Glas- & Vinduesrens

Glas- og Vinduesrens

Har du brug for en effektiv vinduesrens, der giver flotte, rene og stribefri vinduer - og gerne på så kort tid som muligt?
Så skal du helt sikkert kigge med her, hvor du får en grundig information af Rengøringsekspert, LouiseGrønhøj om, hvad BASIC CLEAN kan tilbyde af professionelle og virksomme produkter, der letter arbejdet for dig.

Vis som Gitter Liste

15 varer

Faldende orden
pr. side

BASIC CLEAN Glas- og Vinduesrens - til både erhverv og privat

Hos BASIC CLEAN betjener vi både privatkunder og erhvervskunder. Vi fører vores egen BASIC CLEAN produktserie, som alle er højkoncentrerede produkter i professionel kvalitet. Hos os kan du være sikker på, at de produkter du køber, holder alt det, vi lover dig. 

Alle produkter og artikler hos Basic Clean har været igennem indehaver og rengøringsekspert Louise Grønhøjs kvalitetskontrol. Derfor kan du være sikker på, at dit indkøb af Glas- og Vinduesrens er både professionelt, højkoncentreret og særdeles effektivt.

Som privatkunde kommer de virksomme produkter, der er effektive i enhver erhvervsrengøring, dig til gode. Det betyder, at du kan få rengøringsprodukter der ikke bare nøjes med at love de bedste resultater - men som rent faktisk også giver dig de bedste resultater.

BASIC CLEAN fører både en effektiv vinduesrens og en lige så effektiv glasrens - læs mere om forskellen på de 2 produkter her.

 • Vinduesrens

BASIC CLEAN vinduesrens er beregnet til at vaske dine vinduer med. Der er tale om en koncentreret, neutralt  rengøringsmiddel i en 1 liters flaske, der holder til rigtig mange vinduesvaske. Den fjerner både sod og snavs, uden at du behøver at skrubbe og skure, samtidig sørger den for stribefrie og skinnende rene vinduer.  Har du meget beskidte glasflader, spejle eller andre blanke overflader, kan du nemt og ubesværet rengøre dem med denne BASIC CLEAN vinduesrens.

 • Glasrens

BASIC CLEAN glasrens er beregnet til at pudse dine spejle, glasflader eller andre blanke flader med. Du får den i en 750 ml sprayflaske, så den er nem at påføre direkte på den flade, der skal renses. Glasrensen opløser nemt og hurtigt snavs og kræver ikke uendelig polering for et stribefri og perfekt resultat. Du kan også anvende BASIC CLEAN glasrens til en hurtig, indvendig polering af dine vinduer. 

Professionelt og funktionelt BASIC CLEAN tilbehør du ikke kan undvære

Når du skal vaske vinduer med et perfekt resultat til følge, handler det ikke kun om en effektiv vinduesrens. Det handler også om det udstyr, du bruger til at sæbe vinduerne ind med og skrabe af med. Hos BASIC CLEAN har vi altid fokus på det professionelle og funktionelle udstyr, for det både letter dit arbejde og går ikke i stykker af at blive brugt korrekt. 

Derfor kan det sagtens betale sig at investere i kvalitetsprodukter, for de holder meget længere og kan i sidste ende spare dig for både mange ærgrelser og mange penge.

 • Indvasker med fnugfrit betræk
  • BASIC CLEAN indvasker sørger for en nem indsæbning af dine vinduer. Den er ergonomisk udformet for et godt greb og betrækket afsætter ikke fnug på dine ruder. Desuden sørger den for, at du ikke får våde jakkeærmer.

 

 • Ekstra betræk til indvasker
  • Det kan være rart at have et ekstra betræk, specielt hvis dine udvendige vinduer er ekstra snavsede fra vind og vejr. 

 

 • Vinduesskraber i naturgummi
  • Det er essentielt at du benytter en BASIC CLEAN vinduesskraber med en fleksibel og tyk naturgummi. Den sørger nemlig for et godt greb om ruden, så al vand og sæbe fjernes effektivt og uden striber overhovedet. 

 

 • Microfiberklud til aftørring
  • En god microfiberklud er alfa og omega i forhold til aftørring af kanter. Desuden skal du anvende den, når du laver din tørre startbane. Læs mere om, hvordan en tør bane kan give dig endnu flottere resultat i sidste afsnit. 

 

 • Latexklud til glas og vinduer
  • BASIC CLEAN latexklud til glas og vinduer er ikke et absolut must i forbindelse med vask eller polering af hverken vinduer, spejle, glasvægge eller andre blanke flader. Til gengæld er den ekstrem effektiv, hvis der er kommet et par fingeraftryk eller et lille næseaftryk på fladerne. Du vil uden tvivl ikke kunne undvære dette lille vidunder, når først du har prøvet den.

 

Gør din vinduesvask til en leg - køb en BASIC CLEAN vinduesvaskepakke

Med en professionel BASIC CLEAN vinduesvaskepakke kan du straks gå i gang med at vaske vinduer på den effektive og nemme måde. Ved at købe en samlet pakke, sparer du penge i forhold til enkeltvis bestilling. Desuden er du sikker på, at du får sendt de helt rigtige produkter og artikler hjem til dig. Med en pakkeløsning får du

 

 • Effektiv og højtydende vinduesrens
 • Professionelle tilbehørsprodukter
 • Gedigen besparelse på det samlede købTips til de flotteste vinduer:

4 enkle og nemme trin - det er Louises foretrukne fremgangsmåde, når hun vasker sine vinduer.

Få rene vinduer med en tør bane.

 

 1. Fugt din indvasker i en opløsning af vinduesrens og vand - den skal ikke være drivende våd
 2. Påfør opløsningen på ruden med indvaskeren - få alle hjørner og kanter med
 3. Lav en tør bane i venstre side af ruden med microfiberklud - i højre side hvis du er venstrehåndet
 4. Sæt skraberen øverst i den tørre bane, træk skraberen til siden og aftør den. Gentag hele vejen ned af ruden

 

Gør som Louise - se hvor nemt det er at få skinnende rene vinduer

Som Louise siger: “Jeg har aldrig været ret vild med at pudse vinduer - men det er jeg nu.” Se Rengøringsekspert Louise Grønhøj pudse vinduer med lynets hast - takket være en tør bane og nogle få, professionelle produkter. Du vil nemt og ubesværet kunne gøre hende kunsten efter. Vinduesvask.

© Basic Clean - All Rights Reserved