Robotstøvsuger Conga 1099

ROBOTSTØVSUGER der kan både støvsuge, feje og vaske gulve (Conga 1099). Super brugervenlig og effektiv robotstøvsuger til det private hjem eller den mindre virksomhed. D... Læs mere
2.695,00 kr 2.156,00 kr
SKU
CT-1099

ROBOTSTØVSUGER der kan både støvsuge, feje og vaske gulve (Conga 1099).


Super brugervenlig og effektiv robotstøvsuger til det private hjem eller den mindre virksomhed.


Det du får her, er en robotstøvsuger der er nemt at komme igang med at bruge. Og en maskine der hjælper dig med, at holde dine gulve rene og flotte uden du selv skal rører en finger.


Maskinen er "ready 2 use", og du kan i princippet bare pakke den ud af kassen og sætte de to små fejearme på og trykke på startknappen. 


Den geniale robotstøvsuger kan og tilknyttes både app, google (alexa) og fjernbetjeningen hvis du ønsker det. 


Maskinen kan både støvsuge og lave en overtørring og polering af dine gulve, og det eneste dette skift kræver er at du bytter støvsugetanken ud med en vandtank med moppeklud på. Maskinen klare begge opgaver super nemt og det føles top smart, at maskinen løser opgaven for dig uden du skal gøre yderligere. 


Med en sugekraft på 1400 Pa (der i øvrigt kan instilles på 3 forskellige niveauer), og en batteritid på optil 160 minutters drift er du virkelig godt stillet med robotstøvsugeren her. 


Robotstøvsugeren kan ydermere programmeres til, at køre på faste tidspunkter på ugens dage, og den medfølgende fjernbetjening er nem at bruge.


Det her, er maskinen der giver dig mere fritid og renere gulve ♥︎

 

Jeg er fan af den.

Den er til dig: 

- Der vil have hjælp til din støvsugning
- Der elsker når ting sker automatisk
- Der vil have mere fritid
- Der vil have brugervenlighed og kvalitet


© Basic Clean - All Rights Reserved