Desinfektion

Vis som Gitter Liste

18 varer

Faldende orden
pr. side

Desinfektion

Du finder et stort udvalg af forskellige aktuelle produkter til desinfektion hos BASIC CLEAN. Alle vores produkter er anvendelige til både erhverv og privat brug. Du kan finde de store dunke til erhverv og de mindre flasker til privaten. Desuden finder du et stort udvalg af dispensere i virkelig god kvalitet og lækkert, flot design til både håndsæbe og desinfektionsmidler. Desinfektionsmidler til privaten, butikken eller arbejdspladsen

Du finder flere professionelle og meget effektive desinfektionsprodukter i vores store sortiment. Produkter som ikke kun skal anvendes i krisetider, hvor ukendte vira raser, men også i vores helt almindelige hverdag, hvor de yder god og til tider nødvendig beskyttelse for både børn og voksne. 

 

Har du brug for desinfektion af større arealer, som også skal rengøres - det kan være kantineborde, industrikøkkener eller andet, så se lige på vores egen helt fantastiske BASIC CLEAN Desirens, der er et kombineret rengørings- og desinfektionsprodukt. Et absolut uundværligt produkt med masser af forskellige anvendelsesmuligheder - også i den private husholdning.

 

Har du brug for jævnligt at kunne desinficere overflader på diske, inventar, borde eller andet, så er vores effektive og sikre BASIC CLEAN Overfladedesinfektion på sprayflaske et must for dig. Med denne professionelle spray kan du hurtigt og nemt sørge for vira- og bakteriefri overflader, lige der hvor du har brug for det. 

 

Spray og tør overfladen efter med en testet, godkendt og effektiv antibakteriel mikrofiberklud, så er du sikker på, at du ikke spreder nye bakterier eller vira med en almindelig klud.

 

Desuden finder du mange forskellige produkter til hånddesinfektion, blandt andet vores BASIC CLEAN Hånddesinfektionsgel 85%. Her får du et virkeligt godt og professionelt produkt til den helt rigtige pris. Den kan på påsættes en pumpe til 1 liters flasker eller den kan overføres til mindre og måske lidt smukkere pumpeflasker, hvis du ønsker det. 

 

Produkter til tasken - for ekstra beskyttelse i det offentlige rum

Det kan faktisk være et rigtig god sikkerhed at have et par effektive produkter til tasken, når det kommer til desinfektion. Du kan ikke altid være sikker på, at der alle steder er desinfektion til rådighed, derfor er det smart at have din egen i tasken.

 

Hos BASIC CLEAN fører vi en lille og handy håndsprit i flydende geleform, i samme gode kvalitet og sammensætning, som anvendes på hospitalerne. Hånddesinfektion Gel 75 ml er perfekt til tasken og samtidig utrolig effektiv. Den er let at dosere, så du ikke ender med en hel håndfuld i hånden.

 

Du har også mulighed for at erhverve dig en lækker og multifunktionel desinfektion på spray, som kan anvendes til både hænder, keyboards, indkøbsvognens håndtag, tekstiler og meget andet. Flasken er på 150 ml, som svarer til en mindre deodorant i størrelsen. Du kan nøjes med at spraye i den ene hånd og fordele desinfektionen på den anden hånd. 

 

Hvis du gerne vil have et effektivt produkt, der ikke fylder noget - til de dage, hvor du ikke har en stor taske med dig - så har vi hos BASIC CLEAN fremstillet en helt perfekt løsning til dig. Se bare her, for med BASIC CLEAN Desinfektionsservietter kan du både desinficere hænder, håndtag, toiletsæder og alt andet, du kommer i nærheden af. Smid et par stykker i ungernes skoletasker, i gemalens jakkelomme og i bilens handskerum - så er hele familien altid beredte. 

 

Louise har lavet en lille informativ video, hvor hun både viser og fortæller om de mange anvendelsesmuligheder med denne lille smarte og effektive serviet, som kommer i en smart dispenser box, så det er let at snuppe et par servietter med på vej ud af døren. Lader du dispenseren fremme, bliver det nemt en vane for hele familien at tage et par servietter med.

 

Mundbind

Hos BASIC CLEAN har vi valgt kvalitet frem for billige mundbind, der ikke er har den ønskede beskyttelsesgrad. Derfor kan du hos os alene købe mundbind i type II kvalitet eller bedre. 

 

Du finder de sødeste børnemundbind i kvalitet type II, med 3 lags beskyttelse. Du kan vælge mellem en lyserød model med søde små katte på eller en lyseblå med små hunde og kødben på. Så er du sikker på, at dine børn er godt beskyttet. 

 

Du kan også beskytte dig selv og andre voksne med samme type II mundbind i den velkendte lyseblå farve.

 

Er du selv, eller er nogle i din familie eller omgangskreds, ekstra udsatte på grund af sygdom eller alderdom, har du mulighed for at købe det samme mundbind type IIR, som vores sundhedsvæsen benytter. Det er medico godkendt og yder derfor en ekstra høj beskyttelse, når der er brug for det. 

 

Gør desinfektion tilgængeligt og let for dig selv og andre

Vi har alle vores helt personlige tilgang til, hvordan og hvor ofte vi ønsker at benytte os af et desinfektionsmiddel - både for vores egen og for andres skyld. 

 

Som helt almindelig privatperson, kan du nemt have en lille spray eller gel stående, så besøgende har muligheden for lige at desinficere hænder, inden de sætter sig til rette hos dig.  

 

Som butiksejer bør du give dine kunder samme mulighed. Det er en god service, der udviser omsorg for de kunder, der helst vil desinficeres, inden de besøger dig. Vil du gerne gøre det til et krav, at dine kunder desinficerer hænder, så skriv en sød og omsorgsfuld besked og sæt den ved siden af desinfektionen. 

 

På de større arbejdspladser bør der helt sikkert være mulighed for at alle ansatte, kunder, gæster eller leverandører kan spritte af, når de føler behov. Som arbejdsgiver viser det, at du har omsorg for de forskellige behov hos dine ansatte - det vil der helt sikkert blive sat pris på.

 

Der er ingen tvivl om, at Corona epidemien har ændret vores forståelse for, hvor farlig en virus kan være og at vi ikke er immune for alt, der kommer vores vej.

 

Lad os derfor passe godt på både hinanden og os selv - både nu og i fremtiden.

© Basic Clean - All Rights Reserved