn op til den er lun - sluk for den igen
  2. Vask alle ovnens flader med en fugtig klud - fjern løst skidt
  3. Spray med ovnrens og fordel det med en skuresvamp - vent 10 minutter
  4. Skur nu med cirkulære bevægelser - tør det beskidte sæbeskum af
  5. Gentag punkt 2 til 4 - indtil sæbeskummet forbliver hvidt

 

Hvor mange gange du skal gentage behandlingen, kommer helt og holdent an på, hvor beskidt din ovn er. Jo længere tid der går mellem rengøringerne, des mere gammel og fastbrændt fedt og mad skal der fjernes. Det er umuligt at sige eksakt, hvor ofte din ovn skal rengøres. Det kommer an på, hvor ofte du bruger den og hvad du tilbereder i den. Der er også nogle tidspunkter på året, hvor den bliver brugt mere end andre. I julemåneden arbejder de fleste ovne på højtryk. Når du anvender BASIC CLEAN ovnrens, så finder du hurtigt den rengøringsfrekvens, der passer til både dig og din ovn.

 

Pas på de sarte overflader i dit køkken

Har du en køkkenbordplade, der ikke tåler stærke rengøringsmidler, så skal du naturligvis tage dine forholdsregler, når du gør din ovn ren. Ofte er det de naturlige materialer som for eksempel marmor, der ikke tåler de stærkere rengøringsmidler. Tag derfor altid dine forholdsregler, når det gælder dine sarte klinker, fliser eller bordplader. Du er sikkert allerede klar over, at du altid skal læse brugsanvisningen på din rengøringsmidler og kende dine materialer, så du ved, hvornår du skal være ekstra forsigtig og påpasselig.


© Basic Clean - All Rights Reserved