LOUISE I MEDIERNE

 Medier hvor Louise har givet gode rengøringsråd

Vores indehaver og rengøringsekspert Louise Grønhøj er en efterspurgt dame, når det kommer til indslag, interviews eller udtalelser, der handler om rengøring. Det forstås, for hun har ikke kun mange års erfaring med rengøring - hun er også super god til at forklare sig. Det har nemlig rigtig stor betydning, når man ikke har alverden af tid til rådighed. 

 

Ikke alene er det en stor cadeau til Louise, at medierne vælger hende, når der skal laves indslag om rengøring på et professionelt plan - det er også en gylden mulighed for dig, der har brug for research, en udtalelse, et interview eller måske endda idéer til en programserie på TV. 

 

Rengøring er ikke bare rengøring, for med de mange forskellige produkter på markedet, kan det være svært at se skoven for bare træer. For hvordan er det nu lige med syrer og baser og hvornår er en klinke sart og hvordan fjerner man bedst mug og skimmel…. Ja, når først vi får taget hul på spørgsmålene, står de nærmest i kø.

 

Specielt i disse tider, hvor desinfektion og grundig rengøring er i højsædet, et faktum som nok ikke ændrer dig i den nære fremtid. Hvad skal man og hvad kan man gøre, for at sikre sig bedst muligt. Det er spørgsmål som Louise Grønhøj ikke alene har svaret på, men også nogle virkelig effektive midler mod. 

 

Har du brug for hjælp til din artikel?

Skal du skrive en artikel der handler om rengøring generelt eller en specifik form for rengøring? Så er det Louise du skal have fat i, specielt hvis du vil være sikker på, at det du skriver, er helt korrekt. Med sin store viden om alle former for rengøring, vil hun kunne tilføje både pondus og troværdighed til din artikel, uanset hvem der skal læse den. 

 

Tag kontakt og få en snak om, hvad du har brug for og hvad Louise kan bidrage med i forhold til dit aktuelle projekt. 

 

Mangler du et seriøst videoindslag, et TV- eller radiointerview?

Tag gerne kontakt til Louise, hvis du har brug for et eller flere videoer, der omhandler rengøring. Hun har stor erfaring i at medvirke i videoer, der som regel ikke skal være for lange, men alligevel forklare grundigt om et rengøringsemne. Du kan eventuelt tage et kig på nogle af de videoguides, hun producerer til sit eget firma - de giver dig et meget godt billede af, hvad hun er i stand til. 

 

Hun har også bred erfaring med interviews til både TV og radio. Hun har en super professionel tilgang til alt hvad hun laver - det er en af grundene til, at Basic Clean er i konstant udvikling med en voksende kundeskare og masser af følgere på både Instagram og Facebook. Det er også værd at huske på, at Basic Clean dækker både det professionelle marked og det private marked. Det giver en værdifuld bredde i forhold til hendes viden og erfaring på begge markeder.

 

Tag kontakt til Louise ved at skrive til hendes direkte mail, som er [email protected], gerne med en kort beskrivelse af, hvad du gerne vil bruge hende til. Haster det lidt, så har vi altid telefonerne åbne alle hverdage mellem kl. 9 og 13. Hun står altid klar til at hjælpe med ekspertviden og med en super frisk og charmerende rengøringskarma. 

 

Gense f.eks. Louise på TV2 fortælle om vinduesvask

Se rengøringsekspert Louise på TV2 fortælle om vinduesvask

 

Udpluk af artikler med rengøringsekspert Louise Grønhøj:

"Sådan holder du dit hjem nydeligt ved at ændre dine hverdags rutiner" Woman

"Perfekt rengøring af din grill" Idényt 

"De fleste begår denne fejl med deres støvsuger" Alt for damerne

"Gå i køkkenet og få forårsfine vinduer" Jyllands-Posten

"så ofte bør du vaske dine håndklæder" Alt for damerne

"Denne type karklud er en bakterie rede" Alt for damerne

"Fem steder du glemmer at rengøre" Newsbreak / Ritzau

"Tisser du i badet? Derfor skal du ikke gøre det" BT

"Skjult skidt: giv hjemmets oversete steder en omgang" Belingske

"Børster og bamser kan være bakteriebomber" Berlingske

"Rollemodel og iværksætter" TV2 Nord

"hvor ofte skal du udskifte toiletbørsten" Woman.dk

"Det skal du gøre, når din vaskemaskine lugter" Alt.dk

 

© Basic Clean - All Rights Reserved