Cremesæbe & Bodysæbe

Her finder du vores lækre sæber til personlig pleje.
Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side

Cremesæbe og Bodysæbe

Her finder du lækre sæber fra BASIC CLEAN til den personlig pleje. Sæber der er super effektive og milde mod både hud og hår - de kan anvendes derhjemme i privaten og de kan anvendes på arbejdspladser, i sportshaller er andre steder, hvor der er behov for at kunne tilbyde brusebad og sæbe til både hænder, hud og hår. 
Effektiv og mild cremesæbe til håndvask

Hos BASIC CLEAN har vi fremstillet en fuldstændig blød, cremet, mild og velduftende håndsæbe. Den er specielt velegnet til dig, der vasker hænder ofte. Med plejende ingredienser som Aloe Vera, opretholder sæben hudens naturlige fugtbalance og udtørre ikke den sarte hud på dine hænder. 

 

BASIC CLEAN Cremesæbe er mild, uden farvestoffer og med en helt neutral PH værdi. Her er der tale om en håndsæbe, som alle kan bruge. Indehaver og rengøringsekspert Louise Grønhøj har ageret den strenge kvalitetskontrol på denne cremesæbe med vores eget label på, så du kan være helt sikker på, at den holder lige nøjagtig det, den lover.

 

Køb den lækre BASIC CLEAN Cremesæbe i flere størrelser

Du har mulighed for at købe de fine, små BASIC CLEAN Cremesæbe 300 ML med pumpe, hvis dit behov ikke er voldsomt stort. Den lille, buttede flaske står fint på vasken og den er tillige nem at dosere med pumpefunktionen. Du kan med fordel benytte dig af vores merkøbsrabat, ved at tage 12 flasker. 

 

Har du derimod en større behov eller måske fylder du sæbe på dispensere ude hos dine kunder, er der mulighed for at købe en BASIC CLEAN Cremesæbe 5 LITER, som du enten kan anvende med en BASIC CLEAN Pumpe til 5 liter dunk eller hælde i mindre flasker eller dispensere. Også her kan du spare penge, hvis du benytter vores merkøbsrabat ved 3 x 5 liter.

 

Hår- og bodysæbe - mild mod huden og egnet til hyppig brug

Nogle arbejdsgivere tilbyder deres medarbejdere at kunne bade enten før eller efter arbejdet. Både fitnesscentre, svømmehaller, idrætshaller og sportsklubber tilbyder deres kunder og brugere at benytte brusebade i forbindelse med deres besøg. 

 

Tilbyder du også sæbeprodukter til badet - eller vil du gerne gøre det, har du her en virkelig god mulighed med den kombinerede BASIC CLEAN Hår- og bodysæbe 5 LITER, der netop er et mildt og lækkert 2 i 1 produkt i bedste kvalitet.

 

Også her har BASIC CLEAN lagt eget label til produktet - og igen har Louise sørget for, at produktet er både mildt, effektivt og plejende. Det kan uden problemer anvendes dagligt - både til hår og krop. 

 

Du kan med fordel placere hygiejniske dispensere i det område, hvor sæben skal bruges. Vælg vores Dispenser til sæbe / desinfektion 750 ML - genopfyldelig, der netop er designet til både cremesæbe, hår- og bodysæbe og hånddesinfektionsmiddel. Med dispenseren får du også en besparelse på sigt, for den doserer korrekt, så overforbrug minimeres. Dispenseren er udformet i kraftigt og slagfast plast i bedste kvalitet. 

 

Suppler med hånddesinfektion til dine medarbejdere eller kunder

Har du cremesæbe stående på virksomhedens medarbejdertoiletter eller kundetoiletter - enten i flaske med pumpe eller i dispenser? Så er det faktisk en super god idé at supplere med en hånddesinfektion, så du kan være med til at mindske og kontrollere eventuel smittespredning fra en potentielt syg kunde eller medarbejder. 

 

Med den super effektive og absolut prisrigtige BASIC CLEAN Hånddesinfektionsgel 85% 1 LITER i bedste kvalitet, kan du nemt sørge for et bakterie- og virusfrit miljø. Fyld den i din dispenser eller udstyr den med en BASIC CLEAN Pumpe til 1 liter flaske, så har du det bedste udgangspunkt for sunde og raske medarbejdere og kunder.

 

Er du måske på jagt efter en anden løsning, så se hele udvalget af desinfektionsprodukter hos BASIC CLEAN lige her. Der er rigtig mange forskellige løsninger og produkter, så mon ikke du finder lige det, du leder efter. 

 

Den helt rette pakkeløsning til din virksomhed eller institution

Vil du gerne både have en samlet, velfungerende og pæn løsning - og samtidig spare penge, så tag lige et kig på vores helt eminente pakkeløsning. For med BASIC CLEAN Dispenserpakken inkl. sæbe og desinfektion får du alt du skal bruge til 

 

  • Kundetoilettet
  • Kantinen
  • Håndvasken på lageret 
  • Medarbejdertoilettet

 

Og alle andre steder, hvor der er mulighed for at vaske hænder. Kan anvendes alle de steder, hvor der er fokus på hygiejne og på at minimere bakterier og vira. Brug pakken i alle de brancher, hvor der tit er mange nye besøgende eller kunder. Der er ingen tvivl om, at både kunder, forretningsforbindelser og ikke mindst ansatte vil sætte pris på dit initiativ. 

 

Du kan tage et kig på pakkeløsningen her, hvor Louise demonstrerer, hvor nemt du betjener de robuste, flotte og tidløse dispensere med de tilhørende produkter. Faktisk anvender vi selv sættet på vores varelager her hos BASIC CLEAN. Det er netop lige der, videoen er optaget. Som du kan se, har vi monteret begge dispensere på væggen, så bord og vask er fri for flasker der fylder og er i vejen. Det gør nemlig også den daglige rengøring af området meget nemmere. 

 

© Basic Clean - All Rights Reserved