Robotstøvsuger Conga 1790

ROBOTSTØVSUGER der både kan  støvsuge, feje og vaske gulve (Conga 1790). Super brugervenlig og effektiv 4 i 1 robotstøvsuger til det private hjem eller den mindre virkso... Læs mere
Special Price 3.195,00 DKK 2.556,00 DKK DU SPARER 6% 3.395,00 DKK
SKU
CT-05472

ROBOTSTØVSUGER der både kan  støvsuge, feje og vaske gulve (Conga 1790).


Super brugervenlig og effektiv 4 i 1 robotstøvsuger til det private hjem eller den mindre virksomhed ,der både kan støvsuge, skrubbe, feje og moppe.


Det, du får her, er en robotstøvsuger der er nemt at komme i gang med at bruge. Og en maskine der hjælper dig med at holde dine gulve rene og flotte, uden du selv skal røre en finger.


Maskinen er "ready 2 use", og du kan i princippet bare pakke den ud af kassen og sætte de to små fejearme på og trykke på startknappen. 


Den geniale robotstøvsuger kan tilknyttes både app, google (alexa) og fjernbetjeningen, hvis du ønsker det. 


Maskinen kan både støvsuge og lave en overtørring og polering af dine gulve, og det eneste dette skift kræver er, at du bytter støvsugetanken ud med en vandtank med moppeklud på. Maskinen klarer begge opgaver super nemt, og det føles top smart, at maskinen løser opgaven for dig, uden du skal gøre yderligere. 


Med en sugekraft på 1400 Pa (der i øvrigt kan instilles på 3 forskellige niveauer), og en batteritid på optil 160 minutters drift er du virkelig godt stillet med robotstøvsugeren her. 


Robotstøvsugeren kan ydermere programmeres til at køre på faste tidspunkter på ugens dage, og den medfølgende fjernbetjening er nem at bruge.


Det her er maskinen, der giver dig mere fritid og renere gulve ♥︎

 

Jeg er fan af den.

Den er til dig: 

- Der vil have hjælp til din støvsugning
- Der elsker, når ting sker automatisk
- Der vil have mere fritid
- Der vil have brugervenlighed og kvalitet


Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
© Basic Clean - All Rights Reserved