Moppeklude

Hos BASIC CLEAN finder du et stort udvalg af moppeklude. Uanset om du skal vaske gulve hjemme i privaten, på arbejdspladsen eller for kunder, så kan du være sikker på, at du her får moppeklude i professionel kvalitet. Det sikrer dig en nem, hurtigt og pletfri gulvvask.

 

Vis som Gitter Liste

9 varer

Faldende orden
pr. side

Hvilken type moppeklude skal jeg vælge?

Som du måske allerede ved, kan du både feje gulvet og vaske gulve med en moppeklud. Langt de fleste moppeklude egner sig både til tørmopning og vådmopning og findes i forskellige størrelser. Du skal naturligvis vælge type og størrelse, der passer til din moppe derhjemme.

Store moppeklude - 40 cm.

De store moppeklude - eller de normale moppeklude, er den type, der passer til langt de fleste mopper. De monteres nemt på moppefremføreren med velcro og fjernes lige så let igen. Hos os kan du købe professionelle moppeklude til tørmopning, som for eksempel vores effektive LUKSUS PELSTØRMOPPE, der klarer opgaven mindst 20% hurtigere end en støvsuger. Den er helt perfekt til dig, der vil have fjernet alle - både store og små - partikler på gulvet, inden du vasker det. 

 

Du finder også et stort udvalg i moppeklude, der både kan anvendes tørre, fugtige eller våde. Blandt andet den svanemærkede LUKSUS MOPPEKLUD I MIKROFIBER, 40 CM., der med den utroligt lave friktion arbejder let og ubesværet på alle typer hårde gulve. Eller køb lækre

MOPPEKLUDE MED VELCRO M. LØKKER, der klarer alle de nemme gulvvaske i en fart.

Mellemstore moppeklude - 36 cm.

Moppeklude findes også i en fiks mellemstørrelse, til vores smarte gulvpakke fix, som du kan læse mere om i afsnittet om pakkeløsninger. Her kan du naturligvis også købe en eller flere MOPPEKLUD TIL GULVPAKKEN FIX, når du trænger.

Små moppeklude - 25 cm.

De små moppeklude, som for eksempel LILLE MOPPEKLUD, 25 CM. er helt perfekte til inventarrengøring. Brug dem til rengøring af 

 

  • Podier
  • Døre
  • Bordplader
  • Vægge

 

Ja, alle de steder, hvor der ikke er plads til en almindelig moppestørrelse. De små moppeklude er lige så effektive som de større og en lille moppefremfører kan være utrolig tidsbesparende til de opgaver, hvor du ellers kommer til at arbejde i de trælse arbejdsstillinger og måske endda har brug for en stige, hvor du skal balancere spand og klud.

Moppeklude til saksmoppe

Til de store gulvarealer, kan en saksmoppe være at foretrække. Med de rette moppeklude kan den klare de store arealer betydeligt hurtigere end hvis du bruger kost eller sågar en støvsuger. Med MOPPEKLUDE TIL SAKS MOPPE STATIV,  2 STK. får du kvalitets moppeklude, der både kan anvendes til tørmopning og til fugtig overtørring af store gulvarealer.

 

Pakkeløsninger med moppeklude

Hos BASIC CLEAN finder du flere forskellige pakketilbud, hvor du får både moppe og moppeklude. Et helt perfekt tilbud til dig, der gerne vil starte på den nemme, hurtige og effektive gulvvaskerutine, hvor du er garanteret et rent og stribefrit resultat.

 

Med GULVPAKKEN TOTAL - Komplet pakke til effektiv gulvvask får du alt, hvad du skal bruge for at gå i gang med din nye rutine.Her følger der nemlig teleskopstang, fremfører, en flaske gulvrens og pleje, 2 moppeklude og en gulvspand med alurist, hvor du nemt kan fjerne overskydende vand på moppekludene. Du kan oven i købet tilkøbe hjul til gulvspand, hvis du har mange kvadratmeter gulv der skal vaskes. 

 

Køber du TILBUDSPAKKEN GULVPAKKEN får du både teleskopstang, moppefremfører med velcro, en liter BASIC CLEAN GULVRENS OG PLEJE og hele 2 moppeklude med. Så har du mulighed for både vask og overtørring af dine gulve. 

 

Eller vælg denne smarte løsning TILBUDSPAKKEN GULVPAKKEN FIX LUXUS, hvor du kan erhverve dig en super smart moppe i en virkelig god kvalitet, der kan bruges i en helt almindelig gulvspand. Perfekt til den lille lejlighed, sommerhuset, butikken eller kontoret. Se med her, hvor Louise viser dig, hvor nemt det er, at få skinnende rene gulve med denne løsning.

 

 

Vask af moppeklude

Moppeklude skal kunne tåle lidt af hvert. Derfor er der bedst økonomi i at købe professionelle moppeklude, der er fremstillet i en kvalitet, der faktisk tåler at blive brugt og ligeledes at blive vasket på høje temperaturer. Så er du sikker på at få vasket både skidt og snavs og eventuelle bakterier og mikroorganismer ud af moppekludene.

 

Alle moppeklude hos BASIC CLEAN kan vaskes i maskine - så bliver det ikke nemmere.Vil du gerne sikre dig, at der ikke sidder bakterier i de rene moppeklude, så kan du lægge dem i en opløsning med BASIC CLEAN DESIRENS i en times tid. Hæng herefter moppekludene til tørre og vask dem herefter i maskinen. Så er du 100 % sikker på, at der hverken sidder lugt, snavs, mikroorganismer eller bakterier tilbage i dem.

 

Husk - at du aldrig skal anvende skyllemiddel, når du vasker dine moppeklude. Skyllemiddel fjerner nemlig en del af sugeevnen i dine klude. Det betyder blandt andet, at du ikke kan moppe dine gulve så tørre som du gerne vil og at risikerer striber på det rene gulv.

 

Du kan sagtens tørretumble dine moppeklude. Du skal bare være opmærksom på, at tørretumbling slider på fibrene. Derfor holder dine moppeklude længere, hvis du nøjes med at putte dem i tørretumbleren når det er nødvendigt og eller lader dem lufttørre. 

 

Sådan vasker du dit gulv 100 % rent og stribefrit

Når du bruger en moppe til at rengør dit gulv med, har du meget større chance for et skinnende rent resultat. Og ofte skal du slet ikke bruge så lang tid på din gulvvask, som du er vant til. Specielt hvis du følger Louises anvisninger, i forhold til hvordan du bruger din moppe,

Her får du først lige Louises 3 tips til effektiv gulvvask med moppeklude

 

  • Vask kun gulve med rene mopper og med rent vaskevand
  • Tør altid efter med en tør og ren moppeklud
  • Overdoser aldrig din sæbe, så undgår du et kedeligt lag af sæbefilm

 

Desuden har hun lavet en super fin video, hvor hun både viser og forklarer, hvordan du nemmest får det rene og stribefrie resultat, som vi alle er ude efter. Se med her og bliv en mester i gulvvask, der både er lynhurtig, nem, effektiv og helt perfekt.

 

<© Basic Clean - All Rights Reserved