BLIV FORHANDLER

Som forhandler hos Basic Clean er du en del af et vidunderligt forhandlerteam, hvor du har fokus på at rådgive Basic Cleans nye kunder så de køber de helt rigtige rengøringsmidler og rengøringsudstyr ved de home parties du afholder.

Har du lyst til at sælge vores fantastiske produkter?

Som forhandler præsenterer du selvstændigt vores produkter, og du varetager hele salget til dine egne forretningsforbindelser. Du planlægger og booker selv dine aftaler, ligesom du selv varetager den administrative del i forbindelse med al salg. 

Vi klær dig på
Efter træning på Basic Clean skolen, vil du være oplært i hele vores produktprogram af rengøringsmidler og rengøringsudstyr, og du vil få status som ekspert indenfor rengøring, hvilket vil betyde at du elegant og veluddannet vil møde kunderne med stor professionalisme og ekspertise. 4 gange årligt holder vi salgsmøder, hvor du er inviteret sammen med alle vores andre forhandlere. På mødet afholdes relevante kurser og vi gennemgår nyheder mv. I det hele taget sørger vi for, at du er rigtig godt klædt på til opgaven.

Indtjening
At være forhandler hos Basic Clean er enormt fleksibelt, og kan nemt passes ind med dine øvrige jobs. Du har en fantastisk mulighed for at skabe dig en god indtjening, og det er kun din personlige indsats der afgør hvor mange ekstra penge du vil tjene.  

Hvem er du?
Du behøver ikke være ekspert på forhånd, men det er vigtigt du har en behagelig personlighed, er udadvendt og serviceminded. Produkterne skal nok sælge sig selv, hvis bare du på præsenter dem på en god måde. Du skal helst have egen bil, en bærbar computer og gerne et mobilt internet. Hvis du har kendskab til IT vil det være en fordel, men vi skal hurtigt lære dig det du behøver at vide for at løse opgaven.

Salgsmateriale
Basic Clean stiller al nødvendigt salgsmateriale + demoprodukter/udstyr til rådighed. 

Område
Basic Clean er allerede leverandør i hele Danmark, og du kan derfor bo hvor som helst i Danmark.

Skriv din ansøgning nu
Send en mail med en kort ansøgning + et billede til info@basicclean.dk. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 70 22 21 23. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kærlig hilsen 
Louise Grønhøj

Min Kurv

Din indkøbskurv er tom.