Robotstøvsugere

Du finder de professionelle og højtydende robotstøvsugere hos BASIC CLEAN. Det gør du, fordi en god robotstøvsuger kan klare støvsugningen hvor, hvornår og hvordan du vil have den. De er alle innovative og højtydende modeller og du vil overraskes over effektiviteten og de mange funktioner.

 

Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side

Robotstøvsugere

Cecotec - Innovation og effektivitet i både nutid og fremtid

Indehaver og rengøringsekspert Louise Grønhøj har gransket markedet for robotstøvsugere og kastet sin kærlighed på det spanske mærke Cecotec.

 

Cecotec er et forholdsvist ungt firma, der blev stiftet i 2013 - 3 år senere, i 2016,  introduceredes deres Conga robotstøvsugere til markedet. 

 

Virksomheden har innovation, funktionalitet og effektivitet som drivkraft for alle deres produkter. Desuden er de bevidst om, at en konkurrencedygtig prissætning er forudsætningen for succes.

 

Det betyder, at du får en robotstøvsuger

 

 • I en helt eminent kvalitet

 

 • Med en flot og elegant æstetik

 

 • Spækket med funktionalitet og innovative muligheder

 

 • Med masser af motor- og sugekraft

 

 • Til en fuldstændig konkurrencedygtig pris

 

Der er masser af positive ting at sige om Cecotecs Conga robotstøvsuger serie, så er du på jagt efter en effektiv og funktionel robotstøvsuger til kontoret eller privaten, så kan du læse mere om vores udvalg nedenfor.

 

Cecotec Conga 7090 IA

Med et utal af funktioner og en kunstig intelligens får du med Conga 7090 IA et regulært flagskib inden for robotstøvsugere. Med en sugeevne ud over det sædvanlige eller bare ønskelige niveau, kan den klare selv de mest beskidte gulve.

 

Conga 7090 IA egner sig til dig, der

 

 • Gerne vil have nem og effektiv rengøring af gulve i din virksomhed

 

 • Har gulve af en type, der kræver polering ofte

 

 • Kræver en fuldstændig ekseptionel sugekraft 

 

Få meget mere at vide om denne fuldstændig enestående model lige her.

 

Cecotec Conga 4690

Conga 4690 giver dig imponerede 300 minutters driftstid på en opladning. Desuden kan den indstilles til at gentage den ønskede rengøring uge efter uge eller dag efter dag, så du ikke skal bruge daglig tid på programmeringen.

 

Conga 4690 er til dig, der

 

 • Har mange kvadratmeter, der skal støvsuges jævnligt

 

 • Gerne vil have sat din gulvrengøring i system

 

 • Vil slippe for at skulle programmere mere end højst nødvendigt

 

Se video og læs mere om denne lækre og effektive model her.

Cecotec Conga 1099

Conga 1099 er en perfekt basismodel, der alligevel har meget mere at byde på, end de fleste andre basismodeller blandt robotstøvsugerne. Her har du stadig mulighed for programmering via App eller via Google / Alexa. 

 

Conga 1099 er en virkelig god model til dig, der

 

 • Ikke er glad for støvsugning og gulvvask

 

 • Skal anvende din robotstøvsuger i privaten

 

 • Har brug for en prisbillig men effektiv robotstøvsuger.

 

Se meget mere om den smarte basismodel her.

 

Giv dig selv masser af fordele med en effektiv robotstøvsuger

Der er ingen tvivl om, at en robotstøvsuger sparer dig for masser af tid ved at kunne varetage din støvsugning, overtørring og polering af dine gulve. Vælger du en af modellerne fra BASIC CLEANs sortiment, får du skinnende rene gulve og støvfri gulvtæpper uden at du behøver foretage ret meget selv.  Du får også en støvsuger, der

 

 • Ikke optager meget plads

 

 • Kan programmeres via forskellige kanaler

 

 • Leverer et perfekt resultat hver gang

 

 • Kan indstilles til mange forskellige programmer

 

Læs mere om robotstøvsugerens fortræffeligheder nedenfor.

 

Robotstøvsugerens sugeevne angives i måleenheden Pa

Du har sikkert også set måleenheden andre steder, for Pa er nemlig forkortelsen for støvsugerens maksimale sug ved mundstykket. Selvom en robotstøvsuger ikke er udstyret med en slange og et traditionelt mundstykke, så er måleenheden aktuel, fordi en robotstøvsuger netop suger snavs og skidt direkte ind i et mundstykke. 

 

Det betyder at  du kan nøjes med at kigge på Pa - jo højere tallet er, des kraftigere sugeevne har robotstøvsugeren. Til sammenligning ligger vores Conga 1099 robotstøvsuger med 1.400 Pa og klarer nemt at støvsuge et beskidt hjem, mens vores unikke flagskibsmodel Conga 7090 AI har 10.000 Pa og kan støvsuge arealer med stærk trafik og meget snavs hurtigt og problemfrit.  

 

Våd / Tør tank i Conga robotstøvsugerne

Alle Conga modellerne hos BASIC CLEAN har en våd / tør tank. Det betyder at du både kan støvsuge, overtørre eller polere dit gulv. Vel at mærke uden at du behøver flytte dig fra sofaen eller gå i gang efter job eller i dine weekender. 

 

Derimod kan du vende jeg fra job eller fritidsaktiviteter et et rent og skinnende gulv. Robotstøvsugeren kan nemlig sagtens klare gulvrengøringen, uden at du behøver være hjemme. 

 

Skal du investere i en robotstøvsuger til din butik, klinik eller til virksomhedens kontorarealer, kan du nemt og ubesværet klare programmeringen på vej hjem eller når det lige passer dig bedst.

 

Fjernbetjening, App, Alexa - programmer nemt din robotstøvsuger

Ligeledes er alle vores Conga modeller udstyret med en fjernbetjening og mulighed for at du kan downloade en App til din telefon eller gøre brug af Google / Alexa til at betjene din robotstøvsuger. 

 

I realiteten betyder det, at du kan holde en skøn ferie ude i verden og via din App programmere din robotstøvsuger til at støvsuge inden du kommer hjem. Det er ren luksus og effektiv og smart rengøring på en og samme tid.

 

Askestøvsugeren  - det uundværlige supplement til din robotstøvsuger

Har du brændeovn, pejs, pillefyr eller eller anden form opvarmningsform, der genererer aske, har du naturligvis brug for en effektiv askestøvsuger. Hos BASIC CLEAN kan du få fingrene i den effektive og højtydende Cecotec Askestøvsuger 1200 STEEL, der med sin 1200 watt motor og hepafilter, sørger for effektiv fjernelse af al aske med helt op til 99,98 % af alle slags partikler - for et renere og sundere indeklima.

 

Vidste du for øvrigt, at en effektiv askestøvsuger også klarer knust glas, pottemuld, savsmuld, metalspåner og lignende, som du ikke har lyst at støvsuge op, med din robotstøvsuger. Med en 20 liters tank, behøver du ikke tømme din askestøvsuger i både tide og utide.

 

Med sin brede anvendelse, store motorkraft og rummelige tank, har du masser af muligheder for at tage din askestøvsuger i brug til de opgaver, som er for grove eller for omfangsrige til din robotstøvsuger. © Basic Clean - All Rights Reserved