Klude, svampe mm.

Gode klude, svampe, viskestykker osv. hjælper dig med at skabe de flotteste rengøringsforvandlinger.
Vis som Gitter Liste

Varer 1-20 af 48

Faldende orden
Side
pr. side

Klude, svampe, m.m.

BASIC CLEAN fører et stort og bredt udvalg af kvalitetsartikler indenfor både klude, svampe, viskestykker og andet tilbehør, der passer perfekt  til vores effektive og professionelle rengøringsprodukter. De er med til at gøre arbejdet lettere og den sidste finish endnu flottere. Kvaliteten bevirker, at du kan have glæde af dine indkøb i meget længere tid, end du er vant til. 

 

Klude

Klude er et must i enhver husholdning og gerne mange af dem, for de skal vaskes tiere end du lige regner med. BASIC CLEAN har alle de forskellige klude du får brug for, uanset hvilke former for rengøringsopgaver du skal i gang med.

Karklude

Karkluden er nok den form for klud, som vi allesammen bruger allerflest af. En karklud i god kvalitet klarer nemt den daglige rengøring. Vi bruger den til at tørre køkkenbordet, spisebordet, vasken og alt muligt andet af, når det lige trænger til en overtørring. 

 

Hos BASIC CLEAN køber du en pakke karklude med 100 stk. i tre forskellige farver. Både kvalitet, slidstyrke og sugeevne er helt i top, takket være et højt indhold af viskose. Kludene tåler selvfølgelig alle rengøringsmidlerne fra BASIC CLEAN serien. 

 

Mikrofiberklude

Intet hjem uden de effektive mikrofiberklude, som kan lette rengøringen for dig på utallige områder. Vi har dem i både ugepakker, i forskellige størrelser og i mange forskellige farver, for selv om de skal bruges til rengøring, må de jo gerne være i en farve, vi synes om. 

 

Se hele udvalget af de populære mikrofiberklude her.

 

Specialklude

Hos BASIC CLEAN ved vi, at der fra tid til anden er brug for en klud, der kan lidt mere, end de almindelige klude kan. Derfor har Louise Grønhøj fundet specialklude, der er fuldstændig uundværlige, når først du har prøvet dem.

 

Med vores effektive latexklud til glas og vinduer får du altid et spejblankt og stribefrit resultat. Den klarer også et par trælse fingeraftryk på et ellers rent og flot spejl. 

 

Det kan også være du har behov for at kunne fjerne bakterier fra visse flader. Det klarer vores egen BASIC CLEAN Antibakteriel klud ved hjælp af sølvioner og oven i købet med dokumenteret 99,9 % effekt. 

 

Eller en helt unik BASIC CLEAN Skrubbeklud i mikrofiber med baner af blød, ridsefri plast på den ene side. Se Louise fortælle om skrubbekludens unikke egenskaber og virkelig mange anvendelsesmuligheder her

 

Svampe

BASIC CLEAN fører et stort og effektivt sortiment i svampe. Hos os finder du svampe til alle formål - også de svampe, du slet ikke vidste du havde brug for. 

 

Universalsvampe

De er velkendte i hver en husstand i Danmark, de små svampe i mange farver, der nemt klare de mest gængse og dagligdags allround rengøringsopgaver. Vi sælger dem i pakker á 10 stk i alle regnbuens farver og til en absolut konkurrencedygtig pris. De tåler naturligvis alle de professionelle rengøringsprodukter fra BASIC CLEANS store sortiment.

 

Skuresvampe

Skuresvampen er mere robust end universalsvampen. Hos BASIC CLEAN kan du få den i to udgaver. En stor og stærk skuresvamp med grøn top med slibekorn og et super godt hold, grundet den ergonomiske udformning. En stor og fin skuresvamp med en hvid top, der egner sig super godt til rengøring af gryder, potter og pander. 

 

Du finder naturligvis også den velkendte rensesvamp i stål - eller ståluld, som det også kaldes. Vi fører den i en helt  uovertruffen kvalitet, der hverken trævler eller ruster. Brug den til dine gryder, pander og fade, hvor den nemt fjerner fastbrændte madrester. Se Louises video, der viser hvor nemt det er, oven i købet uden brug af stærke kemikalier. 

 

Specialsvampe

Nogle gange skal der noget helt specielt til, når vi taler om genstridige pletter eller rengøring af sarte overflader. Fedt, rust, skomærker og makeup rester, kan være svært at få bugt med, med mindre man skrubber og skurer i langt til og anvender en hel del knofedt. 

 

Det kender vi om nogen alt til her hos BASIC CLEAN. Derfor har vi samlet nogle helt unikke og særdeles effektive specialsvampe i sortiment, der alle har været igennem rengøringsekspert Louise Grønhøjs skrappe test. 

 

Mirakelsvampen kan hurtigt og effektivt fjerne genstridigt snavs fra alle tænkelige overflader, ja selv fra vores små, hvide og delikate headsets. Se selv med her, hvor Louise viser dig, hvor nemt og hurtigt det går, når du lader svampen gøre arbejdet.

 

Shine Up Svampen har en let slibende effekt og fjerner nemt kalkaflejringer fra køkkenvask og  sarte, ikke syrefaste overflader. Fastbrændte rester fra din kogeplade. Skimmel, mug og okker på overflader som terrazzo, skifer og marmor. Køb BASIC CLEAN Shine Up pakken hvis du har brug for denne form for specialsvamp, den sparer dig for mange penge. 

 

Shine Up Klodsen kan nemt komme til alle de svære steder. Den klarer uden problemer både mørke rande og kalkaflejringer i toilettet, Grillristen med både rustpletter og fastbrændte rester. Og så er den helt eminent til at fjerne kalkbelægninger fra sarte overflader, som ikke tåler skrappe rengøringsmidler. 

 

Viskestykker

Hos BASIC CLEAN finder du også et par super gode viskestykker, der lige nøjagtig gør det, som et godt viskestykke bør. 

 

Du finder et stort 50 x 100 cm kokkeviskestykke i en lækker og kraftig kvalitet og med en høj sugeevne. Det klarer nemt alle daglige opgaver i køkkenet. 

 

Vores flotte, hvide viskestykke i mikrofiber med en virkelig effektiv sugeevne er helt eminent til at tørre de våde glas og tallerkener af med. Den efterlader et fuldkomment rent og stribefrit resultat, hvor ikke en eneste lille fiber fra viskestykket sidder tilbage. Helt perfekt til et veldækket og smukt bord til dine gæster. Viskestykket fås også i en lækker og elegant sort farve.Louises bedste tip til et langt og sundt liv for dine klude og viskestykker

 

Når du vasker dine klude og viskestykker, skal du undgå at bruge blege- og skyllemiddel. 

 

  • Blegemidlet slider nemlig uhensigtsmæssigt meget på dine viskestykker og klude, så de hurtigere bliver slidte og porøse. 

 

  • Skyllemidlet vil gøre dine klude og viskestykker dejligt bløde - uheldigvis på bekostning af sugeevnen.


© Basic Clean - All Rights Reserved