OM BASIC CLEAN

Hjertelig velkommen til mit rengøringsunivers.


>> JOBMULIGHED - KONTOR OG MARKETINGASSISTENT, 20 - 25 timer - KLIK HER.


Jeg er Louise Grønhøj, erfaren rengøringsekspert og indehaver af Basic Clean. Hos mig kan du købe de effektive og professionelle rengøringsmidler og en hel række andre produkter, der gør din rengøring både hurtigere, nemmere og med altid skinnende rene resultater.

 

I mit rengøringsunivers er der ikke plads til uvirksomme produkter, der lover mere, end de kan holde - det er livet simpelthen for kort til. For selv om rengøring er en nødvendig del af vores dagligdag, er der jo ingen grund til at bruge mere tid på det, end højst nødvendig.

 

Hos Basic Clean er vi et hold af dedikerede og dygtige medarbejdere, hvis fornemste opgave det er, at sørge for at vi med vores udvalg af professionelle produkter til alle former for rengøring, kan gøre vores kunder glade og formindske både tid, besvær og knofedt i deres daglige rengøring. Det er nemlig hele eksistensgrundlaget for vores blomstrende virksomhed.

 

Vi har sat barren højt, for det er ikke svært at finde de middelmådige rengøringsmidler. Til gengæld kan det være en udfordring at finde de professionelle og effektive rengøringsmidler - specielt til en rimelig pris og uden du behøver købe kassevis. Det kan du hos os - uanset om du er erhvervsdrivende eller privatperson. 

 

Følg os på Facebook, sammen med vores mere end 85.000 øvrige følgere. Her får du hurtigt adgang til alle mine gode tips og tricks til din rengøring og samtidig lægger jeg remindere om de gode tilbud op - så går du aldrig glip af noget som helst. Du finder os naturligvis også på Instagram

 

Tjek også vores Blog ud, hvor du finder mange artikler om specifikke rengøringsopgaver, som kan give lidt hovedbrud og udfordringer. Her fortæller jeg, hvordan du kommer effektivt omkring opgaven - uden at gå på kompromis med det endelige resultat.

 

Desuden kan du gå på opdagelse blandt alle mine videoguides, der er lavet til dig og alle andre, der gerne vil have nem og hurtig rengøring med rengøringsmidler, der virker og giver det virkelig rene, flotte og skinnende resultat. Der er mange at vælge imellem og der kommer hele tiden flere til - jeg er nemlig ikke bange for at de min viden om rengøring med mine kunder. Du kan blandt andet finde guides til

 

  • Fjern kalken nemt og effektivt - også på de sarte overflader
  • Rengøring af køkken - inklusive den evigt genstridige ovn
  • Den perfekte gulvvask - stribefri og super holdbar
  • Rengøring af elektronik - plus de små, dyre headset til mobilen
  • Mug, svamp og skimmel på forskellige overflader - den helt perfekte løsning

 

Og det er bare et lille udpluk af mange brugbare videoer, der kan lette din daglige rengøring og de større rengøringsopgaver betragtelig.

 

Basic Clean giver dig mulighed for professionelle, effektive og nemme rengøringsrutiner med de bedste rengøringsmidler

 Her bruger vi ikke tid på at designe farvestrålende flasker med glimmer og glitter og diverse lovprisninger. Vi sætter derimod en ære i at levere professionelle og effektive rengøringsmidler i en enkelt og overskuelig produktserie, der tilfredsstiller alle rengøringsbehov. Både de helt små og de store og omfattende. Vores produkter er nummererede, så du let finder de rette produkter, som du skal bruge. Du kan se hele vores store udvalg her på hjemmesiden. Vi er sikre på, at du vil blive positivt overrasket over både udvalg og priser.

 

Desuden sælger vi rengøringsudstyr i høj kvalitet, der holder længe og gør din indsats effektiv og nem. Og så står vi til rådighed for vores kunder - med råd og vejledning om alt fra den effektive vinduespolering til hvilken gulvvasker der passer bedst til din virksomheds behov. Intet spørgsmål er for småt eller for stort. Vi har telefonerne åbne alle hverdage mellem 9 og 13. Ring til os på 70 22 21 23 eller send os en mail på [email protected]


Vi vil elske at hjælpe dig.

Og du skal vide, at et af mine helt store mål er, at hjælpe dig med at gøre rengøringen både nem og effektiv.

Så kære dig.

Ja dig! 

Velkommen til ❤️

Kærlig hilsen
Rengøringsekspert, Louise Grønhøj, 

Basic Clean
Aalborgvej 32
9575 Terndrup
Tlf: 70 22 21 23
Mail: [email protected]
Web: www.basicclean.dk
Konto: 9102-4571958614
Cvr: 31685001 

PS: SE VORES MEST POPULÆRE PRODUKTER - KLIK HER

© Basic Clean - All Rights Reserved