Nyheder

Vis som Gitter Liste

Varer 1-20 af 95

Faldende orden
Side
pr. side

Nyheder

Her ser du vores sidste nye produkter. Indehaver og rengøringsekspert Louise Grønhøj er altid på jagt efter de rengøringsmidler og tilbehør til din rengøring, der virkelig gør en forskel. Om der er tale om tilføjelser til vores egen serie eller ej - så finder du alle nyhederne her. Det er helt sikkert værd at holde øje med denne kategori, specielt hvis du også er vild med effektiv rengøring.Alt nyt er godt nyt hos BASIC CLEAN

Vi kender det gamle ordsprog om, at intet nyt er godt nyt - sådan er det heldigvis ikke hos BASIC CLEAN. Når man, som vi gør, elsker de gode, professionelle, effektive, drøje og helt igennem unikke rengøringsmidler og alt det gode tilbehør, der gør arbejdet endnu nemmere - ja så er alt nyt godt nyt. 

 

Derfor betaler det sig for dig, at holde et vågent øje med alt det nye, der lander hos BASIC CLEAN. Vi kan ligeså godt afsløre, at det ikke bare er nemt og ligetil, at komme igennem Louises skrappe nåleøje. Vi vægter nemlig kvalitet og funktionalitet højt, når der skal tilføjes nye varer. Det gælder både for vores eget BASIC CLEAN label og for de produkter, der kommer med anden label. 

 

Vi ved nemlig, at vores kunder bliver ved med at handle hos os, fordi vi altid leverer rengøringsmidler og tilbehør i højeste kvalitet - hver gang. Og det vil vi helt sikkert blive ved med - livet er simpelthen for kort til dårlige og uvirksomme rengøringsmidler!

 

Funktionelt tilbehør er en fryd at få fingrene i

En del af vores nyheder er tilbehør, for det ser vi er en mangelvare. Derfor er det gode og funktionelle tilbehør efterspurgt. Det er for eksempel vores Dispensere, der kan anvendes til både Cremesæbe, Hånddesinfektionsmiddel og Papir.

 

Eller vores store udvalg af Klude, svampe mm., der netop også indeholder de helt unikke produkter, som virkelig gør vores rengøringsopgaver så meget lettere. Her finder du for eksempel den helt uundværlige Mirakelsvamp eller den fantastiske Antibakteriel Microfiberklud, der fjerner hele 99,9 % af bakterier ved hjælp af sølvioner.

 

Gå selv på jagt i vores store sortiment af de lækre og funktionelle Rekvisitter, hvor du finder masser af muligheder for at gøre langt de fleste rengøringsopgaver en tand lettere - specielt når du anvender de effektive rengøringsmidler fra BASIC CLEAN.

 

Glem ikke vores “gamle” produkter

I vores verden er et gammelt produkt et godt produkt. Hvis ikke der var efterspørgsel på produktet, ville det efter al sandsynlighed blive fjernet. Hos BASIC CLEAN bliver størstedelen af vores rengøringsmidler og rekvisitter gamle. Det gør de alene, fordi de virker - så hos os er det godt at blive gammel. 

 

Vil du gerne tage et kig på de produkter, som mange af vores kunder køber igen og igen, så tag et kig på kategorien Mest populære, her finder du nemlig mange af vores gamle produkter, som stadig lever i bedste velgående og vel nok er mere aktuelle end nogensinde før.

 

Vi kan give dig en lille smagsprøve på nogle af de effektive produkter, som vores kunder er rigtig glade for, det drejer sig blandt andet om

 

 

Desuden er vores støt stigende udvalg af Miljøvenlige rengøringsmidler en af de kategorier, der er allermest populær. Her finder du masser af Svanemærkede rengøringsmidler, der er lige så effektive, som de almindelige versioner. 

 

Vær blandt de første der får besked, når der er spændende nyheder i shoppen

Vidste du, at du kan tilmelde dig Louises nyhedsbrev, hvor du helt automatisk bliver holdt opdateret på de nyheder, der finder vej til vores webshop? Her behøver du ikke at foretage dig andet end at give os din mailadresse, så vi kan sende nyhedsbrevene til dig. 

 

Der følger lidt flere godter med din tilmelding, for du får meget andet end besked om vores nyheder siden sidst. Louise er en erfaren rengøringsekspert, der ved hvad der rør sig i rengøringsverdenen og at de forskellige årstider byder på forskellige opgaver, der kræver effektive rengøringsmidler. 

 

Se frem til også at få de gode tips og tricks, de skønne og informative videoer, de helt specielle tilbud og naturligvis de nye produkter direkte i din indbakke.

 

Du melder dig nemt til, ved at scrolle ned i bunden af siden - der finder du nemlig feltet, hvor du skal taste din E-mailadresse.

 

Følg os på de sociale medier og få alle Louises rengøringstips 

Du kan følge BASIC CLEAN på både Facebook og Instagram, hvis du også benytter dig af de sociale medier. Om du vælger de ene eller det andet er helt om til dog helt op til dig. Du kan også følge os på dem begge, så er du i hvert fald godt dækket ind når det kommer til gode tips og tricks, ekstraordinært gode tilbud eller spændende nyheder på shoppen. 

 

Vi poster jævnligt både de gode instruktionsvideoer og en masse tips og tricks, der letter din rengøring. Og så skal du naturligvis holde øje med både de gode tilbud og de spændende nyheder.

 

Louise elsker rengøringsmidler - ja, der er jo ganske sandt og så er det også det, vores sider på de sociale medier hedder. Du finder os her på Facebook og her på Instagram.  Når du vælger at følge os her, så kommer vores opslag direkte i dit feed - nemmere bliver det nærmest ikke. Du kan tjekke nyheder fra os  i bussen eller toget, i din frokostpause eller hvornår det nu lige passer dig bedst. 

© Basic Clean - All Rights Reserved