Gulvvasker

Her finder du et skarpt udvalg af professionelle gulvvaskere.
søger du noget andet end det vi viser kan vi skaffe alt inden for Nilfisk gulvvaske maskiner, til konkurrence dygtige priser og med uddannelse i maskinen

Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side

Når de store gulvarealer skal vaskes effektivt og professionelt, kan det kræve meget af din eller dine medarbejderes tid. Også i privaten kan du drage stor fordel af en gulvvasker, ikke så meget fordi den sparer dig oceaner af tid, men fordi du kan klare din gulvvask med en eminent flot resultat i en enkelt arbejdsgang. 

 

Læs videre og bliv klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge den gulvvasker, der passer bedst til din virksomhed eller hjemme i privaten.

 

Sådan virker en professionel gulvvasker

Der findes mange forskellige maskiner at vælge imellem  og hvordan finder du så lige ud af, hvilken type gulvvasker der dækker dine behov for en effektiv, hurtig og professionel gulvvask. Vores rengøringsekspert Louise Grønhøj har udvalgt de 4 vigtigste ting, der gør dig bedre i stand til at finde lige netop den model, der passer til det behov, du skal have dækket.  

 

Du skal derfor være opmærksom på, om

 

  1. Der er vandtank til både rent vand og beskidt vand
  2. Der er ledning eller genopladeligt batteri
  3. Der er gulvvask og tørring i en arbejdsgang
  4. Gulvvaskeren har en passende motorkraft

 

Lad os kigge på hver enkelt punkt, så du ved lidt mere om, hvad du skal tage stilling til, når du skal på jagt efter den bedste gulvvasker.

 

  • Rent vand for sig og beskidt vand for sig

Vil du have en perfekt og fuldstændig ren gulvvask, skal du vide, at det får du kun, såfremt din gulvvasker har 2 vandtanke. En rentvandstank, som bruges til gulvvasken og en tank, hvor der beskidte vand suges op og opbevares separat i. Er det tilfældet, kommer du aldrig til at vaske gulv med snavset vand overhovedet. Det gør helt klart en stor forskel på dit endelige resultat - specielt hvis der er tale om et industrikøkken, en kantine, en institution eller et areal, hvor der dagligt færdes mange forskellige mennesker. Det er også nærmest en nødvendighed i efterår og vinter, hvor gulvarealerne på offentlige eller stærkt trafikerede arealer svines ekstra til af regn, sne, sjap og salt.

 

Der findes gulvvaskere med mange forskellige størrelser på vandtankene - du skal naturligvis vurdere, om dit behov dækkes med 3 liter tanke eller du nærmere har brug for tre gange så meget plads i tankene. Det kommer igen helt og holdent an på, hvor store arealer du skal have vasket.

 

  • Ledning eller ledningsfri

Her er det ikke helt hip som som hap, om du vælger en batteridrevet model, der ikke behøver tilslutning til elnettet eller du vælger en model med ledning. For det første kræver en gulvvasker med ledning, at der er mulighed for at kunne tilslutte den elnettet og sandsynligvis også, at der skal skiftes stik et par gange, når du vasker de store gulvarealer. Det er ikke altid sikkert, at stikkene sidder i en passende afstand og så må du have en forlængerledning med. En gulvvasker med ledning er som oftest billigere og den vil passe godt til områder, der er udstyret med mange stik eller hvor det store areal er delt op i mange mindre rum eller afdelinger.

 

Den ledningsfri, batteridrevne gulvvasker fås i flere udgaver og her er det batteriets levetide på en fuld opladning, der afgør hvor længe du kan vaske gulv, før du skal oplade maskinen eller skifte til et allerede opladet batteri. Det betyder at du for det første ikke behøver bekymre dig om at finde stik til en ledning og for det andet kan du uhindret vaske gulv i den tid, som batteriet tillader. Her skal du naturligvis finde et niveau, hvor du ikke køber en maskine, med en for lang eller for kort levetid på batteritiden, men vælger netop den, der opfylder dine krav.

 

  • Vask og tørring i en arbejdsgang 

En af de tidsbesparende faktorer er netop, at du kan slå 2 arbejdsgange sammen med en gulvvasker. Vælg derfor en model, der både vasker og tørre gulvet i en arbejdsgang. Det betyder, at gulvvaskeren har en sugefunktion, der suger det snavsede vand op og efterlader gulvet tørt, så du eller en kollega ikke skal tørre gulvet efterfølgende. 

 

Det giver dig en massiv besparelse på den tid, du bruger på opgaven. Samtidig efterlader gulvvaskeren gulvet både rent og tørt - ingen skoaftryk, ingen trælse farisæer eller tilbageværende pletter på gulvet. Hvad du sparer i tid er tjent på effektiviteten i hele din arbejdsdag, for tiden kan du sikkert sagtens finde god anvendelse for, i de øvrige daglige opgaver.

 

  • Hvor meget motorkraft skal din gulvvasker have?

Motorkraften øger driftssikkerheden og reducerer samtidig dine serviceomkostninger. Har du brug for en maskine, der skal køre længe og vaske store arealer dagligt, har du naturligvis brug for en stærkere maskine med mere motorkraft, end hvis der er tale om en enkelt stor gulvvask om ugen. Find den maskine der i motorkraft passer til dit behov. 

