GULVVASKER, NILFISK SC250 34C B

Robust kvalitets gulvvasker fra Nilfisk (SC250 34C B) Gulvvaskemaskinen her har navnet SC250 34C B, og er en virkelig robust og god maskine til dig, som sætter pris på effe... Læs mere
26.799,25  DKK 21.439,40  DKK
SKU
N-9087380020

Robust kvalitets gulvvasker fra Nilfisk (SC250 34C B)

Gulvvaskemaskinen her har navnet SC250 34C B, og er en virkelig robust og god maskine til dig, som sætter pris på effektivitet og kvalitet.

Maskinen er til dig, der ønsker at kunne vaske gulvene nem og hurtigt, og uden en masse dikkedar.

Det du får her, er en maskine som både fejer, vasker og tørrer i en eneste arbejdsgang. Du får en maskine der samler al snavset vaskevand op efter sig selv, sådan dit gulv står skinnende rent og tørt tilbage. Det vil altså også sige, at maskinen her sørger for, at gulvet hurtigt er klar til brug igen. Med andre ord, så skal du ikke skal bekymre dig om våde glatte gulve, som først skal have både 15 - 30 minutters tørre tid. 

Maskinen er meget fleksibel i sit design, og har monteret hjul som kan dreje i alle retninger. Det betyder altså at maskinen er nem at køre med, og nemt kommer omkrig både møbler og på små steder. Desuden har den et top godt Lithiums batteri (36V), som holder virkelig godt og naturligvis nemt oplades. Der er et enkelt og godt administratorpanel, ergonomiske håndtag, parkeringspedal og en meget lav lyd fra maskinen. 

Vaskebredde er 34 cm & rent-/snavsevandstank er 6 liter.

Nilfisk SC250 er en maskine der:

- Leverer høj kvalitet 
- Flotte rene gulve
- Hurtige resultater
- Og en enerom brugervenlighed

Med andre ord, et virkelig godt køb, som du vil elske hver eneste dag.

Fra mig til dig ♥︎

(Normalpris: 26950 kr.)

© Basic Clean - All Rights Reserved