BLIV FORHANDLER

Som forhandler hos Basic Clean er du en del af et vidunderligt forhandlerteam, hvor du har fokus på at rådgive Basic Cleans nye kunder, så de køber de helt rigtige rengøringsmidler og rengøringsudstyr.

Har du lyst til at sælge vores fantastiske produkter?

Som forhandler præsenterer du selvstændigt vores produkter, og du varetager hele salget til dine egne forretningsforbindelser. Du skal selvfølgelig selv bestille dine varer hjem og stå for salget af det.

Vi klær dig på
Al info. og videoer, som er på de diverse produkter, kan findes på hjemmesiden med en udførlig gennemgang af produktet og brugen af denne. Louise Grønhøj viser hvordan man bruger rengøringsmidler og rengøringsudstyr, og du vil få status som ekspert indenfor rengøring, hvilket vil betyde at du elegant og veluddannet vil møde kunderne med stor professionalisme og ekspertise. Opstår der spørgsmål eller andet, kan man altid henvise til kundetelefonen eller selv ringe ind på tlf. 70 22 21 23.

Indtjening
At være forhandler hos Basic Clean er enormt fleksibelt og kan nemt passes ind med dine øvrige jobs. Du har en fantastisk mulighed for at skabe dig en god indtjening, og det er kun din personlige indsats, der afgør hvor mange ekstra penge, du vil tjene. Her tænkes også hvis du er selvstændig og kan se, at salg af Basic Clean produkter kan være favorabel for din virksomhed.

Hvem er du?
Vi ser meget gerne, du evt. er selvstændig og har din egen virksomhed men kan se at Basic Clean produkterne kan give dig en lille indtjening ved siden af. At du fremviser produkterne korrekt og videregiver den korrekt info. om de forskellige produkter.


Område
Basic Clean er allerede leverandør i hele Danmark, og du kan derfor bo hvor som helst i Danmark.


Kærlig hilsen 
Louise Grønhøj

 

Er du interessere så kontakt [email protected]

 

© Basic Clean - All Rights Reserved