Skuresvamp

En skuresvamp et ikke bare en skuresvamp. Der findes mange typer skuresvampe, som hver især har deres force på nogle områder. Hos BASIC CLEAN finder du selvfølgelig dem alle, for samstemmende for dem er, at de klarer en del af din rengøring. Når du bruger den rette skuresvamp til din rengøringsopgave, får du nemmere og hurtigere et perfekt resultat, der sparer dig for en masse knofedt og måske en ødelagt skuresvamp. Læs med her og bliv meget klogere på vores udvalg.

Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side

Skuresvamp til hverdagsbrug

Skuresvampe til hverdagsbrug er den velkendte allround svamp, der kan klare alle de nemme opgaver i hjemmet. Hos os kommer en pakke BASIC CLEAN svampe i forskellige farver, som du med fordel kan bruge til de forskellige opgaver. De blå er måske til badeværelset, mens de gule er til køkkenet - det er i hvert fald en nem måde at kende forskel på dem. Der ligger 10 stk i pakken og har en grøn top med et let lag af skurekorn. 

 

Allround skuresvampe til hverdagsbrug kan klare alverdens rengøringsopgaver i hverdagen. Den er for eksempel helt perfekte til opgaver som

 

 • Rengøring af vask i køkken og bad
 • Opvask af gryder, potter og pander
 • Rengøring af bordplade i køkken

 

Og meget mere. Svampene tåler alle typer BASIC CLEAN rengøringsmidler.

 

Grov skuresvamp 

Nogle gange har vi brug for en skuresvamp med masser af skureevne og power. Så skal vi have fat i en grov skuresvamp, når der for alvor skal skures. Her er det en pakke BASIC CLEAN store skuresvampe du skal have i brug. Du får 10 stk i pakken og de er udstyret med et stærkt lag skurekorn og en udformning, der er utrolig nem at holde fast på. Det er en del større end en skuresvamp til hverdagsbrug og kan holde til lidt af hvert. 

 

Denne grove skuresvamp er fortrinlig til de allround opgaver, der kræver lidt mere arbejde. Det kan for eksempel være 

 

 • Rengøring af grillrist og ovnrist
 • Fjernelse af fastbrændt fedt og madrester på ildfaste fade
 • Rengøring af bund på pander, potter og gryder

 

Også disse effektive skuresvampe tåler naturligvis alle former for rengøringsmidler fra BASIC CLEAN.

 

Fin skuresvamp

En BASIC CLEAN fin skuresvamp har samme størrelse og facon som en grov skuresvamp. Den kan klare mange af de samme opgaver, men kan med fordel anvendes til din potter, gryder og pander. Skurekornene er finere og giver en mere blød og fin finish. Anvend den til de opgaver, der ikke kræver helt så meget power. Den fungerer også fint sammen med alle vores rengøringsmidler og kan også klare opgaverne på dit badeværelse til perfektion. Der ligger 10 stk i en pakke, så er du godt dækket ind.

 

Skuresvamp i stål

Tænker du på de gammeldags skuresvampe i stål, der både rustede og ridsede og ødelagde fingrene - dem sælger vi ikke. Til gengæld kan du få en helt fantastisk BASIC CLEAN rensesvamp i stål, der hverken ruster eller trevler. Du har også alle dine fingre i behold, efter du har brugt den. Den er særlig effektiv til opgaver som at

 

 • Fjerne fastgroet fedt fra det indvendige glas i ovndøren
 • Rense grillristen og ovnristen
 • Rengøre ildfaste fade så de bliver som nye

 

Ofte klarer den arbejdet uden hjælp fra rengøringsmidler, men den tåler alle typer af rengøringsmidler fra BASIC CLEAN, hvis du har brug for lidt ekstra hjælp til arbejdet. Louise har lavet en video, der viser dens effektive kunnen på de genstridige og fastbrændte pletter - en helt igennem fantastisk lille rensesvamp.  

 

Skuresvamp til særlige udfordringer

Vi støder nogle gange på de rengøringsopgaver, hvor vi kan være ganske meget i tvivl om, hvordan vi klarer dem bedst. Det kan være de genstridige kalkrande på køkkenvasken, de gule striber på bagvæggen i køleskabet eller fedtaflejringerne på kanten af din pool. Vi synes du bør stifte bekendtskab med den helt unikke og ikke mindre en geniale shine up svamp, som kan hjælpe dig igennem de rengøringsopgaver, der ellers synes uoverskuelige. 

 

Shine up svampen er en ny form for skuresvamp, der virker med vand alene. Du behøver altså ikke anvende rengøringsmidler, for at få de super flotte resultater med shine up svampen. Den kan blandt andet klare udfordringer som

 

 • Kalk på sarte overflader, der ikke tåler syreholdig kalkrens 
 • Rust på stål
 • Aflejringer på keramiske kogeplader

 

Svampen må ikke bruges tør. Den skal altid være fugtig - så undgår du helt at ridse overfladen på det, du rengør. Du kan her få en lille mundsmag på, hvor let det er at komme den besværlige kalk til livs med en våd shine up svamp. Det er meget nemmere, hurtigere og mere effektivt end du lige tror.

 

Skuresvamp til mirakel rengøring

Er du også træt af sorte genstridige pletter på dine døre og gulve, rester af make up, triste og grå såler på dine gummisko, der engang var hvide og så videre? Så skal bare se, hvad du kan udrette af små mirakler med en mirakelsvamp fra BASIC CLEAN. Den klarer så nemt som ingenting de pletter, du har opgivet at fjerne. Der ligger 10 stk mirakelsvampe i pakken og når du først har set, hvad de kan udrette, vil du ikke undvære dem. 

 

Listen over hvad den kan fjerne af pletter, striber og skidt og møg, er nærmest endeløs. Du kan anvende den med vand alene eller med et rengøringsmiddel. Slut med endeløs skuren og manglende resultater af dit arbejde. Den klarer for eksempel

 

 • De genstridige rande fra te i dine kopper, som selv opvaskemaskinen ikke kan fjerne
 • Den matte og fedtede belægning i køkkenvasken, der gør den grim og beskidt at se på
 • Mærker fra kuglepen, tusch og sågar sprittusch på bordplader

 

Det er helt sikkert en lille hjælper, som du bør have ved hånden, når du gør rent. Louise har lavet flere videoer, der viser hvor effektiv den lille mirakelsvamp egentlig er. Blandt andet en, der omhandler de små, delikate og ret så bekostelige høretelefoner til din mobiltelefon. De bliver som nye igen, når du rengør dem med den effektive mirakelsvamp


© Basic Clean - All Rights Reserved