SHINE UP POLERINGSSÆT - MEGA TILBUD

Poleringssæt der skaber de vildeste forvandlinger. Den her kan alt. Og jeg elsker den allerede.Alt - i - en ♥︎Shine Up Poleringssættet er et fantastisk velduftende univ... Læs mere
Special Price 76,11  DKK 60,89  DKK 46% off Regular Price 139,73  DKK
SKU
BC050

Poleringssæt der skaber de vildeste forvandlinger.


Den her kan alt.
Og jeg elsker den allerede.

Alt - i - en ♥︎

Shine Up Poleringssættet er et fantastisk velduftende universal rengøringsmiddel på pastaform der både renser, plejer og polerer.

Det vil altså sige, at den selvfølgelig først og fremmest renser. Men den plejer og polerer også, hvilket vil sige overfladerne bliver mindre modtagerlige overfor nyt snavs.

Så med andre ord.

Produktet har ekstremt effektive rengørende egenskaber, der opløser og fjerner både kalk, rust, fedt, kalksæbe, sod, olie, ir og andre genstridige belægninger. Og desuden så efterlader produktet overfladen plejet og poleret, sådan den er mindre modtagelig overfor nyt snavs.


Det gider vi virkelig godt.

Produktet har utallige af anvendelsesmuligheder.


Perfekt til fx:

- krom
- stål
- fliser
- glas
- akryl
- tin
- alu
- osv osv osv.

Produktet har let slibende effekt.
Test derfor altid på et lille sted først.
Indeholder ingen skadelige stoffer og er bionedbrydeligt.
 

Sådan gør du:

Fugt svampen med vand og gnid på rengøringspastaen i cirkulære bevægelser. Klem svampen og gnid indtil der er produceret en fin rengøringsskum. Fugt snavsede overflader med vand og rengør med svampen og renseskummen. Slutteligt skyl af med rent vand og tør efter med klud. I en arbejdsgang renser, polerer og plejer du overfladen. Dit materiale er nu mindre modtagelig for nyt snavs.

Shine Up Poleringssættet har et utal af anvendelses muligheder.

Fx overflader i dit køkken, gryder og pander, stålvaske, skabe, kogeplader, ovne, bordplader, vinduesrammer, porcelænsvaske og i badeværelset til fliser, badekar og glasplader.

Desuden kan produktet bruges på krom, stål, akryl osv.

Det her er en "alt-i-en" vidunder ♥︎

Se sikkerhedsdatablad her - klik her

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
© Basic Clean - All Rights Reserved