 

En effektiv og professionel gulvvasker giver dig både hurtige og perfekte resultater

Med en gulvvasker får du altid de bedste resultater - og endda uden at få sved på panden. Gulvvaskeren klarer det hårde arbejde, mens du kan nøjes med at klare påfyldning af vand og sæbe og styre maskinen, så alle hjørner og kroge bliver vasket rene og flotte. Derefter er det bare at køre gulvvaskeren tilbage på sin plads, tømme vandtankene og voila, så har du klaret en professionel og perfekt gulvvask og -tørring på en brøkdel af den tid, du ville bruge på den samme gulvvask og -tørring med manuel kraft.

 

Vælg en gulvvasker, når ergonomien er vigtig

Med en gulvvasker er du sikker på, at du ikke udfordrer din krop på alt for dumme og skæve arbejdsstillinger i længere tid af gangen. Selvom du kan arbejde ergonomisk korrekt med en indstillelig moppe i en god kvalitet, skal du stadig bruge dine arme og taler vi om store arealer, vil du nok hurtigt komme til at opleve problemer med skuldre, nakke og måske endda også din ryg. En god gulvvasker sparer både dig selv og dine medarbejdere for unødige smerter, ubehag og sygedage.

 

For selvom vi kender til de rigtige arbejdsstillinger, så er det ikke altid vi husker dem. Nok mest fordi kroppen ikke lige med det samme fortæller os, når vi arbejder på en uhensigtsmæssige måde. Det gør den for det meste når vi endelig sidder stille, så kan vi godt mærke, at vi ikke har taget de hensyn til vores krop, som vi burde. Det kan nemt komme til at koste os en sygedag eller et besøg hos massør, fysioterapeut eller kiropraktor. 

 

Spar masser af tid, som du eller dine medarbejdere kan bruge på andre opgaver

Den tid og energi, som du sparer ved at anvende en gulvvaskemaskine, kan du anvende andetsteds. Det betyder helt firkantet, at din arbejdsdag bliver mere effektiv, fordi du ikke er fysisk træt på samme måde, som havde du klaret en stor og omfattende gang gulvvask manuelt. Dine kunder bliver gladere og du bliver mere effektiv i løbet af arbejdsdagen og mere fysisk frisk, når det er tid til at holde fyraften.

 

Har du ansatte, der sørger for renholdelse hos dine kunder, gælder akkurat det samme for dem. Det vil de bestemt ikke være kede af, for det er fysiskt hårdt, at vaske de store gulvarealer helt rene manuelt. Du får glade og tilfredse medarbejdere, der trives på jobbet, fordi de netop ikke overbelastes med langvarige og fysisk belastende arbejdsopgaver. Desuden har du meget lettere ved at planlægge arbejdsdagen, for den ikke præges af en manuel gulvvask, der både er langvarig og krævende og derfor måske aldrig bliver helt perfekt.

 

Med en øget effektivitet og en klar tidsbesparelse, vil du hurtigt kunne tjene din investering i en professionel gulvvasker ind. Der kan nås andre opgaver i løbet af arbejdsdagen og du slipper for sygedage eller nedsat effektivitet, som følge af en nemmere, hurtigere og renere gulvvaskerutine, som ikke belaster fysik og krop på samme måde som den manuelle rutine. 

 

Hvilken størrelse gulvvasker har du brug for?

Hvor stor og kraftig en gulvvasker du har brug for, kommer naturligvis an på størrelsen af de arealer, du skal vaske. Og så kommer den an på indretningen. Der er forskel på et stort lager, hvor alle varer står på pallereoler, så gulvarealet er frit og på et stort konferencerum, hvor der skal vaskes rundt om bordben og stoleben. Derfor skal du kigge på både arealet og på tilgængeligheden af arealet. Vælg den maskine, der egner sig bedst til det eller de lokaler, hvor den skal bruges og som også passer med de øvrige vigtige punkter, så du får en god og professionel gulvvasker, der passer på alle de vigtigste parametre.

 

Find nemt en handy og effektiv gulvvasker til privaten

En effektiv gulvvasker er ikke kun forbeholdt de professionelle virksomheder. Som privatperson kan der være masser af grunde til, at en investering i en mindre gulvvasker kan være en rigtig god idé. Der kan være udfordringer med fysikken, en skade, der gør almindelig gulvvask til en uoverstigelig udfordring eller måske ren og skær mangel på tid.

 

Uanset hvilken grund der end er, kan løsningen være en mindre model af de effektive og professionelle gulvvaskere. De mindre modeller er kendetegnet ved, at de nemt kommer omkring, selvom pladsen er trang - uden at gå på kompromis med effektiviteten, kvaliteten eller det endelige resultat. 

 

Med en mindre model får du stadigvæk masser af funktion og power. Du vasker og tørrer dit gulv i samme arbejdsgang og gennem hele gulvvasken kan du arbejde i en helt ergonomisk korrekt arbejdsstilling. Desuden er din gulvvasker naturligvis udstyret med både en tank til det rene sæbevand og en tank til det snavsede vand. Det giver dig et fuldstændigt rent gulv, der overalt er vasket med rent vand uden den mindste smule af skidt og snavs i - det ses på resultatet. 

 

Vælg kvalitet når du investerer i en gulvvasker

Det kan være fristende at vælge den gulvvasker der er billigst. Det er sjældent en god idé, specielt hvis der er tale om et ukendt mærke eller en meget lav pris. Pris og kvalitet hænger nu engang sammen - også når det handler om gulvvaskere. Louise anbefaler altid Nilfisk rengøringsmaskiner, for her får du nemlig et anerkendt og velrenommeret mærke, der er kendetegnet ved høj kvalitet og masser af funktionalitet for dine penge. De gælder både for de store og stærke gulvvaskere til professionelt brug og til de mindre og handy gulvvaskere til privat brug.

 

 

© Basic Clean - All Rights Reserved