Dispensere

Her er et udvalg af dispensere, som passer til det papir, vi fører.
Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side

Dispensere

Hos BASIC CLEAN finder du et stort udvalg af dispensere til papir, sæbe eller håndsprit, der er perfekte til de steder, hvor der kommer mange mennesker. Det være sig alt fra industrikøkkener, gæstetoiletter hos restauranter eller caféer, behandlerrum eller kantiner - og til bryggerset eller badeværelset derhjemme i privaten, når det skal være nemt, pænt og bakteriefritMindsk risikoen for smittespredning med dispensere

Det er ikke kun den igangværende Corona epidemi, der startede i 2020, men også alle de øvrige vira og bakterier, der kan minimeres med god og forsvarlig håndhygiejne. Specielt er dispensere nyttige de steder, der benyttes af mange forskellige mennesker. 

 

Når du sætter et par dispensere med håndsæbe og desinfektionsmiddel op på arbejdspladsens fællesrum, som for eksempel toiletter og kantine, kan du forebygge en eventuel smittespredning fra en syg medarbejder. Det samme gør sig gældende på spisesteder, i institutioner, på skoler og andre steder, hvor der befinder sig mange mennesker.

 

Sådanne steder bør der også hænge en papirdispenser, for et håndklæde der benyttes af mange, bliver hurtigt en ren virus- og bakteriebombe. 

 

Find din dispenser til papirprodukter

BASIC CLEAN tilbyder flere forskellige modeller til både håndklædepapir og toiletpapir. Fordelen ved at at anvende en dispenser er, at den er mere hygiejnisk, for brugeren behøver ikke røre ved rullen eller dispenseren, for at frigøre papiret.

 

Du kan for eksempel vælge en BASIC CLEAN Dispenser til håndklæderulle MIDI, der passer til en håndklæderulle i størrelse midi. Modellen findes også i en mindre udgave, den rummer en størrelse mini håndklæderulle. Du har også mulighed for at vælge en BASIC CLEAN Dispenser til håndklædeark, hvor brugeren tager et ark af gangen. Den er både økonomisk i brug og yderst brugervenlig.

 

Du finder også et par funktionelle og betjeningsvenlige toiletrulleholdere. Den mindste model BASIC CLEAN Dispenser til jumboruller MINI, passer fint til toiletter på mindre arbejdspladser, hvor der er et jævnt og ensartet dagligt brug. Har du brug for det lidt tungere skyts, til de steder hvor der er meget aktivitet og lange dage, så findes der også en storebror i BASIC CLEAN Dispenser til jumboruller MIDI/MAXI, hvor der er plads til de helt store ruller.

 

Køb nemt det rette papir til din dispenser 

Dispenserne til toiletpapir rummer jumboruller i henholdsvis størrelse mini eller midi/maxi. Du kan hos BASIC CLEAN få hvide ruller i begge størrelser - Toiletpapir Jumborulle MINI eller Toiletpapir Jumborulle MIDI/MAXI. Den store rulle har du også mulighed for at købe i vores BASIC CLEAN GREEN serie, som er vores miljøvenlige produktserie. Hvis du gerne vil give vores miljø en hjælpende hånd, så vælg Toiletpapir GREEN Jumborulle MIDI/MAXI  i 100 % ublegede genbrugsfibre og naturligvis Svanemærket.

 

Til dine håndklæde dispensere kan du vælge både de helt almindelige ruller eller ark, alt efter hvilken slags dispenser du anvender. Ligeledes har du her mulighed for at vælge de grønne og Svanemærkede produkter. Du kan nemt danne dig et overblik over hele udvalget her, hvor du kan se hele udvalget af vores papirruller og - ark. 

 

Find de bedste dispensere til håndsæbe og hånddesinfektion

Dispensere til rengøring og desinfektion af hænder bliver mere og mere udbredt. På mange arbejdspladser er de fast inventar, for de mindsker klart smitterisikoen, hvis en medarbejder uvidende bærer rundt på virus eller bakterier. På den måde kan både smittespredning og sygefravær mindskes. 

 

Det samme gør sig gældende i storcentre, på restauranter og caféer, i sportshaller, ja selv derhjemme i privaten som et ekstra hygiejnisk og forebyggende tiltag. 

 

Vælg for eksempel en super smart BASIC CLEAN Dispenser Håndfri til desinfektionsmiddel, der er sensorstyret og kører på helt almindelige batterier. Med denne model er brugeren slet ikke i kontakt med dispenseren. Desuden er dispenseren økonomisk i brug, da der doseres helt automatisk og kun i den nødvendige mængde.

Du sætter simpelthen bare en flaske desinfektionsmiddel som Hånddesinfektion 1 liter til håndfri dispenser ned i dispenseren, lukker og låser den og så er den klar til brug - nemmer og mere hygiejnisk bliver det næppe.

 

Skal du anvende en dispenser i et miljø, hvor der er brug for at kunne m, så skal du tage et kig på denne BASIC CLEAN Dispenser i stål, som er den model, der for eksempel bruges på landets hospitaler. 

Den er brugervenlig og praktisk og er designet perfekt til Hånddesinfektionsgel 1000 ml med pumpe, som nemt og nøglefrit skiftes, når der er brug for en ny flaske.

 

Du har også mulighed for at købe et virkeligt funktionelt og flot sæt, hvor du kan have henholdsvis håndsæbe og hånddesinfektion i. Funktionen i disse beholdere, som fås i to størrelser er lidt anderledes. I Dispenser til sæbe / desinfektion 750 ML - genopfyldelig og lillebroren Dispenser til sæbe / desinfektion 375 ML - genopfyldelig sidder der nemlig en beholder, der kan genopfyldes. Det betyder, at der er frit valg på alle hylder, når du skal vælge håndsæbe og hånddesinfektion. 

 

Hos BASIC CLEAN giver vi dig muligheden for et investere i BASIC CLEAN Dispenserpakken inkl. sæbe og desinfektion med en virkelig mærkbar besparelse. Vores rengøringsekspert Louise Grønhøj viser dig her, hvad du får med i pakken. Det er helt sikkert et tilbud du ikke bør misse.

 

Sæt dit eget præg på din dispenser fra BASIC CLEAN

Alle vores lukkede dispensere leveres i et flot, stilrent og neutralt design. Det betyder at du nemt og ubesværet kan sætte dit logo på dem. Du kan også skrive et par ord om fordelene ved at vaske hænder og spritte af. 

 

Desuden er de blanke flader utroligt lette at rengøre - her kan det være en ekstra fordel at at anvende BASIC CLEAN Desirens til rengøringen. På den måde kan du nemlig minimere forekomsten af mikroorganismer som bakterier og vira på selve dispenseren og holde området sterilt. Anvend gerne den helt unikke Microfiberklud Antibakteriel 40 x 40 cm lyserød, med bakteriehæmmende egenskaber og dokumenteret effekt. 

 

Der er ingen tvivl om, at de lukkede dispensere giver mulighed for en hygiejnisk og mere sikker måde at både vaske og desinficere hænderne på. Det samme gør sig naturligvis gældende for papirdispensere, hvor papirarket kun røres af den person, der bruger det. 

 

© Basic Clean - All Rights Reserved