Støvkoste

Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side

Støvkoste

En eller flere støvkoste er et must, uanset om du gør rent derhjemme i privaten eller lever at at gøre rent for både virksomheder og private. Støvkoste kan klare opgaver både højt og lavt - og alle de steder, hvor det ellers er forbundet med besvær at komme ordentligt til. Lad en ordentlig støvkost fra BASIC CLEAN skåne både ryg og knæ og gøre trappestigen overflødig.Støvkosten som vi kender den - i et miljøvenligt og effektivt materiale

BASIC CLEAN tilbyder dig en fuldkommen skøn og miljøvenlig støvkost, der er fremstillet i 100 % ren uld. Afstøveren er ekstra blød og smidig og holder virkelig godt på støvet. Nogle steder kaldes denne BASIC CLEAN Støvkost i uld fra Vikan for en candyfloss afstøver, fordi den netop er let og luftig - og samtidig utrolig effektiv. 

 

Støvkosten kan reguleres i længden - fra 72 til 109 centimeter, så du kan opnå en god, lang rækkevidde. Den er særdeles effektiv på alle overflader, også de meget sarte, som for eksempel malerier. Faktisk er det denne organiske støvekost, der anvendes på mange museer, når de værdifulde malerier og kunstgenstande skal støves af.

 

Et værdifuldt tip vores helt egen rengøringsekspert Louise Grønhøj er, at rulle børsten med god kraft mellem hænderne, lige inden du tager den i brug. 

 

Støvkoste der kan præstere lidt ud over det sædvanlige

Du finder også de støvkoste, der med deres helt specielle konstruktion, giver dig mulighed for ekstra nem rengøring på mange områder. BASIC CLEAN er vilde med de produkter, der netop gør vores allesammens rengøring nemmere på den ene eller den anden måde - og stadig med et professionelt og effektivt resultat.

 

Har du højt til loftet eller en trappeopgang, hvor det er svært at nå loftet, kan en BASIC CLEAN Støvkost max. 2,5 meter nå langt længere end du havde forestillet dig. Den kan nemlig forlænges til hele 2,5 meter plus længden af dig med en strakt arm - det er alligevel en del meter, som du kan klare med denne støvkost.

 

Du kan med fordel se med her, hvor Louise giver dig en demonstration af den effektive støvkost, der kan nå godt op i højderne. Selve støvkosten er bøjelig og giver dig ekstra god mulighed for at støve hjørner godt af. 

 

Slut med trappestiger eller andre interimistiske løsninger, når det gælder afstøvning

af

 

  • Loft til kip
  • Fritliggende bjælker
  • Trappeopgange

 

Oven i købet kan den lange støvkost forlænges ad to omgange, så du nemt finder den længde, du har brug for til den given opgave. Du kan naturligvis også sagtens benytte den i kort udgave, til fodlister, skyggelister og andre steder, hvor du ikke behøver den den ekstra længde. 

 

Har du brug en for en fleksibel og vaskbar udgave, så tjek lige vores BASIC CLEAN Støvkost bøjelig, der når både skyggelister og fodlister uden du skal stå på tæer eller gå ned i knæ.

 

Den klarer let toppen af dine skabe, dit fritstående køleskab, reolerne i stuen og hvor du ellers har møbler, der rækker godt i vejret. Du behøver ikke finde en skammel eller andet frem. Ingen kravlen på knæene eller andre dumme arbejdsstillinger. Du klarer nemt enhver opgave med rank ryg. 

Se denne informative video, hvor Louise demonstrerer den helt unikke støvkost med aftageligt betræk, der kan vaskes i vaskemaskine. Det betyder, at du altid har mulighed for at støve af med en ren støvkost.

 

Den elektriske støvkost til ekstra svært fremkommelige steder

Er du rundt med støvsugeren alligevel, så overvej lige at kigge lidt nærmere på vores helt geniale BASIC CLEAN Radiator mundstykke, som kan rengøre alle de steder, hvor andre produkter må give op. Mundstykket er langt og fleksibelt, med et aftageligt børstemundstykke. 

 

Se her hvor Louise forklarer, hvorfor dette radiator mundstykke er fuldstændig uundværligt. For ikke nok med at det effektivt fjerner uønsket støv, småskidt og nullermænd, det suger det også direkte i støvsugeren på samme tid. 

 

Da du samtidig kan bruge det til 

  •  
  • De små revner, lommer og riller i din bil
  • Under kommoder og andre lave møbler
  • De små mellemrum mellem vaskemaskine og tørretumbler eller skabe og væg.

 

Kort sagt, alle de steder, hvor der aldrig er mulighed for at fjerne støvet helt. Kig med når Louise viser, hvor nemt det er at anvende mundstykket til alle tænkelige steder i bilen - med en komplet ren og pæn bil som resultat. Eller til skyggelister og toppen af skabene med samme flotte og perfekte resultat. 

 

Louise udtaler om dette produkt: “Mundstykket er intet mindre end genialt - og oven i købet til en en pris, hvor vi alle kan være med”.

 

Derfor er en støvkost nødvendig til din rengøring

Vores indehaver og rengøringsekspert Louise Grønhøj har selv udvalgt de støvkoste, du finder i vores sortiment. De er ikke valgt tilfældigt - ej heller fordi enkelte kunder stadig bruger en ellers unødvendig støvkost.

 

Louise selv sværger til de multifunktionelle støvkoste, - netop fordi de gør arbejdet lige der, hvor mange andre hjælpemidler må give op. 

 

Desuden giver en funktionel støvkost dig mulighed for at bevare en ergonomisk arbejdsstilling, så du ikke belaster hverken knæ, ryg eller skuldre uhensigtsmæssigt, med risiko for en kortere eller længere periode, hvor du er uarbejdsdygtig. 

 

For som Louise siger: “Rengøring skal være effektivt, nemt og smertefrit”.© Basic Clean - All Rights Reserved