SKÆRMKLUD TIL FX LCD SKÆRME, TV SKÆRME, PC SKÆRME, TELEFON SKÆRME MM (Svanemærket)

Skærm og LCD klud til fx fjernsyn, tv skærm, pc skærm, ipad skærm, telefon skærm og computerskærme mm. LCD kluden er til dig, der gerne vil rengøre fx din tv skærm, c... Læs mere
As low as 49,75  DKK 39,80  DKK
SKU
NMF-MIU-4038-G

Skærm og LCD klud til fx fjernsyn, tv skærm, pc skærm, ipad skærm, telefon skærm og computerskærme mm.


LCD kluden er til dig, der gerne vil rengøre fx din tv skærm, computer skærm, telefon skærm mm på en sikker og effektiv måde.

Skærmkluden er nemlig fremstillet præcist til opgaven, og den er opbygget af mikrofiber i fineste kvalitet og vævet i en ekstrem fin struktur. 

Det betyder altså, at kluden ikke ridser eller laver anden skade på de helt sarte og følsomme materialer.

Skærmkluden kan både bruges tør og fugtig, og den kan også bruges både med og uden rengøringsmidler. 

Kluden er svanemærket og fremstillet efter alle kunstens regler, og det kan især fremhæves, at den har en (veldokumenteret) utrolig god holdbarhed.

Den består desuden af 70 % genanvendt materiale.

Sidst men ikke mindst, er der lavet test, som dokumenterer, at kluden opsamler mindst 99 % bakterier og vira fra overfladen.

Med andre ord.

Det her er kluden, som hjælper dig med at rengøre dine sarte overflader som fx skærme nemt og effektivt (og som opsamler og fjerner 99 % bakterier og vira).

# Vaskeinfo: Kan vaskes ved 95 grader, Undgå at bruge skyllemiddel og blegemiddel, kan tørres i tørretumler ved max 60 grader, holder efter selv 500 + vaske.

© Basic Clean - All Rights Reserved