BLIV FORHANDLER

Som forhandler hos Basic Clean er du en del af et vidunderligt forhandlerteam, hvor du har fokus på at rådgive Basic Cleans nye kunder, så de køber de helt rigtige rengøringsmidler og rengøringsudstyr.

Har du lyst til at sælge vores fantastiske produkter?

Som forhandler præsenterer du selvstændigt vores produkter, og du varetager hele salget til dine egne kunder. Du skal selvfølgelig selv bestille dine varer hjem og stå for salget af det.

Vi klær dig på
Al info. og videoer, som er på de diverse produkter, kan findes på hjemmesiden med en udførlig gennemgang af produktet og brugen af denne. Louise Grønhøj viser hvordan man bruger rengøringsmidler og rengøringsudstyr, og du vil få status som ekspert indenfor rengøring, hvilket vil betyde at du elegant og veluddannet vil møde kunderne med stor professionalisme og ekspertise. Opstår der spørgsmål eller andet, kan man altid henvise til kundetelefonen eller selv ringe ind på tlf. 70 22 21 23.

Indtjening
At være forhandler af Basic Clean's produkter  er en nem og overskuelig måde at få ekstra indtjening til din virksomhed, vi henviser ofte kunder der har et her og nu behov til vores fysiske forhandlere, vi har et bredt sortiment af professionelle rengøringsmidler og artikler med et velkendt brand!
Tøv ikke med at kontakte os  hvis du kan se, at salg af Basic Clean produkter kan være favorabel for din virksomhed.

Hvem er du?
Du er en selvstændig virksomhed, som fx. en rengøringsvirksomhed, dagligvarebutik eller lign. og hvor kunderne fysisk kan se og købe produkterne, Du køber minimum hele kolli og skal som minimum have vores 15 mest solgte produkter i fast sortiment.  Du må ikke oprette en webshop med vores produkter og må kun annoncere online efter nærmere aftale med Basic Clean.


Område
Basic Clean er allerede leverandør i hele Danmark, og du kan derfor bo hvor som helst i Danmark.


Kærlig hilsen 
Ricco Busk 

 

Er du interessere så kontakt os på [email protected]

 

© Basic Clean - All Rights Reserved