Støvsugere

Støvsugning er en essentiel del af de fleste former for rengøringsopgaver. Der er ikke meget idé i at påbegynde en gulvvask, hvis ikke gulvet er fri for støv og nullermænd. Eller starte en nedvaskning af skabe i køkken eller bad, hvis støvet hvirvler op fra gulvet. Tag et kig på dine mange muligheder for at finde den perfekte støvsuger hos BASIC CLEAN.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-20 af 41

Faldende orden
Side
pr. side

Hos BASIC CLEAN finder du støvsugere til enhver form for opgave

I kategorien støvsugere finder du hos BASIC CLEAN et stort udvalg af blandt andet

 

 • Håndstøvsugere
 • Rygstøvsugere
 • Ledningsfrie støvsugere
 • Konventionelle støvsugere
 • Støvsugerposer
 • Mundstykker
 • Øvrigt tilbehør

 

Alle er kendetegnet ved professionel kvalitet, høj ydeevne og perfekt resultat. Du finder varianter i alle størrelser, styrker og udformninger. Det gør det nemt for dig, at finde lige netop den eller de støvsugere, der passer til dine behov.

 

Du finder professionelle modeller, der egner sig til de store arealer i forbindelse med industri- eller erhvervsrengøring og professionelle modeller, der egner sig til privaten, en mindre butik eller en klinik.

 

Vi fører professionelle støvsugere fra kvalitetsmærker som Nilfisk og Cegotec. For dig betyder det, at du er sikker på, at både kvalitet og ydeevne altid er i top.

 

Brug håndstøvsuger til de små opgaver

En effektiv lille håndstøvsuger er nærmest umulig at undvære - både i privaten og i virksomheden. Den er en effektiv erstatning for fejekost og fejeblad og kan bruges lige der, hvor den gør mest gavn. Du kan naturligvis anvende den i privaten, men den er også perfekt til steder som for eksempel

 

 • Bilen
 • Campingvognen
 • Båden
 • Sommerhuset
 • Kantinen
 • Butikken

 

Vælg den super effektive og minimalistiske  Håndstøvsuger ledningsfri PROF fra Cegotec, der med sin helt unikke og nye teknologi, sørger for samme ensartede og effektive sugeevne gennem hele dens levetid. Se selv med her, hvor BASIC CLEANs indehaver og erfarne rengøringsekspert Louise Grønhøj demonstrerer den lille og handy håndstøvsuger med den maksimale effekt.

 

Fuld frihed med ledningsfri og batteridrevet støvsuger

En batteridrevet og ledningsfri støvsuger kan gøre støvsugningen både hurtigere og mere effektiv i mange situationer. Hos BASIC CLEAN finder du flere forskellige modeller, som har hver deres fordele.

 

Med en Rygstøvsuger Nilfisk GD5 Battery bærer du din støvsuger på ryggen. Den ledningsfri model giver dig fuld bevægelsesfrihed og du behøver slet ikke tænke på stikkontakter eller ledninger. Sådan en form for støvsuger er perfekt til for eksempel

 

 • Biografer
 • Teatre
 • Indkøbscentre

 

Du har også mulighed for at vælge en lækker og funktionel Støvsuger Cegotec ledningsfri PROF med masser af tilbehør, der gør støvsugning alle tænkelige steder endnu nemmere. Her får du desuden to produkter i et, for støvsugerens rør kan nemt afmonteres, så du står med en håndstøvsuger. Støvsugerens lillesøster, med lidt mindre batteri og motorkraft Støvsuger Cegotec ledningsfri er måske også en mulighed for dig.

 

Du har også mulighed for at finde en helt almindelig udformet støvsuger, som kører på batteri. Med en Støvsuger Nilfisk VP600 Battery kan du støvsuge effektivt i hele 60 minutter på en opladning. Støvsugeren er lydsvag og med indbygget boost funktion til de særligt krævende områder.

 

Støvsugere med ledning

Til langt de fleste støvsugninger kan en almindelig støvsuger med ledning sagtens klare jobbet. Det gælder både hjemme i privaten og på kontorer og i butikker. Du kan med fordel bruge et par minutter af din til at se Louises video, hvor hun fortæller om de ting, du skal være opmærksom på, når du køber en ny støvsuger med ledning.

 

I viden præsenterer hun også sin egen favorit, nemlig Støvsuger Nilfisk VP 300 med HEPA, som opfylder alle de krav, Louise har til rengøring hjemme i privaten. Du finder naturligvis også prisrigtige Støvsugerposer til Nilfisk VP 300  og Hepa filter til Nilfisk VP 300 hos BASIC CLEAN.

 

Vil du gerne have højere ydeevne og en lydsvag motor, så du kan støvsuge uden at forstyrre nogen, så bør du vælge Støvsuger Nilfisk VP 930 med HEPA, som virkelig er en helt igennem fantastisk støvsuger til både kræsne privatkunder og professionelle brugere. Støvsugerposer til Nilfisk VP 930 køber du naturligvis også hos os.

 

Har du brug for at kunne støvsuge steder, hvor selve maskinen ofte er i vejen? Det kan være på en mindre café med mange stoleben eller andre steder, hvor både din støvsuger og din indretning for ofte kommer i karambolage.

 

Her kan du med fordel vælge en Rygstøvsuger Nilfisk GD5 med HEPA, som giver dig mange flere muligheder for en effektiv støvsugning. Du tager simpelthen støvsugeren på ryggen som en rygsæk. Med en lav vægt og en ergonomisk vægtfordeling er denne støvsuger det helt optimale valg.

 

Få et lille men yderst effektivt fif fra Louise, der som et trylleslag fjerne al dårlig lugt fra din støvsuger her.

 

Mundstykker og andet tilbehør til alle formål

Det kan være nødvendigt med flere forskellige mundstykker, alt efter hvor og hvad, du skal støvsuge. Hos BASIC CLEAN finder du det helt store udvalg, der dækker enhver form for behov.

 

Du kan købe komplette Nilfisk slanger til både Nilfisk VP 300 komplet slange og Nilfisk VP 930 komplet slange.

 

Desuden kan du finde flere forskellige Nilfisk mundstykker, som passer til VP300 og VP930 modellerne.

 

Har du husdyr i hjemmet, så kender du problematikken med dyrehår, der hurtigt får både gulve og møbler - ja endda din bil til at se nussede ud. Vælg et smart og effektivt BASIC CLEAN Pels mundstykke til støvsuger, der nemt og professionelt fjerner hårene. Se Louise give en demonstration på, hvor effektivt det arbejder for dig her.

 

Du finder den nemme udvej til rengøring bag radiatorer og andre svært tilgængelige steder med et BASIC CLEAN Radiator mundstykke til støvsuger. Ud over at fjerne alt støv og nullermænd  bag dine radiatorer, kan mundstykket anvendes mange andre steder, der kræver et specialmundstykke med denne særlige udformning. Tag et kig på denne lille video, der viser dig hvor nemt du kan rengøre steder, du normalt har svært ved at komme til.

 

Og se nu lige her på BASIC CLEAN Basic Dust Cleaner mundstykke, et fuldstændigt uundværligt mundstykke til at fjerne støv eller krummer eller andet tørt spild fra dine skuffer, bakker eller kasser, hvor du har brug for et helt ekstraordinært og anderledes mundstykke. Du kan se Louise in action her.

© Basic Clean - All Rights Reserved